Το μέγιστο ποσό που θα δίνατε για tele Usa.

Η σπέσιαλ δεν θεωρώ ότι είναι κατώτερο όργανο σε σχέση με τη στάνταρ. Εχει πολύ διαφορετικά specs, και είναι θέμα γούστου η επιλογή. Η στάνταρ είναι πολύ πιο μοντέρνα σε τρέμολο, μανίκι, ήχο και χρωματα, ενώ η σπέσιαλ είναι άλλη φάση εντελώς.

Εννοείται! Δεν διαφωνώ καθόλου μα καθόλου. Εξαιρετικά όργανα εφάμιλλα με τα στάνταρ... Απλά λέω μέχρι πόσα θα έδινα για μια "στάνταρ" 😁

Εννοείται! Δεν διαφωνώ καθόλου μα καθόλου. Εξαιρετικά όργανα εφάμιλλα με τα στάνταρ... Απλά λέω μέχρι πόσα θα έδινα για μια "στάνταρ" 😁

Η αλήθεια είναι ότι ενώ τις θεωρώ ισάξιες, δεν θα έδινα πάνω από 900-1000 σε σπέσιαλ, καθαρά λόγω της εμπορικής αξίας της, σε σχέση με τη standard.
Είναι vfm η σπέσιαλ, ξεκάθαρα.

Και η Baja...
Χθες που έπαιζα μαζί της όλο το απόγευμα, σκεφτόμουν ότι όντως ήταν ένα τολμηρο προτζεκτ.
Βινταζ σπεκς, custom shop design , μαγνητες killer.....και ηλεκτιρκά πολύ versatile για tele.
Πέρα από τα out off phase, η κιθάρα στην τελευταία 4 θεση του neck , οπου πλέον οι μαγνητες τις γίνονται παράλληλοι....ακουγεται ακριβως σαν gibson με p 90's.
Και την χάριζαν.... 600 ευρώ.
Πλέον η σειρά vintera έχει 1.100. +euro.

Attachments

• 01.jpg
    01.jpg
    17.8 KB · Εμφανίσεις: 0
  • 02.jpg
    02.jpg
    16.6 KB · Εμφανίσεις: 0
Θα πάω μέσα στην εβδομάδα και σε έναν γάμο.
Έμαθα ότι το μονόπετρο κόστισε 2Κ
Ήταν πολύ καταλυτική πληροφορία.... 😜

Ειμαι ανάμεσα σε αυτες τις 2
Ουόοοοοου... Κάποιου οι δουλειές "πετάνε". Κάποιος έγινε "μπρούκλης". Στο δικηγορικό γραφείου κάποιου πρέπει να γίνεται "λαϊκό προσκύνημα". 😄

Τι έγινε κ. συνήγορε; Από τις φθηνές και "τίμιες" ΗΒ και πώς την έλεγαν την άλλη την strat που πήρες, τώρα είσαι έτοιμος να ξετινάξεις το "πάνω ράφι"; 🤑

Ουόοοοοου... Κάποιου οι δουλειές "πετάνε". Κάποιος έγινε "μπρούκλης". Στο δικηγορικό γραφείου κάποιου πρέπει να γίνεται "λαϊκό προσκύνημα". 😄

Τι έγινε κ. συνήγορε; Από τις φθηνές και "τίμιες" ΗΒ και πώς την έλεγαν την άλλη την strat που πήρες, τώρα είσαι έτοιμος να ξετινάξεις το "πάνω ράφι"; 🤑
Είπαμε, η HB , Ήταν 2-3 μοδελα που απλά δεν μας ενδιαφέρουν τα original.
Tele-strat-lp , δηλαδή οι μοναδικές πραγματικές κιθάρες, πάντα ήταν από το πάνω ράφι.

Soundsation
Γαμω τις κιθάρες.
Την πήρα και σε tele.
Τις προτείνω με κλειστά μάτια.
Είχα κάνει μια μαζική αγορά φθηνών κιθαρών.
1 . Flying V HB 144 euro
2. Explorer HB 339 euro.
3. Jazz master HB 176 euro
4. SG HB 200 euro
5 soundsation strat 150 euro
6. Soundation tele 150 euro.
7. Epiphone ls 135 euro.
Συνολο 1294 euro.
7 κιθάρες...όσο μια Mexico.
Μην με ρωτάς τι προτιμώ, είναι αυτονόητο.

Εδώ που τα λέμε εγώ αναρρωτιέμαι πώς ο @LK δεν έχει κάνει ακόμα το βήμα να περάσει στα μπάσα και να τσιμπήσει κανένα τέτοιο

Έχω ένα jazz φτάνει.
Τα μπάσα είναι απλά το αναγκαίο κακό 😜
Ε όχι και αναγκαίο κακό ρε...

Εσύ τώρα αν πάρεις και την AVII tele έχει συμπληρώσει απο καλά όργανα σε κιθάρες. Τουλαχιστον απο τα βασικά. Τώρα οπως λες εχει παρει και απ ολα τα άλλα σε φθηνοτερα.

να τσιμπήσει κανένα τέτοιο
Όπως ανέφερε ο κ. συνήγορος έχει ένα Jazz και μάλιστα της ίδιας αισθητικής με το P που παραθέτεις. Sunburst και rosewood. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αρχίσει να "φορτώνει" και μπάσα.

Ε όχι και αναγκαίο κακό ρε...

Εσύ τώρα αν πάρεις και την AVII tele έχει συμπληρώσει απο καλά όργανα σε κιθάρες. Τουλαχιστον απο τα βασικά. Τώρα οπως λες εχει παρει και απ ολα τα άλλα σε φθηνοτερα.
Mετα μένουν....όσες LP μπορώ να πάρω.
Αυτός είναι ο στόχος της ζωης μου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back