cubase Το cubase 5 δεν βρισκει μερικα vst

inhaler25

Νέο μέλος
Πόντοι
1
helpppppp!!!εχω cubase 5 se windows 7 64bit και δεν μου βρισκει μερικα vst ενω στην αρχη τα διαβαζει.οποιος μπορει ας βοηθησει

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
θα ηταν καλυτερα να μας πεις για ποια vst συγκεκριμενα μιλας.

Καλό ειναι ειναι να δεις ποια ειναι τα συγκεκριμενα vst και μετα με ενα google search να δεις αν οντως εχουν προβλημα τα συγκεκριμενα και χρειαζονται ειτε update ειτε φταιει η εκδοση του cubase.

Eπισης μπορει το λειτουργικο σου να ειναι 64bit αλλα τι εκδοση του cubase εχεις φορτωμενη, την 32 η της 64? Δεν εχω δουλεψει το cubase εδω και χρονια γιατι ειμαι "sonaras" αλλα απο οτι γνωριζω εχει 32 και 64bit εκδοσεις.

Π.χ. στο sonar καποια plug in δεν δουλευουν στην 64bit εκδοση του και ειναι και για εμενα λογος επειδη τα χρειαζομαι γιατι δουλευω με συγκεκριμενα να λειτουργω την 32bit εκδοση του sonar που αντιμετωπιζει λιγοτερα προβληματα ιδιως με τα παλαιοτερα vst.

εχεις ορισει τον φακελο οπου θα "διαβαζει" τα vst? επισης υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι τσεκαρισμενα τα vst μεσα στο cubase...ελεγξε τα.θελει λιγο ψαξιμο μην απογοητευεσαι...

korman709 είπε:
εχεις ορισει τον φακελο οπου θα "διαβαζει" τα vst? επισης υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι τσεκαρισμενα τα vst μεσα στο cubase...ελεγξε τα.
+1

Σημαντικο επισης, να ανοιξεις το cubase ως διαχειριστης την πρωτη φορα για να τα διαβασει.

Κοιταξε αν το .dll αρχειο των vst ειναι οντος στον φακελο που εχεις ορισει. Και τρεξε ενα update vst .

korman709 είπε:
.......... επισης υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι τσεκαρισμενα τα vst μεσα στο cubase......

Τι ακριβως εννοεις;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back