το καλύτερο του 2022

sultan of string

Εξαιρετικό μέλος
Πόντοι
2,148
Με τις υγείες μας

Σήμερα που άκουγα τον Πετρίδη, απορούσε ο άνθρωπος πως ο λαγός δεν έχει καθόλου επιτυχία στην Ελλάδα όταν οι κλώνοι του κάνουν το "ίδιο" στα ελληνικά.

Αβυσσος....

Ζήτω οi LIGHT, TRANNOS, o NOIZY, o SNIK και ο μακαρίτης ο Mad Clip

Ζήτω οι Τραπ Έλληνες Ήρωες του 2022

Και του χρόνου τρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

χαχαχαχαχαχαχαχαχα?

άμα όλοι αυτοί δεν μάθουν να κάνουν τον λυγμό που κάνει ο λαγός ....ΔΕΝ
Εγώ είμαι fan. 

Αν τον βρουν οι δικοί μας τον λαγό πουθενά θα τον κάνουν ντουλάπα από το ξύλο ???

Ποιος τον μαμει τον λαγό όταν λίγα μίλια βορειότερα συμπατριώτης του βγάζει τέτοιο αριστούργημα 

Αφήστε τα "τσαρτς" και τις "επιτυχίες" και ακούστε τις ΑΠΕΙΡΕΣ μουσικαρες που παράγονται καθημερινά από ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ μουσικούς. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το trap του σήμερα είναι καθαρά για προώθηση προϊόντων και για καταναλωτισμο. Πάντα ήταν απλά τώρα είναι στο απόγειο. Επηρεάζει τα παιδιά και ζητάνε αυτα που βλέπουν στα video clip. Ο γιος μου φτιάχνει γκαρνταρόμπα και την επιδεικνύει σε όλους και σε εμένα και όλο ζητάει για να ντύνεται και να κυκλοφορεί. Και η γενιά μου έτσι έκαμε. Όλο λεφτά και όλο λεφτά δεν υπάρχουν πάρα μόνο τα υπερκέρδη των τραπεζών, των τσεο, των πολιτικών και των κουμπάρων και πεινάμε και στα παιδιά μας αυτά που βλέπουν να φοράνε πως θα τους τα παίρνουμε αφού δεν έχουμε να φάμε χαχαχαχα ?

Το trap του σήμερα είναι καθαρά για προώθηση προϊόντων και για καταναλωτισμο. Πάντα ήταν απλά τώρα είναι στο απόγειο. Επηρεάζει τα παιδιά και ζητάνε αυτα που βλέπουν στα video clip. Ο γιος μου....

Δώσε βρε ένα 400άρι και πάρτου ένα καλό δώρο για την Πρωτοχρονιά ασούμε, από αυτά που βλέπει στα βιντεοκλίψ.

https://www.gkioulekas.com.gr/metaxirismena/item/958-941fbl

Σήμερα που άκουγα τον Πετρίδη, απορούσε ο άνθρωπος πως ο λαγός δεν έχει καθόλου επιτυχία στην Ελλάδα όταν οι κλώνοι του κάνουν το "ίδιο" στα ελληνικά.

Η απάντηση πες του Πετρίδη είναι στην τελευταία λέξη.

Γράφω τραπ στίχους. 

Πες μου σε τι τέμπο θες να φας τις σφαίρες. 

Αφού ο λαός πεινάει λίγες έχεις μέρες. 

Στήσε κάλπες τώρα τις γιορτές να αναμετρηθούμε. 

Με Gucci κσι με Prada Θα ερθουμε να μπούμε στους αρμούς της εξουσίας, και θα λογαριαστούμε ???Χαχαχαχα 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γράφω τραπ στίχους.

Πολύ light είναι.

Που είναι οι γκόμενες, τα φράγκα, τα μπιστόλια και τα ναρκωτικά?

Πολύ light είναι.

Που είναι οι γκόμενες, τα φράγκα, τα μπιστόλια και τα ναρκωτικά?
Γράψε εσύ καλύτερο ??

Λίγα λόγια και καλά...όλα τα λεφτά είναι στο 8:40 ?

Oι RATM έκλεισαν με το έτσι θέλω την wall street...
...trap, snap, clap, fart...το μόνο που μπορούν να κλείσουν είναι κανα πατζούρι...άντε και καμμιά μπαλκονόπορτα αν κάνει κρύο...από σεβασμό στα μέλη του forum και στην προσωπική ελευθερία του κάθε ανθρώπου, δεν θα αναφέρω εδώ τι θα έπρεπε να κλείσουν...?

13 λεπτά πριν, Pavloz είπε

Λίγα λόγια και καλά...όλα τα λεφτά είναι στο 8:40 ?

Οι τραπερ μας είναι καλυτεροι από αυτούς. Αυτούς ποιος τους ξέρει πια. ????

Εγώ λέω να μεταγλωττίσουνε το "Μαμά" στα Ινγκλέζικα να δεις ποιος είναι καλύτερος ασούμε.

Και τότε λίγοι τους ήξεραν εδώ, όπως και τώρα. Στον υπόλοιπο κόσμο βέβαια είναι αλλοιώς τα πράγματα και για τους RATM και για τους εγχώριους "ποντικοπαγιδάτορες" ?

Last edited:
35 λεπτά πριν, Pavloz είπε

Και τότε λίγοι τους ήξεραν εδώ, όπως και τώρα. Στον υπόλοιπο κόσμο βέβαια είναι αλλοιώς τα πράγματα και για τους RATM και για τους εγχώριους "ποντικοπαγιδάτορες" ?

Δεν ξέρω Ινγκλέζικα. Είμαι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ???

Οι RATM είναι το καλύτερο παράδειγμα για το πως ο σοσιαλοκομμουνισμος δεν εχει ελπιδα. Τα ατομα εκαναν περιουσια και εφεραν εσοδα πολλων δεκαδων εκατομμυρίων σε πολυεθνικές mega corporations, με το να τραγουδάνε εναντια στις πολυεθνικές και στα mega corporations. Σας δουλεύει παιδάκια ο καπιταλισμος, παρατηστε το, resistance is futile.

Οι RATM είναι το καλύτερο παράδειγμα για το πως ο σοσιαλοκομμουνισμος δεν εχει ελπιδα. Τα ατομα εκαναν περιουσια και εφεραν εσοδα πολλων δεκαδων εκατομμυρίων σε πολυεθνικές mega corporations, με το να τραγουδάνε εναντια στις πολυεθνικές και στα mega corporations. Σας δουλεύει παιδάκια ο καπιταλισμος, παρατηστε το, resistance is futile.
Δεν αντιλέγω, αλλά... που κολλάει τώρα αυτό; Ζητώ συγνώμη, δεν είμαι κι από τους πιο εφυιείς ανθρώπους...

Κολλαει εκει που κολλανε και οι RATM με τον snik και τον mad clip.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back