Την είδα και αυτη, όντως είδα το rosewood, αλλά μετά ειδα Videos που την είχαν και σε maple.manosx είπε:Υπάρχει και αυτή:
https://www.thomann.de/gr/fender_american_special_tele_mn_vb.htm?ref=search_rslt_Tele_304685
Αμερικάνα, texas specials, jumbo τάστα, afto einai.
Κακώς στα specs αναφέρει rosewood...
https://www.andertons.co.uk/p/0115802307/solid-body-electric-guitars/fender-american-special-tele-electric-guitar-in-vintage-blonde
αλλά καλό θα ήταν να το ξεκαθάριζες με email, αν σκοπεύεις να την τσιμπίσεις ;D
Γράφει από κάτω.LK είπε:Την είδα και αυτη, όντως είδα το rosewood, αλλά μετά ειδα Videos που την είχαν και σε maple.![]()
Μπορεί επίσης να έρχεται με δύο μπράτσα.LK είπε:μπορεί να είναι ντουμπλ φας ;D ;D ;D
Πεστα χρυσοστομε γιατι οταν τα λεω εγω μου την πεφτουνε. ;D ειχα παρει τελευταία φορα μεξικο στανταρντ στρατ με 650€ και τωρα εχουν παει + 50% με το ντολαρ.georgekz750 είπε:Sorry που χαλαω το θεμα,αλλα 1200€ για τον γδαρμενο μεξικανο ουτε σε ανεκδοτο κατ εμε.
Αν βρεις καμιά τέτοια .... μην με ξεχάσεις.LK είπε:Θα φτιάξει ο καιρός, και θα πάρω με τη σειρά όλα τα χωριά, μπας και βρω καμία "barn find" broadcaster του 50, που την είχε φέρει ο ξάδερφος του μπατζανάκη του θείου της Τασούλας από την Αμερική.
Σωπά! Τι μας λες; ;D ;Dfusiongtr είπε:Είναι dreamcar η κουκλάρα όμως.
Την προτιμάω χίλιες φορές από την BMW που παίρνεις αντί της roadworn.![]()
Βρε ότι και να βάλω ... θα χάσει.LK είπε:Σωπά! Τι μας λες; ;D ;D
Συγκρίνεις de tomaso pantera , με τη σειρά 3 , του 1990?![]()
Βάλε τουλάχιστον την M1 8) ;D
Καλά...τραγούδα ( με την road worn συνοδεία). ;D ;Dfusiongtr είπε:Βρε ότι και να βάλω ... θα χάσει.
Η De tomaso είναι ... απλά ένα vintage όνειρο.![]()
LK είπε:Καλά...τραγούδα ( με την road worn συνοδεία). ;D ;D
1973 2.7 rs, αν θες να μιλήσουμε ΣΟΒΑΡΑ;D ;D ;D
Great minds think alike! ;Dfusiongtr είπε:![]()
![]()
Τώρα αν θέλεις το πιστεύεις.
Πήγα να κάνω edit στο ποστ μου, και να πω ότι θα την σύγκρινα με porsche 911 carrera των 70s, και είδα ότι είχες γράψει.![]()
![]()
![]()