Το Moderation και το Noiz - Παρακαλώ τη γνώμη σας

Παίδες, το γ#*%σαμε και ψόφησε το θέμα...

Θα συμφωνήσω με τη σειρά μου με Αντουάν και Κώστα και θα παρακαλέσω ωε ένα απλό και ταπεινό μέλος του Noiz, στο εξής ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

Ναι, μπούρδα είναι ο τσακωμός μεταξύ ανθρώπων που είναι απόλυτα σίγουρο ότι έχουν περισσότερα κοινά απ' ότι διαφορές (αλλιώς δεν θα συνηπύρχαν αρμονικά εδώ και τόσο καιρό) και μπούρδα είναι να πετάμε την πρώτη χαζομάρα που μας έρχεται, μπούρδα είναι και να γίνεται ο κακός χαμός για μια ιστορία που τελείωσε από μήνες πια!

Δεν θέλει φιλοσοφία ρε συντρόφια (του Noiz, όχι του ΚΚΕ). Μόνο λίγο ψυχραιμία όταν έχουμε τα νεύρα μας και καλή διάθεση πάνω απ' όλα! Δεν στεναχωριέστε που γινόμαστε αίσχος; Τι να πω...

Αντουάν, εγώ θέλω βασάνισμα ΤΩΡΑ! Πάρε τον Κώστα και ελάτε, θα είμαι στο τζακούζι... :lol: 8)

P.S. Cos, θες να έρθεις στην παρέα μας; Σ' αγαπάμε βρε! :lol:

Και θα τσούζει στο τζακούζι,

με την Σούζι...

που'χει κ*λο σαν καρπούζι...

Κωστάκη... σε παρακάλεσα και ιδιαιτέρως και η απάντησή σου ήταν πρακτικά... 'fuck off'...

Πάμε και δημοσίως λοιπόν: θα ήθελες να πας κάπου αλλού να παριστάνεις το κακέκτυπο του Αντουάν; :roll:

Το θέμα δεν κλειδώθηκε επί της βάσεως προσωπικής διαφωνίας (αν ήταν έτσι' date=' θα είχε κλειδωθεί πολύ νωρίτερα).
Κλειδώθηκε επί τη βάσει της απειλής για απόλυτο εκτραχηλισμό της συζήτησης, όπως συνοψίζεται από την έκφραση ότι θα "γίνουμε Βιετναμ", έκφραση που όντως διατυπώθηκε επί της βάσεως προσωπικής διαφωνίας αλλά... όχι δεν διατυπώθηκε από εμένα.[/quote']

Αδυνατώ να πιστέψω ότι... φοβήθηκες... Δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρίζεις κάποιον και μετά να κλειδώνεις το θέμα.

Δεν μπορώ να καταλάβω, όποιος παίρνει θέση σε μια αντιπαράθεση που αφορά εσένα κι ένα τρίτο και σου λέει πράκτικα "είσαι λάθος και δεν φέρεσαι σωστά" (για να μην το πω όπως το σκέφτομαι), σημαίνει ότι είναι "αντιπρόσωπός" του? Ήμαρτον...

Όσο καιρό είμαι μέλος στο νόιζ, ήταν το πιο αψυχολόγητο κλείδωμα...

Μα γιατί

πάνσοφε

παντογνώστη αλλά και

αλάνθαστε

Abraxas με πληγώνεις με τα λόγια σου με τέτοιον τρόπον;

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;;;

Μα γιατί πάνσοφε

παντογνώστη αλλά και

αλάνθαστε

Abraxas με πληγώνεις με τα λόγια σου με τέτοιον τρόπον;

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;;;
:lol: :lol: :lol:

Καραγκιοζάκο...

Όποιος μου βρει έναν καλό λόγο να μαλώνει και να λογομαχεί για να βρει το δίκιο του "διαδικτυακά" του χαρίζω το εισητήριο μου στο Love & Sex Show του antouan καθώς και την πρόσκληση για το σεμινάριο "Έρωτας και forum" :lol: :lol: :wink:

Eγώ του δίνω το πρώτο μου σετ χορδών! Είναι τελείως vintage και κουρδισμένο πόντο-πόντο... Μπορεί να το μοσχοπουλήσει στο eBay πανεύκολα, καθώς είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι θα πιάσει πάνω από 20.000-30.000 ευρω.

Το λένε "δημοκρατία"' date='[/quote']
Ασφαλώς και ξέρεις πως αυτό που είπες είναι μπούρδα,

αλλά καημένε μου τι άλλο να βρείς να πείς;

Η Δημοκρατία έχει νόμους και συγκεκριμένες διαδικασίες.

Αυτό εδώ μέσα είναι ομάδα πιθήκων.

Στην καλύτερη περίπτωση είναι η Χάβρα των Ιουδαίων.

*Edited by yameth

Ιχνηλάτη, έχασες και το χιούμορ σου τώρα; Δεν τα βλέπεις τα γελάκια δίπλα από αυτά που γράφω;

Ιχνηλάτη' date=' έχασες και το χιούμορ σου τώρα; Δεν τα βλέπεις τα γελάκια δίπλα από αυτά που γράφω;[/quote']

Είσαι μεγάλος ..... :) :) :) :) :)

Μη χάσεις το χιούμορ σου τώρα ! :wink:

Ρε συ, είναι φτιαγμένες από τα σύρματα που άπλωνε τη μπουγάδα της η μάνα του φέντερ.... Λίρα 100 λέμε...

Μη χάσεις το χιούμορ σου τώρα ! :wink:
Εγώ να χάσω το χιούμορ μου; Ελπίζω μόνο να αισθάνεται υπερήφανος ο Abraxas με το επίπεδο του μόνου (προς το παρόν) που συμφώνησε απόλυτα μαζί του. (Έχουμε και τον les paul, αλλά δε νομίζω ότι μίλησε δολίως, καίτοι με έβρισε).

:cry: :cry: :cry: Stop!

Το έχουμε λιώσει το θέμα στο παρελθόν, τουλάχιστον μία φορά ακόμη.

Οι απόψεις μου είναι γνωστές.

Αν θέλετε να μάθετε την άποψη μου για κάτι γύρω από τη μουσική και την τεχνολογία της, ευχαρίστως.

Για ξεκατίνιασμα, όχι.

Πάω να πιώ κάτι στη Λαμπρινή να συνέλθω...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε συ' date=' είναι φτιαγμένες από τα σύρματα που άπλωνε τη μπουγάδα της η μάνα του φέντερ.... Λίρα 100 λέμε...[/quote']
Kwsta ως κρυφός administrator του φορουμ κρίνω ότι πρέπει να απαλλαγείς των καθηκόντων σου ως μέλος επειδή διαφημίζεις τη μπουγάδα της κυρίας Fender το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τους κανονισμούς του Noiz :lol: :lol: :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back