To coyote πιανει το road runner!Eπιτελους...??

ρε σεις ειναι επικο!!καθε φορα στο star channel τα ιδια και τα ιδια βαζει!! :D

ελεος πλεον!!το λυπαμαι το coyotte! :oops:

Μιλαμε για το μαμηστεροτερο παιδικο ever!!! :lol:

Καπου κυκλοφορουσε,απ οτι ειχα ακουσει, αλλη μια version,οπου

πιανει το R.R. ,φοραει τη σαλιαρα,τρωει ενα κομματι,δεν του αρεσει

και .....παραγγελνει πιτσα!! 8O 8O :lol: :lol: χαχααχχαχα

Ειναι το μονο που δεν εχω δει! :lol: :lol: :lol: :lol:

Χαχαχαχαχα!! :lol: O coyote είναι μακράν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας ρε! Είναι ο καλύτερος...!

Γαμάτο! Το έχω πετύχει ξανά όμως, δεν είναι το τελευταίο επεισόδιο! Από ότι έχω ακούσει στο τελευταίο επεισόδιο το πιάνει, το τρώει αλλά δεν του αρέσει και παραγγέλνει πίτσα! Αλλά με τα ίδια μου τα μάτια δεν το έχω δει :)

OK, σειρά έχει ο Συλβέστρο.

Να φάει επιτέλους αυτό το εκνευριστικό κιτρινοπούλι.

δεν νομιζω να το πιανει και να το τρωει κι ολας!ειναι πολυ τραυματικο για τα παιδακια!αλλα απο τα καλυτερα παιδικα που εγιναν ποτε!

δεν νομιζω να το πιανει και να το τρωει κι ολας!ειναι πολυ τραυματικο για τα παιδακια!αλλα απο τα καλυτερα παιδικα που εγιναν ποτε!
Και τα στρουμφάκια στο τέλος ο Δρακουμέλ τα πιάνει και τα τρώει (επίσης δεν το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια, αλλά το έχω ακούσει)

ψέμα τραγικό

Αφού αραιά και που βγαίνουν καινούρια επεισόδια υπό την μορφή box sets. Μάλιστα όπου να είναι βγαίνει 1 με όλα τα επεισόδια και μερικά καινούρια!

Πάντως είναι κακό να πεθαίνουν οι σούπερ ήρωες.

Θυμάμαι ακόμα την αγωνία μου όταν ψόφησε ο Κιτ και έκανε 10ώρες ο Χάσελχοφ για να τον συνεφέρει. :roll:

για τα στρουμφς,ουτε εγω το πιστευω αυτο που λες!Αλλα για τα παιδακια οντος ειναι πολυ τραυματικο να παιθενει ο ηρωας...Ταυτιζεται το παιδι αλλιως με αυτον,το θυμαμε απο εμενα δλδ...:)

Θυμάμαι ακόμα την αγωνία μου όταν ψόφησε ο Κιτ και έκανε 10ώρες ο Χάσελχοφ για να τον συνεφέρει. :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σε νιώθω!! :lol: :lol: 8) 8) 8)

1 από τα πιο συγκινητικά που έχει δείξει η ελληνική τβ! :cry:

Εντάξει μαζί με επανένωση Heman-Shera

Και μετά λένε για μεξικάνικες σαπουνόπερες οι αδαείς! :x

ρε ο Κιτ δεν ειχε χαλάσει οριστικα?Και μετα βγαλανε καινουριο που ηταν ασπρος??

blue τα'χεις χάσει; Ο κιτ άσπρος; Σιγά μην τον κάνουνε και καντίνα-παγωτατζίδικο. Ιερόσυλεεεεεεε!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back