Και θα τσούζει στο τζακούζι' date='με την Σούζι...
που'χει κ*λο σαν καρπούζι...[/quote']
Μέσα είσαι... :wink: :lol:
Το θέμα δεν κλειδώθηκε επί της βάσεως προσωπικής διαφωνίας (αν ήταν έτσι' date=' θα είχε κλειδωθεί πολύ νωρίτερα).
Κλειδώθηκε επί τη βάσει της απειλής για απόλυτο εκτραχηλισμό της συζήτησης, όπως συνοψίζεται από την έκφραση ότι θα "γίνουμε Βιετναμ", έκφραση που όντως διατυπώθηκε επί της βάσεως προσωπικής διαφωνίας αλλά... όχι δεν διατυπώθηκε από εμένα.[/quote']
Αδυνατώ να πιστέψω ότι... φοβήθηκες... Δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρίζεις κάποιον και μετά να κλειδώνεις το θέμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω, όποιος παίρνει θέση σε μια αντιπαράθεση που αφορά εσένα κι ένα τρίτο και σου λέει πράκτικα "είσαι λάθος και δεν φέρεσαι σωστά" (για να μην το πω όπως το σκέφτομαι), σημαίνει ότι είναι "αντιπρόσωπός" του? Ήμαρτον...
Όσο καιρό είμαι μέλος στο νόιζ, ήταν το πιο αψυχολόγητο κλείδωμα...
:lol: :lol: :lol:Μα γιατί πάνσοφε
παντογνώστη αλλά και
αλάνθαστε
Abraxas με πληγώνεις με τα λόγια σου με τέτοιον τρόπον;
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;;;
Το λένε "δημοκρατία"' date='[/quote']
Ασφαλώς και ξέρεις πως αυτό που είπες είναι μπούρδα,
αλλά καημένε μου τι άλλο να βρείς να πείς;
Η Δημοκρατία έχει νόμους και συγκεκριμένες διαδικασίες.
Αυτό εδώ μέσα είναι ομάδα πιθήκων.
Στην καλύτερη περίπτωση είναι η Χάβρα των Ιουδαίων.
*Edited by yameth
Ιχνηλάτη' date=' έχασες και το χιούμορ σου τώρα; Δεν τα βλέπεις τα γελάκια δίπλα από αυτά που γράφω;[/quote']
Είσαι μεγάλος .....![]()
![]()
![]()
![]()
Μη χάσεις το χιούμορ σου τώρα ! :wink:
Σίγά μην έχει παίξει με αυτές και ο Leo Fender :lol: :lol:Είναι λέμε vintage rotten...
Εγώ να χάσω το χιούμορ μου; Ελπίζω μόνο να αισθάνεται υπερήφανος ο Abraxas με το επίπεδο του μόνου (προς το παρόν) που συμφώνησε απόλυτα μαζί του. (Έχουμε και τον les paul, αλλά δε νομίζω ότι μίλησε δολίως, καίτοι με έβρισε).Μη χάσεις το χιούμορ σου τώρα ! :wink:
Ρε συ' date=' είναι φτιαγμένες από τα σύρματα που άπλωνε τη μπουγάδα της η μάνα του φέντερ.... Λίρα 100 λέμε...[/quote']
Kwsta ως κρυφός administrator του φορουμ κρίνω ότι πρέπει να απαλλαγείς των καθηκόντων σου ως μέλος επειδή διαφημίζεις τη μπουγάδα της κυρίας Fender το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τους κανονισμούς του Noiz :lol: :lol: :lol:
![]()
![]()
Stop!Το έχουμε λιώσει το θέμα στο παρελθόν' date=' τουλάχιστον μία φορά ακόμη.
Οι απόψεις μου είναι γνωστές.
Αν θέλετε να μάθετε την άποψη μου για κάτι γύρω από τη μουσική και την τεχνολογία της, ευχαρίστως.
Για ξεκατίνιασμα, όχι.[/quote']
Yameth, απ' ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει κάποια ενιαία στάση των mods όσον αφορά διάφορα θέμα (post editing, κλειδώματα κλπ),
Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει;
Καλό είναι να έχει ο καθένας την άποψή του, αλλά ο moderator (όταν λειτουργεί ως moderator και όχι ως απλός χρήστης) δεν θα έπρεπε να ακολουθεί μια "γραμμή" αντί να ενεργεί με βάση την προσωπική του αντίληψη;