- Πόντοι
- 36
Η λυση που σκεφτομαι προχειρα εγω, ειναι στα 18, το κρατος να κανει Iq τεστ στους πολιτες, και οσοι βγαινουν βλακες να αποτεφρωνονται. Το ιδιο θα ισχυει για τους οκνηρους, τα καθικια κτλ.
Εγώ έχω μία καλύτερη ιδέα: το κράτος να κάνει ένα iq test τότε που λες, και σε όσους είναι παθολογικά ηλίθιοι (με την ιατρική έννοια), να απαγορεύει συμμετοχή στα κοινά, δηλαδή να τους στερεί το δικαίωμα ψήφου.. σκέψου το λίγο, μπορεί όλοι τους να ψηφίζουν τα κόματα που αντιπαθείς !deadendmind είπε:Η λυση που σκεφτομαι προχειρα εγω, ειναι στα 18, το κρατος να κανει Iq τεστ στους πολιτες, και οσοι βγαινουν βλακες να αποτεφρωνονται. Το ιδιο θα ισχυει για τους οκνηρους, τα καθικια κτλ.
Δεν αγαπαμε την χωρα μας,αυτο ειναι το ποιο μεγαλο προβλημα.
αυτη ειναι η κλασσικη καραμελλα οσων αρνουνται να παραδεχτουν οτι οι αξιοι,ικανοι και εργατικοι ανθρωποι πρεπει να ανταμειβονται...αναλογα με την προσφορα τους"Ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι, αλλα καποιοι ειναι πιο ισοι απ τους αλλους"
Δεν είπα αυτό εγώ.deadendmind είπε:Παρακολουθω το θεμα απο την αρχη, και ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου πως δεν θα παρεμβω. Τωρα που εκφραστηκε η θεσπεσια αποψη:
"Ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι, αλλα καποιοι ειναι πιο ισοι απ τους αλλους"
ελα τωρα μη γινεσαι κακος εξαλλου νομιζω οτι τον αδικεις ειναι 9 το πρωΪ Σαββατο και ειναι ΞΥΠΝΙΟΣ αρα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι "κομμουνιστης" ;D ;D ;D ;DΥ.Γ. Σόρυ για την επιθετικότητα, αλλά δεν είμαι εγώ φασίστας επειδή εσύ θες να είσαι αριστερός. Βρες άλλα ερείσματα.
Eιμαι κομμουνιστης και αριστερος, αλλα για να διατηρησω ακεραια την ψυχικη μου υγεια και για να μπορω να ξυπναω τα Σαββατα στις 8 το πρωι, φροντισα να μην εχω καμια σχεση με το ΚΚΕ.Superfunk είπε:ελα τωρα μη γινεσαι κακος εξαλλου νομιζω οτι τον αδικεις ειναι 9 το πρωΪ Σαββατο και ειναι ΞΥΠΝΙΟΣ αρα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι "κομμουνιστης" ;D ;D ;D ;D
τοτε εισαι fine by me....Eιμαι κομμουνιστης και αριστερος, αλλα για να διατηρησω ακεραια την ψυχικη μου υγεια και για να μπορω να ξυπναω τα Σαββατα στις 8 το πρωι, φροντισα να μην εχω καμια σχεση με το ΚΚΕ.
Μα δεν με αφήνεις όμως, αυτό είναι το κακό.deadendmind είπε:Δεν νομιζω πως εχω κατι να προσφερω στην κουβεντα. Το αυστηρο και "αξιο" modulation του φορουμ σας εκανε παλι το θαυμα του. Θα πρεπε να ντρεπεσαι.
Σε αφηνω να βαυκαλισεις στο πανηγυρι της ημιμαθειας σου.
Μου θύμησες έναν άνθρωπο που είχα γνωρίσει, ο οποίος έλεγε ότι ΠΟΤΕ να μην πιάνεις συζητήσεις με καθολικούς και κνήτες - είναι εντελώς άσκοπο. Ο δογματισμός σε όλου του το μεγαλείο... Ο τύπος νομίζει ότι θα ξορκίσει τον κνήτικο εαυτό του παραθέτοντας εδάφια από τη "Φάρμα των Ζώων"...fenderiarhs είπε:χαρα στο κουραγιο του SF, Wow!, που ακομα προσπαθουν...εγω παντως μετα απο 34 χρονια προπαγανδας στο Ελλαντα εχω παραιτηθει απο καθε προσπαθεια αναλογων συζητησεων. Εχω μαλιστα ενα δικο μου προσωπικο τεστ για να αντιλαμβανομαι τις περιπτωσεις εκεινες που δεν αξιζει να μπω σε διαλογο....
Φυσικά και θα περνάν από Ελληνική Αναγνώριση φίλε μου!τι δηλαδή μ@λ@κες είμαστε όταν δίνουμε του κόσμου τις εξετάσεις για να εισαχθούμε στο Αμερικάνικο σύστημα??καθε χώρα πρέπει να εμπιστεύεται ΜΟΝΟ το εκπαιδευτικό της σύστημαΑναρωτήσου γιατί είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει το θράσσος και επιμένει να αμφισβητεί πτυχιούχους του Cambridge και του Imperial (ναι γίναμε πάλι βούκινο παγκοσμίως) και να τους χρεώνει και επιπλέον μαθήματα όταν περνάνε από το ΔΟΑΤΑΠ για να αναγνωριστεί ισοτιμία με τα ελληνικά πτυχία.
1ον δεν είμαι σε κανένα κόμμα και μισώ τις φοιτητικές παρατάξεις ούτε παπαγάλος είμαι!!οκ??αυτα μαλλον η...συντροφισα Ευδοκια στα εμαθε ε?? Grin Grin
σοβαρα τωρα εξ αποστασεως κρινεις και κρινεις λαθος,οντως συμβαινουν ΚΑΙ αυτα αλλα αυτα συμβαινουν παντου (και εδω) ,συμβαινουν ομως και χιλιαδες αλλα...
η Θανατικη ποινη ισχυει και σε πολλα αλλα συγχρονα κρατη (π.χ.στην Ιαπωνια) και πολλοι συμφωνουν με αυτη (μεταξυ των οποιων και εγω Grin) παρεμπιπτοντως στις περισσοτερες πολιτειες των ΗΠΑ δεν ισχυει (για αυτο σου λεω πηγαινε δες και μετα μιλας)
Για αυτά που λες ως δεδομένα έχει χυθεί αίμα και ακόμα δεν αναγνωρίζονται σε "Ανεπτυγμένες και δημοκρατικές κοινωνίες"!σε ευχαριστώ για τον κουβά και στον στέλνω πίσω-δε χρειάζομαι κανένα ξύπνημα σε πληροφορώ...Ασφαλώς, ακόμη και ο ηλίθιος πρέπει (αν το επιτρέπουν οι διεθνείς και τοπικές συγκυρίες) να απολαμβάνει στέγη, τροφή, βασική παιδεία, ιατρική προστασία κλπ, αλλά από αυτό το σημείο μέχρις του να τον παίρνουμε και να τον κάνουμε αρχι-συνδικαλιστή της ΔΕΗ (το μόνο μονοπώλιο παγκοσμίως που εμφανίζει ζημίες) υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά.
Και ποιος θα πεί ποιος είναι ΗΛΙΘΙΟΣ...μην ξεχνας ότι μεγαλοφυίες της τέχνης και της επιστήμης στην εποχή τους τους κρέμαγαν κουδούνιαΕγώ έχω μία καλύτερη ιδέα: το κράτος να κάνει ένα iq test τότε που λες, και σε όσους είναι παθολογικά ηλίθιοι (με την ιατρική έννοια), να απαγορεύει συμμετοχή στα κοινά, δηλαδή να τους στερεί το δικαίωμα ψήφου.. σκέψου το λίγο, μπορεί όλοι τους να ψηφίζουν τα κόματα που αντιπαθείς !
σε καταλαβαίνω,αλλά δε μετανοιώνω...αν σκεφτόμαστε όλοι με "ψωροκώσταινες" και κοιτάμε με ανοικτό στόμα σα χάνοι τι κάνουν οι άλλοι και εμείς κλαιγόμαστε ΣΙΓΟΥΡΑ πάντα θα κλαιγόμαστε και δε θα κάνουμε τίποταΟλοι οι ανθρωποι ειναι ισοι, αλλα καποιοι ειναι πιο ισοι απ τους αλλους"ειμουν στο τσακ να παρεμβω, αλλα εν τελει δεν θα το κανω γιατι η "αλλη αποψη" εκφραζεται με απιστευτη εριστικοτητα, επιδερμικοτητα και προκαταληψη οποτε δεν υπαρχει λογος, μιας και θα καταληξω με "χαλασμενη" μερα.
+10000000000 και με το εμείς=bluesbreaker,Superfunk,deadendmind,Wow!,ffmakis........Εχω γυρισει σχεδον ολο τον κοσμο. (Πρωην ναυτικος )και με αυτοκινητο & μηχανη.
Δεν υπαρχει ποιο ομορφη χωρα απο την Ελλαδα.
Εμεις φταιμε για οσα συμβαινουν στην (μπανανια)
Δεν αγαπαμε την χωρα μας,αυτο ειναι το ποιο μεγαλο προβλημα.
Ελευθερία,Ισότητα,αδερφότητα:το κεντρικό σύνθημα της Γαλλικής Επανάστασης"Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, όχι ίσοι μεταξύ τους".
ΔΕΝ είμαι προπαγανδιστής,ούτε κνίτης,ούτε φασίστας,ούτε ο αντίχριστος!fenderiarhs είπε:χαρα στο κουραγιο του SF, Wow!, που ακομα προσπαθουν...εγω παντως μετα απο 34 χρονια μεταπολιτευτικης προπαγανδας στο Ελλαντα ξερω πως καθε προσπαθεια αναλογων συζητησεων με τους επιρρεπεις στη προπαγανδα συμπατριωτες μου ειναι καταδικασμενη και την αποφευγω. Εχω μαλιστα ενα δικο μου προσωπικο τεστ για να αντιλαμβανομαι τις περιπτωσεις εκεινες που δεν αξιζει να μπω σε διαλογο....
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAbluesbreaker είπε:ΔΕΝ είμαι προπαγανδιστής,ούτε κνίτης,ούτε φασίστας,ούτε ο αντίχριστος!
Για στείλε το τεστ με π.μ., μπας και βρούμε τρόπους βελτίωσης...fenderiarhs είπε:χαρα στο κουραγιο του SF, Wow!, που ακομα προσπαθουν...εγω παντως μετα απο 34 χρονια μεταπολιτευτικης προπαγανδας στο Ελλαντα ξερω πως καθε προσπαθεια αναλογων συζητησεων με τους επιρρεπεις στη προπαγανδα συμπατριωτες μου ειναι καταδικασμενη και την αποφευγω. Εχω μαλιστα ενα δικο μου προσωπικο τεστ για να αντιλαμβανομαι τις περιπτωσεις εκεινες που δεν αξιζει να μπω σε διαλογο....
...μα είσαι σοβαρός; Τέλος πάντων. Επειδή ο φίλος μου κάνει ένα μπάνιο τώρα, μπορώ να σου απαντήσω εγώ.Wow! είπε:Κόκκινο τυρί μας δώσαν
το τραπέζι όταν μας στρώσαν
όλο απ' έξω ευωδία
και από μέσα;.. Αηδία !!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Θα έπρεπε όμως να σου θυμίζει τον ποιητή Φανφάρα από την ελληνική ταινία "Ξύπνα Βασίλη". Είναι μία ενδιαφέρουσα ελληνική φαρσοκομμωδία που περιγράφει με ενδιαφέροντα τρόπο, το πως φανατικοί αριστεροί καταλήγουν να χειροκροτούν κακής ποιότητας ποίηση όταν εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.Μαριανα είπε:Ο bluesbreaker είναι όντως απολιτικός.
Εσύ βέβαια δεν είσαι. Και αυτό το τετράστιχό σου μου θυμίζει δημοτικό.