• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Fender Road Worn 50 VS Fender Classic Player Baja

Εμένα με εκνευρίζει η φάτσα του, τα ηλίθια boot cut τζην του με τα άθλια sneakers και φυσικά το μίζερο σαλόνι του. ;D ;D ;D

Παρ’ όλα αυτά είναι ο πιο ολοκληρωμένος reviewer κιθάρας, από άποψη μοντέλων .

Και σαν παίξιμο καλός είναι, ευρηματικός πολλές φορές, αλλά συχνά επαναλαμβάνεται (λογικό μιλάμε για 1000 κιθάρες)  ;D

τεσπα,σορρυ που ξεφυγαμε....και για να επανελθουμε,για μενα αν εχεις μπαχα δεν εχεις λογο να παρεις αυτην...εγω ακομα κλαιω που την εδωσα!!!

Sorry που χαλαω το θεμα,αλλα 1200€ για τον γδαρμενο μεξικανο ουτε σε ανεκδοτο κατ εμε.

Το "κακό" είναι ότι η επόμενη επιλογή (μετά την baja- απορρίπτοντας την road worn) , έτσι όπως τη θέλω εγώ την Tele (δηλαδή maple, Butterscotch Blonde ή Blonde  και vintage γεφυρα) είναι η American Vintage '52 ....στα 1.666  euro  :(......με αυτά τα λεφτα παίρνω E30 316 ΒΜW  ;D ;D ;D

Υπ'όψιν την baja την είχα πάρει 598,00 € καινούργια το 2011 .....πολλά λεφτα για μια κιθάρα τα 1.666 €.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Υπάρχει και αυτή:

https://www.thomann.de/gr/fender_american_special_tele_mn_vb.htm?ref=search_rslt_Tele_304685

Αμερικάνα, texas specials, jumbo τάστα, afto einai.

Κακώς στα specs αναφέρει rosewood...

https://www.andertons.co.uk/p/0115802307/solid-body-electric-guitars/fender-american-special-tele-electric-guitar-in-vintage-blonde

αλλά καλό θα ήταν να το ξεκαθάριζες με email, αν σκοπεύεις να την τσιμπήσεις από εκεί  ;D

manosx είπε:
Υπάρχει και αυτή:

https://www.thomann.de/gr/fender_american_special_tele_mn_vb.htm?ref=search_rslt_Tele_304685

Αμερικάνα, texas specials, jumbo τάστα, afto einai.

Κακώς στα specs αναφέρει rosewood...

https://www.andertons.co.uk/p/0115802307/solid-body-electric-guitars/fender-american-special-tele-electric-guitar-in-vintage-blonde

αλλά καλό θα ήταν να το ξεκαθάριζες με email, αν σκοπεύεις να την τσιμπίσεις  ;D
Την είδα και αυτη, όντως είδα το rosewood, αλλά μετά ειδα Videos που την είχαν και σε maple. :D

LK είπε:
Την είδα και αυτη, όντως είδα το rosewood, αλλά μετά ειδα Videos που την είχαν και σε maple. :D
Γράφει από κάτω.

Electric Guitar

-Body: Alder

-Neck: Maple

-Neck profile: Modern C

-Maple fretboard

-22 Jumbo frets

-Scale: 648 mm

-Nut width: 43 mm

-Chrome hardware

-Fretboard: Rosewood

-Radius:  241 mm (9.5")

-Vintage style 3 saddle string-thru body tele bridge

-2x Texas special single coils pickups

-3-Way switch

-Greasebucket tone circuit

-Colour: Vintage Blonde

-Incl. Deluxe Gig bag

;D ;D ;D ;D ;D

μπορεί να είναι  ντουμπλ φας  ;D ;D ;D

LK είπε:
μπορεί να είναι  ντουμπλ φας  ;D ;D ;D
Μπορεί επίσης να έρχεται με δύο μπράτσα.

Να αλλάζεις άμα βαριέσαι ρε παιδί μου. :D

georgekz750 είπε:
Sorry που χαλαω το θεμα,αλλα 1200€ για τον γδαρμενο μεξικανο ουτε σε ανεκδοτο κατ εμε.
Πεστα χρυσοστομε γιατι οταν τα λεω εγω μου την πεφτουνε.  ;D ειχα παρει τελευταία φορα μεξικο στανταρντ στρατ με 650€ και τωρα εχουν παει + 50% με το ντολαρ.

Δεν γίνεται έτσι….να παρακολουθούμε χρηματιστήριο για μια κιθάρα, >:(

Θα φτιάξει ο καιρός, και θα πάρω με τη σειρά όλα τα χωριά, μπας και βρω καμία "barn find" broadcaster του 50, που την είχε φέρει ο ξάδερφος του μπατζανάκη του θείου της Τασούλας από την Αμερική.

Θα την πάρω κάνα 50 ευρω, και θα με κεράσει και η συμπεθέρα γλυκό του κουταλιού που της άδειασα το χώρο.  ;D ;D ;D

LK είπε:
Θα φτιάξει ο καιρός, και θα πάρω με τη σειρά όλα τα χωριά, μπας και βρω καμία "barn find" broadcaster του 50, που την είχε φέρει ο ξάδερφος του μπατζανάκη του θείου της Τασούλας από την Αμερική.
Αν βρεις καμιά τέτοια .... μην με ξεχάσεις. ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
:o Αυτό είναι ολοκαίνουριο , δεν μπορεί...σικε είναι ;D

Μέχρι και τα λάστιχα δεν έχασαν αέρα. ;D

Είναι dreamcar η κουκλάρα όμως.

Την προτιμάω χίλιες φορές από την BMW που παίρνεις αντί της roadworn. ;)

fusiongtr είπε:
Είναι dreamcar η κουκλάρα όμως.

Την προτιμάω χίλιες φορές από την BMW που παίρνεις αντί της roadworn. ;)
Σωπά! Τι μας λες; ;D ;D

Συγκρίνεις de tomaso pantera , με τη σειρά 3 , του 1990? :P :P

Βάλε τουλάχιστον την M1  8) ;D

LK είπε:
Σωπά! Τι μας λες; ;D ;D

Συγκρίνεις de tomaso pantera , με τη σειρά 3 , του 1990? :P :P

Βάλε τουλάχιστον την M1  8) ;D
Βρε ότι και να βάλω ... θα χάσει.

Η De tomaso είναι ... απλά ένα vintage όνειρο. :)

fusiongtr είπε:
Βρε ότι και να βάλω ... θα χάσει.

Η De tomaso είναι ... απλά ένα vintage όνειρο. :)
Καλά...τραγούδα ( με την road worn συνοδεία). ;D ;D

1973 2.7 rs, αν θες να μιλήσουμε ΣΟΒΑΡΑ  :P ;D ;D ;D

1973-Porsche-911-Carrera-rear-three-quarters.jpg

LK είπε:
Καλά...τραγούδα ( με την road worn συνοδεία). ;D ;D

1973 2.7 rs, αν θες να μιλήσουμε ΣΟΒΑΡΑ  :P ;D ;D ;D
:o :o :o

Τώρα αν θέλεις το πιστεύεις.

Πήγα να κάνω edit στο ποστ μου, και να πω ότι θα την σύγκρινα με porsche 911 carrera των 70s, και είδα ότι είχες γράψει. :o :o :o

fusiongtr είπε:
:o :o :o

Τώρα αν θέλεις το πιστεύεις.

Πήγα να κάνω edit στο ποστ μου, και να πω ότι θα την σύγκρινα με porsche 911 carrera των 70s, και είδα ότι είχες γράψει. :o :o :o
Great minds think alike!  ;D

Φυσικά αν ΠΟΤΕ είχα κανα τέτοιο αμάξατο, δεν θα το έβγαζα στο δρόμο....με τους ταλιμπαν. ;D ;D ;D ;D

Θα το είχα έτσι (ομοίως και την μπροαντκαστερ  ;D)

Trending...

Νέα θέματα

Back