Το οφθαλμομουτρίζειν εστί φιλοσοφείν

SibLt

Ενεργό μέλος
Πόντοι
218
Και φυσικά το νήμα αρχίζει από tele

Fender American ultra telecaster RW Arctic Pearl 

Price tag €2299, Nov-24 

IMG_7316.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Δεν έχει τασάκι, απορρίπτεται, δεν θα μπορούσε εξάλλου με αυτή τη γέφυρα Ρίο- Αντίρριο, είναι μακέτο ΤΑΙΛΩΣ

Το χρώμα δε , όλα τα νοικιάρικα και εταιρικά, λευκά, τι άλλο να πιω ?

Πάρε ένα μοντάζζζζζζζ  

fender_custom_shop_1-5_15.jpg

Fender Custom Shop Master Built Limited Edition Terry Kath Telecaster – Aged Vintage White

Τσάμπα πράμα - προλάβετε!  

Προβολή συνημμένου 48994

Fender Custom Shop Master Built Limited Edition Terry Kath Telecaster – Aged Vintage White

Τσάμπα πράμα - προλάβετε!  
Ενω τα specs ειναι καλα, το αισθητικο δεν παλεύεται.

Η πρώτη ομως είναι ωραια (ultra). Μονο οι μαγνητες με χαλανε, αλλά μάλλον τη σχεδιασαν με σκοπο να διαχειριζεται πιο καλα τα γκαζια.

Έχω γνωρίσει λεξιπλάστες και λεξιπλάστες. Εσύ δείχνεις να τους ξεπερνάς.

το αισθητικο δεν παλεύεται.
Για κάποιον απροσδιόριστο λόγο αυτή η "pop art" αισθητική της, μου κάνει ως και συμπαθής. 

Για κάποιον απροσδιόριστο λόγο αυτή η "pop art" αισθητική της, μου κάνει ως και συμπαθής. 
Άλλο συμπαθής άλλο ωραία όμως 😉

Μονο οι μαγνητες με χαλανε, αλλά μάλλον τη σχεδιασαν με σκοπο να διαχειριζεται πιο καλα τα γκαζια.

Τους έχω στην Elite, σαν κανονικοι alnico tele μαγνήτες ακούγονται, λίγο πιο hi fi, αν δεν είχαν μηδενικό θόρυβο δύσκολα θα καταλάβαινε κάποιος ότι είναι διπλοί.

Edit γράψε λάθος η Ultra δεν έχει του GEN4 που έχει η δική μου αλλά ακόμα πιο vintage style noiseless μαγνήτες με λιγότερα μεσαία οπότε σίγουρα Bob's your uncle 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν υπάρχει πιο όμορφη Telecaster από butterscotch και πιο όμορφος ενισχυτής από tweed

aee9a849075430cda779dbddceccc9ea.jpg

Με το μαχαίρι στο λαιμό, Tele+Tweed ή Blackface cleans;
 ΠΑΝΤΑ tweed για Fender κιθαρες που θελουν μεσαια, τα bf cleans τα εχω για τΙς Gretsch που εχουν μεσαια.

Ο Marshall 1974x παντως εξακολουθει και εχει τα ωραιοτερα καθαρα για Telecaster (λογω μεσαιων)

Έχω γνωρίσει λεξιπλάστες και λεξιπλάστες. Εσύ δείχνεις να τους ξεπερνάς.
Typo ήταν Νέστορα 

Οφθαλμολουτρίζειν ήθελα να γράψω 

Όμως, τα γραπτά μένουν 

Typo ήταν Νέστορα 

Οφθαλμολουτρίζειν ήθελα να γράψω 

Όμως, τα γραπτά μένουν 
Συγχωρείσαι επειδή έχεις White Falcon

Εννοείται ότι το έχω προσέξει 

Τον έχω δοκιμάσει για λίγα λεπτά 

Μου άφησε την αίσθηση ενός εξαιρετικού Fender που γράφει Marshall - αλλά πάλι ο χρόνος της δοκιμής ήταν πολύ λίγος για να κτίσω άποψη 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back