Ε, δεν αντέχεσαι, σε βομβαρδίζω με ακτίνες ΡΟΜΠΕΡΤ ΡΕΝΤΦΟΡΝΤ.cos_dr είπε:Δεν μιλάει, φοβήθηκε.
Τον τρόμαξε η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΟΡΓΗ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΑΜΨΗ.
Οχι αυτό.trolley είπε:Ε, δεν αντέχεσαι, σε βομβαρδίζω με ακτίνες ΡΟΜΠΕΡΤ ΡΕΝΤΦΟΡΝΤ.
Λιώσε θνητό υποπροϊόν.
ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν αγαπητέ trolley... ήδη κάνω επαφές με φίλους για να μας παραχωρηθεί studio για μια μέρα το φθινόπωρο για το blind test event, όπου θα είσαι επίτιμος καλεσμένος και θα μας αποδείξεις ότι ο λόγος σου έχει αντίκρυσμα στην πράξη... και εγώ πραγματικά σε πιστεύω και δεν σε αμφισβητώ προς θεού, μέχρι απόδειξης του αντιθέτου βέβαια...trolley είπε:Τότε - για φαντάσου αγαπητέ npap - είχαμε κάνει το ίδιο test με αυτό που επιδιώχθηκε εδώ κάτω από πολύ αυστηρές συνθήκες, και πράγματι αποδείχθηκε ότι - όσοι τουλάχιστον συμμετείχαμε, χωρίς να είμαστε αντιπροσωπευτικό δείγμα - μπορούσαμε όντως να καταλάβουμε τη διαφορά.
ΟΚ, το κόβω.cos_dr είπε:Οχι αυτό.
Σε παρακαλώ.
Συγχώρεσέ με..............
Όχι ακτίνες Ρόμπερτ Ρεντφορντ..........
Anything but that.....................
Δεν θα έλθω Νίκο.ωραία μια ωραία ατμόσφαιρα...... αφού ξανάγινε το μαύρο άσπρο και τουλάχιστον δεχθήκαμε ότι τα αρχεία δεν ήταν όλα "μεθοδευμένα συμπιεσμένα" ας επανέλθουμε με γλύκες κι ας αφήσουμε τον κύριο που "παραφέρθηκε" να κυνηγάει χίμαιρες... όχι ότι είχε τέτοια πρόθεση αλλά και να το πει δεν θα αλλάξει κάτι...
πάμε πάλι λιοιπόνε...
αναμένω λοιπόν αγαπητέ trolley, να μου εξηγήσεις πως ανέφερες ως "καλύτερο" το 5 και όχι ΚΑΙ το 3 που ήταν το ίδιο... επίσης γιατί σνόμπαρες τα υπόλοιπα καθότι είχα θέσει εξ αρχής ως ζητούμενο την "ικανότητα ευχερούς διάκρισης" ως ζητούμενο του εγχειρήματος.... έχω ρωτήσει αρκετές φορές... δεν αξίζω μια απάντηση?... θα μου κρατάς μούτρα?... :
επίσης να "γράψεις" με τι επιτέλους άκουσες και δεν μας λες... προσωπικά υπόσχομαι δεν θα τρομάξω...
ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν αγαπητέ trolley... ήδη κάνω επαφές με φίλους για να μας παραχωρηθεί studio για μια μέρα το φθινόπωρο για το blind test event, όπου θα είσαι επίτιμος καλεσμένος και θα μας αποδείξεις ότι ο λόγος σου έχει αντίκρυσμα στην πράξη... και εγώ πραγματικά σε πιστεύω και δεν σε αμφισβητώ προς θεού, μέχρι απόδειξης του αντιθέτου βέβαια...
Όχι βέβαια. Χρειάζεται ένα πλαίσιο αναφοράς.fusiongtr είπε:Αν ακούσουν ένα mp3 στα 320 και μόνο αυτό, θα καταλάβουν ότι είναι mp3 στα 320?
Όχι βέβαια, εγώ έμαθα να εκτιμώ τη μουσική σε μονοφωνικά κασσετόφωνα των αρχών της δεκαετίας του 70.Εν τέλει θα τους εμποδίσει αυτό να ευχαριστηθούν την μουσική?
Κανείς δεν αδιαφορεί.trolley είπε:Όμως αυτά δεν ισοδυναμούν με αδιαφορία για την ποιότητα ήχου και τις μεθόδους αναπαραγωγής, ηχογράφησης κλπ που υπάρχουν στις μέρες μας μετά από δεκαετίες προόδου.
Πάμε σε άλλα θέματα τώρα (δικαιωμάτων που απορρέουν από πνευματική ιδιοκτησία) αλλά θέλω να σου απαντήσω γιατί θέλω να είμαι κατανοητός : δεν αποδέχομαι ότι πρέπει να υπάρχει συνάρτηση ανάμεσα στην ηχητική ποιότητα του διανεμόμενου αρχείου και την τιμή του. Δηλαδή, ένα κομμάτι των Beatles θα έπρεπε να στοιχίζει π.χ. 1 ευρώ, και με αυτό το 1 ευρώ να επιλέγω όποιο φορμά μου κάνει κέφι, διότι σε άλλη περίπτωση θα επέλεγα το wav (αρχές Αυγούστου π.χ., όπου προτίθεμαι να κάτσω πολλές ώρες στο σπίτι) και άλλες φορές το mp3 (για να το έχω φορτωμένο στο κινητό). Μάλιστα - εδώ θα σε κουφάνω - πιστεύω ότι θα έπρεπε να μπορώ να αλλάξω γνώμη, χωρίς να ξαναπληρώσω. Έχω αγοράσει τους δίσκους του Peter Gabriel 5 φορές, σε πέντε διαφορετικά φορμά συν τα CD συν τα βινύλια. Ε, αυτό δεν είναι λογικό από ένα σημείο και μετά.fusiongtr είπε:Αν δεν υπήρχε πειρατεία, και μπορούσες να κατεβάσεις νόμιμα ένα wav αρχείο, και ένα mp3 με το 1/4 των χρημάτων του wav, θα προτιμούσες να ακούσεις 1 κομμάτι, ή 4?
Όντως είναι άλλο θέμα, απλά χρησιμοποίησα την αναλογία των μεγεθών των αρχείων, για χάρη της κουβέντας.trolley είπε:δεν αποδέχομαι ότι πρέπει να υπάρχει συνάρτηση ανάμεσα στην ηχητική ποιότητα του διανεμόμενου αρχείου και την τιμή του.
για να το λέει....cos_dr είπε:Μπερδεύτηκα.
Ο δικηγόρος το έβαλε το τεστ ή ο ηχολήπτης?
Να σου πω.cos_dr είπε:Μπερδεύτηκα.
Ο δικηγόρος το έβαλε το τεστ ή ο ηχολήπτης?
ωχ αυτός μας έλειπε. Σκέψου τα σχόλια μετά απο 5 μικρές και 2 μεγάλες λιντλ. ;Dfusiongtr είπε:... Νικολάκης. ;D ;D ;D ;D