- Πόντοι
- 48
Αντίσταση γιατί; Κάτι άλλο τώρα που το θυμήθηκα. Εχθές, μου παίρνει τηλέφωνο ένα μηχάνημα, το σηκώνω, εμπρός, επιλεγήκατε γιατί κερδίσατε 500 € μου λέει. Απαντήστε σωστά στην παρακάτω ερώτηση, τις κότες τις αρμέγουν; Κ.τ.λ. καπάκι το ιντερνέτ αρχίζει να βαράει καμπανάκια «κερδίσατε 1200 €, όχι δεν είναι απάτη, πραγματικά κερδίσατε» κ.τ.λ.
Οπότε μάνι-μάνι 1700 € μεροκάματο.
Την ίδια μέρα πάω για γιόκινγκ και βρίσκω στο δρόμο δύο κέρματα των 2 €. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, αυτό σημαίνει ότι αν πηγαίνω κάθε μέρα για γιόκινγκ θα έχω ένα συμπληρωματικό εισόδημα της τάξης των 28 € τη βδομάδα. Σήμερα όμως δεν πήγα οπότε έμεινα στα 4 €. Αλλά αν προσθέσεις τα 1700 που κέρδισα χθες, δεν είναι άσχημα.
Οπότε μάνι-μάνι 1700 € μεροκάματο.
Την ίδια μέρα πάω για γιόκινγκ και βρίσκω στο δρόμο δύο κέρματα των 2 €. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, αυτό σημαίνει ότι αν πηγαίνω κάθε μέρα για γιόκινγκ θα έχω ένα συμπληρωματικό εισόδημα της τάξης των 28 € τη βδομάδα. Σήμερα όμως δεν πήγα οπότε έμεινα στα 4 €. Αλλά αν προσθέσεις τα 1700 που κέρδισα χθες, δεν είναι άσχημα.