- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Άμα σε γουστάρουν όπως θέλουν σε βλέπουν.fusiongtr είπε:Άμα σε βλέπει μαύρο .... έχουμε θέμα. ;D ;D ;D ;D ;D
Άμα σε γουστάρουν όπως θέλουν σε βλέπουν.fusiongtr είπε:Άμα σε βλέπει μαύρο .... έχουμε θέμα. ;D ;D ;D ;D ;D
Ξέρω δεν είναι και οτι καλύτερο αλλα απ'το να με ελεγαν Στραματσόνι προτιμώ τον Τιμουρ.Σαν παίχτης από προπονητές της Αεκ μου αρεσε ο Santos και τωρα ο Χιμένεθ δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον.Είναι σαν να λες les paul -stratocaster.Καλά και τα δύο αλλα ποιο είναι το καλυτερο ;noe13 είπε:δηλ αυτο τωρα θα ηταν κοπλιμεντο??? ??? :-X
Δηλ οι Βιολιτζιδες τι πρέπει να κάνουν;;;!!!LK είπε:Θα σου πω ενα μυστικό.
Αυτή η κατηγορία που περιγράφεις δεν ανταποκρινεται σε μουσικους,ποσο μαλλον σε πληκτραδες.
Να πάρουν μια αυτόματη μηχανή ;D ;D ;D ;DHolystone είπε:Δηλ οι Βιολιτζιδες τι πρέπει να κάνουν;;;!!!
..... μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του μπασίστα?RayDTutto είπε:Μόλις τελειώσατε την εμφάνιση σας με την μπάντα σας. Σας πλησιάζει ένας τύπος μια σούπερ σέξι γυναίκα η οποία φαίνεται ευχαριστημένη με αυτά που άκουσε και με πονηρό ύφος σας λέει...
Σε μια άλλη διάσταση, σε έναν άλλο χωροχρόνο.... ή σε μια ουτοπία! Το κρυφό και υγρό όνειρο κάθε μπασίστα ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:..... μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του μπασίστα?
Εκτός όλων των άλλων, οι μπασίστες δύσκολα παρεξηγιούνται....dimsonic είπε:για να μην παρεξηγηθεί κανείς, για σχεδόν 1.5 χρόνο ήμουν full time (3-4 gigs τη βδομάδα) μπασίστας....
Είσαι ωραίος.RayDTutto είπε:Μόλις τελειώσατε την εμφάνιση σας με την μπάντα σας. Σας πλησιάζει ένας τύπος ο οποίος φαίνεται ευχαριστημένος με αυτά που άκουσε και σας λέει...
Τι σας λέει;
Ποιο θα ήταν το κομπλιμέντο που θα θέλατε να ακούσετε σχετικά με την μουσική σας ή το παίξιμο σας;
Είσαι ωραίος και μετράς,otto## είπε:Είσαι ωραίος.
;D ;D ;D
Καλά κάνεις είναι πολυ ευχαριστη και χαλαρωτική ασχολία το πλέξιμο.Άλλη φάση βέβαια το κεντημα.Θα σου πρωτινα να ασχοληθείς και με wood carving σε κιθάρες.Καλλιτεχνικες δουλειες...cos_dr είπε:εμένα μου άρεσε όταν μου έχουν πει, φίλε κεντάς.
Όταν κεντούσα βέβαια γιατί τώρα απλά πλέκω.
Κανενα μήνυμα από την πεθερά να μην είναι να λες.Το οποίο θα λέει ντροπή σας τεμπελχανάδες όλη μέρα με το ντριγκιντανγκα.Και εμείς παιζαμε μαντολινακι αλκα όχι και ηλεκτρικό.Holystone είπε:Εγω εχω μια αλλη σκεψη μερες που ειναι:
"Οταν τελειωνουμε τα Live μας, να φοραμε τα ακουστικα μας, και να ακουμε ενα ηχογραφημενο μηνυμα που θα μας εξυμνει το ταλεντο και τις ικανοτητες μας και την τελεια αποδοση μας. Μια τζουρα δηλ αμεσως μετα το τελος για να μην ξεχνιωμαστε" ;D ;D ;D
![]()
![]()