Το μέγιστο ποσό που θα δίνατε για tele Usa.

Με τη διαφορά ότι τώρα και οι τσέχικες αλλά και οι ελληνικές δεν έχουν το σκαλοπάτι που υπήρχε τότε σε σχέση με τα αμερικανικά όργανα. Γενικά υπάρχουν επιλογές.
Δεν μιλάμε για playability....τουλάχιστον σε δικά μου νήματα....διότι δεν μας ενδιαφέρει.
Είμεθα επενδυτές 😜

Παρακαλα να του βγουν του πορτοκαλι τα κουφα που κανει, αλλιως η μονη επενδυση που θα χρειαζεσαι θα ειναι σε νερο, κονσερβες και χαπια ιωδιου.

Παρακαλα να του βγουν του πορτοκαλι τα κουφα που κανει, αλλιως η μονη επενδυση που θα χρειαζεσαι θα ειναι σε νερο, κονσερβες και χαπια ιωδιου.
Εγώ παρακολουθούσα την επικαιρότητα, μέχρι την Κυριακή που πήρα την κιθάρα.
Πλέον δεν με ενδιαφέρει τίποτα.
Ας γίνει ό,τι θέλει.
Μονό ταινίες βλέπω πλέον στην tv 😜

Παρακαλα να του βγουν
Μπαααα...

θα ειναι σε νερο, κονσερβες και χαπια ιωδιου.
Μπαααα (δισ.)... 😄

Το "Κούγκι" που διαμορφώνεται είναι αμιγώς αγοραίο- οικονομικό και πολύ φοβούμαι αδύνατο να μην συμβεί.
Γι' αυτό στοκάρετε strat, tele, LP, 335, JB, PB και όλα τα σχετικά made in USA κούτσουρα.

Το "Κούγκι" που διαμορφώνεται είναι αμιγώς αγοραίο- οικονομικό και πολύ φοβούμαι αδύνατο να μην συμβεί.
Γι' αυτό στοκάρετε strat, tele, LP, 335, JB, PB και όλα τα σχετικά made in USA κούτσουρα.

"-Αγαπη μου, βλεπω εδω στο ιντερνετ πως ερχεται οικονομικη κριση"

"-Ναι ε;"

"-Ναι, για αυτο πρεπει να αγορασουμε επειγοντως 5-6 κιθαρες ακομα"

Η συνεχεια στις οθονες σας, συγκεκριμενα στις ειδησεις περι ενδοοικογενειακης βιας.

Και Peavy, γιατί όχι...
ΥΓ: Βγάζει ακόμα κιθάρες η Peavy;

Το κοίταγα τις προάλλες απο περιέργεια γιατί πουλούσα μια δικιά μου, μια Predator strat - βγάζουν ακόμα αλλά σε πολύ περιορισμένη παραγωγή. Ενα ultra-budget κινέζικο strat-o-ειδές, την πρώην EVH signature (H2) και την Vandenberg. Οι τελευταίες 2 κάπου στην Ευρώπη νομίζω φτιάχνονται.

Εγώ πάντως πήγα προχτές για ψώνια αλλά tele δε πήρα, τι α κανς.

Attachments

• mar25_viewing.jpg
    mar25_viewing.jpg
    293.5 KB · Εμφανίσεις: 0
Το laissez-faire laissez-passer εμείς το ζήσαμε για καμία 10ετια καλά.
Τώρα, εμπρός... προς τα πίσω.

Να σου πω... Το freatless μπροστά - μπροστά μην είναι '80s Daion;
Close! Ηταν ενα Westone Thunder που μάλιστα κάποιος του είχε βάλει και ενα εξτρα Dimarzio στη γέφυρα. Αριστερόχειρο όμως.

και ένα pedal που με εξαπάτησες και πήρα και ήταν η μεγαλύτερη βλακεία που πήρα ποτέ!...
Πρέπει να έχουν περάσει περάσει πάνω από 15 χρόνια από αυτή τη... μνημειώδη αγορά (μετά από προτροπή του sir), αλλά απ' ότι βλέπω δεν το ξεχνάς με τίποτα... 😄

Πρέπει να έχουν περάσει περάσει πάνω από 15 χρόνια από αυτή τη... μνημειώδη αγορά (μετά από προτροπή του sir), αλλά απ' ότι βλέπω δεν το ξεχνάς με τίποτα... 😄
To έχω εκεί και το βλέπω....σε κανένα διαγωνισμό του ΝΟΙΖ θα το χαρίσω και θα γίνω και μέγας χορηγός!!!!

Tέτοιο έχω...
dscn1884_1.jpg

και ένα pedal που με εξαπάτησες και πήρα και ήταν η μεγαλύτερη βλακεία που πήρα ποτέ!.....τί δουλειά έχω εγώ με πεταλάκια.....:unsure:

Καλα ρε σεις, πήγα να πνιγώ... Νόμιζα ότι οι dick-pics απαγορεύονταν στο noiz...

To έχω εκεί και το βλέπω....σε κανένα διαγωνισμό του ΝΟΙΖ θα το χαρίσω και θα γίνω και μέγας χορηγός!!!!
Να σου πω... Τώρα μιλούσα με τον sir και αρνείται τις κατηγορίες. "Εγώ απλά του είπα ότι έχει βγει ένα τάδε πετάλι, δεν του είπα να πάει να το πάρει", είναι η τοποθέτηση του.

Να σου πω... Τώρα μιλούσα με τον sir και αρνείται τις κατηγορίες. "Εγώ απλά του είπα ότι έχει βγει ένα τάδε πετάλι, δεν του είπα να πάει να το πάρει", είναι η τοποθέτηση του.

Influencing!!!!​

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back