Το μέγιστο ποσό που θα δίνατε για tele Usa.

Για να μην παρεξηγηθω, στο μυαλο μου ειχα την πιο οικονομική σειρα, AM special οταν λεω 800ε μαξ για μεταχειρισμενη.
Δεν σε παρεξηγεί κάνεις
Εσύ απάντησες ότι δίνεις μέχρι 800.
Το τι θα πάρεις, εξαρτάται.
Θεωρητικά μπορεί να βρεις και μια ΑVRI που κάποιος τη δίνει φθηνά... γι όποιον λόγο.

s83339 κομπλέ με τη βαλίτσα της οριτζινάλε, αν συμφωνήσω με το νούμερο που θα πιεις, θα έχεις και τασάκι υπογεγραμμένο καθόσον δεν είμαι κανάς τυχαίος

Τα €2000 που έδωσα για καινούρια Ultra Tele το 2020 δε τα μετάνιωσα ποτέ. Θα έλεγα ότι ήταν well spent. Τώρα τα 2400+ που θέλουν πλέον με χαλάνε. Οπότε για καινούρια δε θα πήγαινα πλέον σε αυτά τα λεφτά.

Ο καθένας μπορεί να πει ότι εγώ για τελε USA δίνω πχ 1300 max.

Από εκεί και πέρα μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι από καινούργια παίρνεις μόνο performer, και από used φτάνεις και σε elite πχ.
Ok εγώ για tele USA δίνω μέχρι 2500 αυτή τη στιγμή. Αν το mod shop ήταν διαθέσιμο και για μας θα έδινα μέχρι 3000-3200. Και αυτό γιατι ξέρω ότι για να πάρω μια τελε οπως τη θέλω, τόσα θα δώσω και για partcaster και για χειροποίητη. Οπότε αν μπορώ να πάρω το ίδιο με το logo, τόσα θα δώσω.

Αν επαιρνα τώρα τελε θα έπαιρνα κάποια απο αυτές:
1) Kingfish telecaster deluxe.
2) Fender Troublemaker telecaster Custom deluxe (αν έβρισκα).
3) American Vintage II 1951 (αλλά έχω με αντιστοιχα specs).
4) American Ultra.

Επισης μεταχειρισμένη James Burton ή Nashville tele με B-Bender.

ΕΤΒΑ (μάλιστα ήταν εκκαθαριστρια στην ΑΕΒΑΛ , που στην αρχή της καριέρας μου είχα εμπλακεί).
Ελληνικό δημόσιο...
Τραπεζικές μετοχές...αγροτικής, ταχ.ταμ, πίστεως, εμπορικής...
Τίποτα από αλλά αυτά δεν υπάρχουν και αναρωτιέμαι τι έγιναν όλα αυτά τα "χαρτιά" (ρητορικό το ερώτημα, ξερω πολυ καλα τι έγιναν).
Τι γίνονται οι μετοχές μιας εταιρείας που αγοράσε κάποιος χθες και μεθαύριο έκλεισε;
Και τουλάχιστον τότε είχες τα "χαρτιά " ως υλικό φορέα και σου έμεναν....να γράφεις τους πόντους από την ξερή.
Κλείνει αύριο η φεντερ και η γκιπσον;
Τι γίνεται με τις κιθάρες μας;
Χάνουν την αξία τους ή εκτινάσσεται η τιμή τους
Αυτές οι απλές σκέψεις....μήπως και μας βοηθήσουν να δούμε πόσα λεφτά θα δίναμε για τελε.

Πλάκα πλάκα αυτά τα αμερικάνικα όργανα είναι τα μόνα προϊόντα που κρατάνε την τιμή τους, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο ανήσυχο, όλα τα συμπράγκαλα του εμπορίου και λοιπά ηλεκτρονικά τιμαλφή είναι όλα σόλο μέσα. Μόνο αρνητικό είναι ότι αν θες να τα κάνεις λεφτά ξανά θα έχεις σαν βέλτιστη επιλογή την ελληνική αγορά η οποία ούτε μεγάλη ούτε εύρωστη είναι αλλά την σήμερον ημέρα αυτά τα σύνορα ξεπερνιούνται. Οπότε για εμένα άμα έχεις λεφτά που δεν χρειάζεσαι άμεσα καν' τα τελε... ή καλύτερα LP

Πλάκα πλάκα αυτά τα αμερικάνικα όργανα είναι τα μόνα προϊόντα που κρατάνε την τιμή τους, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο ανήσυχο, όλα τα συμπράγκαλα του εμπορίου και λοιπά ηλεκτρονικά τιμαλφή είναι όλα σόλο μέσα. Μόνο αρνητικό είναι ότι αν θες να τα κάνεις λεφτά ξανά θα έχεις σαν βέλτιστη επιλογή την ελληνική αγορά η οποία ούτε μεγάλη ούτε εύρωστη είναι αλλά την σήμερον ημέρα αυτά τα σύνορα ξεπερνιούνται. Οπότε για εμένα άμα έχεις λεφτά που δεν χρειάζεσαι άμεσα καν' τα τελε... ή καλύτερα LP
Αν εξαιρέσεις τα USA , ολα τα αλλά ακολουθουν την πορεία τον consumer electronic στις τιμες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back