Βρε φιλαράκι μην τον κατηγορείς τον Μενέλαο, εγώ φταίω που δεν ήρθεkwstas79 είπε:Υπάρχω για να ρίχνω αλάτι στις πληγές του Μενέλαου.
Το ακόμα καλύτερο φυσικά είναι ότι εγώ τον ξεκίνησα αυτόν το "πανικό". Kανείς άλλος στην αλυσίδα?menelaos είπε:χαχχαχα, όχι, μην το παίρνεις έτσι. Έγιναν διάφορα περίεργα σε συνδιασμό και κατέληξα να τρέχω ψάχνοντας τι έχει συμβεί και (μετά συγχωρήσεως) με το σκατό να μου έχει πάει στην κάλτσα. Anyway....
Ο πρώτος κρίκος της αλυσίδας που λέγαμε... ;D ;D ;Dboukaw7 είπε:Ποια είναι η Μαρία;
Για μένα αυτά τα tweaks που αναφέρεις θα ήταν κάτι που θα έκανα σε live αν το μπάσο στον χώρο ακουγόταν πολύ muddy και σε καμία περίπτωση δεν θα έκοβα στα 250 από ηχογράφηση μπάσου γιατί για μένα εκεί είναι όλος ο όγκος.ΚΟΨΕ ΤΑ 80 ΚΑΙ ΤΑ 250 ΗΖ ΜΕ ΣΤΕΝΟ Q TA 80 ΚΑΙ ΦΑΡΔΥ ΣΤΑ 250, ΤΣΙΜΠΑ +6DB ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 500ΗΖ ΕΩΣ 1ΚΗΖ (ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΝΟΤΑ) ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΙΜΑ ΑΠΟ 3 ΚΗΖ ΚΑΙ ΠΑΝΩ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΗΜΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ).
μάστα κύριε...audiobox είπε:ΚΟΨΕ ΤΑ 80 ΚΑΙ ΤΑ 250 ΗΖ ΜΕ ΣΤΕΝΟ Q TA 80 ΚΑΙ ΦΑΡΔΥ ΣΤΑ 250, ΤΣΙΜΠΑ +6DB ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 500ΗΖ ΕΩΣ 1ΚΗΖ (ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΝΟΤΑ) ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΙΜΑ ΑΠΟ 3 ΚΗΖ ΚΑΙ ΠΑΝΩ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΗΜΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ). ΑΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΗΧΟΣ ΠΕΝΑΣ Η ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΚΟΨΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ 1ΚΗΖ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ EQ ΡΙΞΕ ΕΝΑ ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΣΟΥ) ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ 4-6 DB ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ +4/6 DB ΣΤΟ OUTPUT TOY ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΝΩ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΟΥ. ΠΑΙΖΕ ΑΠΑΛΑ, ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ.
Αυτό είναι και πάλι αντικειμενικό 8) (Σωστός )Fleamail, εννοείς υποκειμενικές μάλλον...
Bασικά η προεργασία που ακολουθώ εγώ έχει ως εξής:pastelius είπε:To βασικότερο απ'όλα είναι το σήμα που δίνει το όργανο,am i right? Οπότε αν το σήμα
φεύγει στρογγυλό και 'μεστό' καρφί στην κεφαλή,δεν είναι τα πράγματα σαφώς πιο εύκολα
για τον ηχολήπτη ?? Εννοώ, δεν θα χρειαστεί λιγότερο κόπο και άσκοπο χρόνο για να
'διορθώσει' τον παίκτη μετέπειτα με όλα αυτά τα.. πως τα λενε ..EQ? ( ;D )
Φίλε καλέ, δυστηχώς δεν "κάνουν" αυτές οι συνταγές για κανέναν και πουθενά παρά μόνο αν ακούσει κάποιος το υλικό σου.wasted είπε:Μην το αποπαίρνετε τόσο...
Μπορεί να μην τόσο απόλυτο όσο το παρουσιάζει ο φίλος, αλλά σαν ιδέα μπορεί να χρησιμέψει σε κάποιους ερασιτέχνες σαν και μένα. Μιλά για την προσωπική του άποψη και, προσωπικά θα χαιρόμουν να δημοσιεύονταν και άλλες τέτοιες οδηγίες, τις οποίες θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε για καλύτερο αποτέλεσμα.
Fleamail, εννοείς υποκειμενικές μάλλον...
Να 'σουνα ο μονος φιλε wasted :'(wasted είπε:Όσο για το τελευταίο που λες εγώ ανεβάζω τακτικά κομμάτια μου, αλλά παρ΄όλα αυτά δεν ακούω κάποια γνώμη για το τι θα έπρεπε να διορθώσω στον ήχο μου, οπότε βαδίζω σαν τον τυφλοπόντικα.