• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

cubase To Bandlab Sonar είναι καλύτερο απο το Cubase;

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
Απορώ που ασχολείστε ακόμα με το Cubase και τις λοιπές ΜΠΟΥΡΔΕΣ

Πάρτε εδώ τζάμπα πράμα με 24/7/365 online support & update & ένα κάρο free καλούδια 

https://www.bandlab.com/products/cakewalk

:)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αν και το sonar είναι πολύ καλό και ενδιαφέρον πρόγραμμα και φυσικά δωρεάν, θα έλεγα ότι τα μεγέθη είναι εντελώς διαφορετικά και η διαφορά της υποστήριξης πίσω από τα cubase/nuendo/dorico είναι μάλλον στα όρια του χαώδους.

Απορώ που ασχολείστε ακόμα με το Cubase και τις λοιπές ΜΠΟΥΡΔΕΣ

Πάρτε εδώ τζάμπα πράμα με 24/7/365 online support & update & ένα κάρο free καλούδια 

https://www.bandlab.com/products/cakewalk

:)
Sonar ή βαρβαρότητα ?

Το είχαν πει και οι αρχαίοι Έλληνες.

ΠΑΣ ΜΗ ΣΟΝΑΡ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

αν και το sonar είναι πολύ καλό και ενδιαφέρον πρόγραμμα και φυσικά δωρεάν, θα έλεγα ότι τα μεγέθη είναι εντελώς διαφορετικά και η διαφορά της υποστήριξης πίσω από τα cubase/nuendo/dorico είναι μάλλον στα όρια του χαώδους.

Δεν νομιζω...

Το Sonar ειναι εκει που τα cubase/nuendo/dorico θα ειναι σε 10 χρονια...

Μια επισκεψη στο site της Bandlab θα σε πεισει.

Ασε που σαν workflow και δυνατοτητες ειναι κατεΜε πολυ καλυτερο....

Δεν νομιζω...

Το Sonar ειναι εκει που τα cubase/nuendo/dorico θα ειναι σε 10 χρονια...

Μια επισκεψη στο site της Bandlab θα σε πεισει.

Ασε που σαν workflow και δυνατοτητες ειναι κατεΜε πολυ καλυτερο....
Δεν ξέρω Νικο.

Αυτό που ξέρω είναι ότι οι διαφορές που έχω δει στην εξέλιξη του cubase με αυτές του sonar γιατί το τελευταίο το φόρτωσα και το δούλεψα από τότε που βγήκε στο bandlab είναι τεράστιες.

Και καλώς ή κακώς δεν νομίζω ότι η bandlab μπορεί να μπεί δίπλα στην steinberg/yamaha.

Σήμερα στον χώρο της κλασικής, κινηματογραφικής κλπ μουσικής δεν στέκεται κάτι δίπλα του.

Στον επαγγελματικό σύγχρονο χώρο το pro tools

Στα μακ λογικά το logic

Στα ηλεκτρονικά το ableton.

Στις κρεββατοκάμαρες όλα τα άλλα. Ίσως και το cubase εκεί μαζί με όλα. Αλλά οι πλάτες της steinberg ...είναι άλλη υποστήριξη.

Δεν ξέρω Νικο.

Αυτό που ξέρω είναι ότι οι διαφορές που έχω δει στην εξέλιξη του cubase με αυτές του sonar γιατί το τελευταίο το φόρτωσα και το δούλεψα από τότε που βγήκε στο bandlab είναι τεράστιες.

Και καλώς ή κακώς δεν νομίζω ότι η bandlab μπορεί να μπεί δίπλα στην steinberg/yamaha.

Σήμερα στον χώρο της κλασικής, κινηματογραφικής κλπ μουσικής δεν στέκεται κάτι δίπλα του.

Στον επαγγελματικό σύγχρονο χώρο το pro tools

Στα μακ λογικά το logic

Στα ηλεκτρονικά το ableton.

Στις κρεββατοκάμαρες όλα τα άλλα. Ίσως και το cubase εκεί μαζί με όλα. Αλλά οι πλάτες της steinberg ...είναι άλλη υποστήριξη.

Μπα....το SONAR θα ειναι παντα SONAR....για αυτο,πριν το φουνταρει η Gibson,ειδικα σε soundtracking το χρησιμοποιουσε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο παραγωγων....(ηταν αλλωστε το πρωτο που εδωσε την δυνατοτητα εισαγωγης video στο daw)

Τωρα ειναι απλα ΑΚΟΜΑ καλυτερο και συνεχως "live" .

Oλα τα αλλα που γραφεις δεν τα καταλαβαινω.....ειτε ΔΟΥΛΕΥΕΙ ενα daw ,ειτε ΔΕΝ δουλευει....και στο SONAR δουλευει ωΣαν Φουστης...?

εχει καταπληκτικο λειτουργικο,απεριοριστες δυνατοτητες,τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ native plug ins και φυσικα παραμενει το πρωτο με 64bit engine..

Btw τα PRO TOOLS ειναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μπορει να παρει κανεις....αλλο αν εχει γινει το standard λογω marketing.... 

Το pro channel του sonar και το πως μπαίνουν τα insert effects ανα audio και midi tracks αλλά και το process effect είναι όλα τα λεφτά.

Το pro channel του sonar και το πως μπαίνουν τα insert effects ανα audio και midi tracks αλλά και το process effect είναι όλα τα λεφτά.

αυτο.

Εσκασα στα γελια οταν πρωτοειδα τα αντιστοιχα του Cubase & των Pro Tools....

δεν έχω παρατηρήσει κάτι τόσο υπέρ του. Τουλάχιστον ό,τι θέλω να κάνω στον κουβά τα κάνω. Και θα έλεγα κάποια που θέλησα να κάνω κατα καιρούς στο sonar σκόνταψα, πολύ περισσότερο από όσο στον κουβά.

αυτο.

Εσκασα στα γελια οταν πρωτοειδα τα αντιστοιχα του Cubase & των Pro Tools....

ε πες και σε μας να γελάσουμε

πες και σε μας να γελάσουμε

Πολυ απλα αυτο που κανεις σε 2 δευτερολεπτα στο SONAR το κανεις σε 20 στα αλλα...

Και ο χρονος ειναι χρημα.... 

Βεβαια στα daw ειναι οτι εχει συνηθισει ο καθενας...

Εγω δουλευω με την ιδια ανεση και στο Cubase & στα Pro Tools και στο Samplitude (που btw για εμενα ειναι το δευτερο καλυτερο μετα το SONAR) αλλα σαν το SONAR....δεν υπαρχει... 

Και να ΠΛΗΡΩΝΩ για κατι που δεν με βολευει η δεν ειναι ΟΝΤΩΣ καλυτερο ειναι λιγο...λαλακια in my book

Ασε που  η online "κατασταση" του Bandlab ειναι εκπληκτικη ,μολις προσφατα αρχισα να τη χρησιμοποιω και the sky is the limit...

Α και ειναι ΔΩΡΕΑΝ δεν κΣερω αν στο ειπα αΦτο..?

δεν έχω παρατηρήσει κάτι τόσο υπέρ του. Τουλάχιστον ό,τι θέλω να κάνω στον κουβά τα κάνω. Και θα έλεγα κάποια που θέλησα να κάνω κατα καιρούς στο sonar σκόνταψα, πολύ περισσότερο από όσο στον κουβά.
Σε όλα τα κάνεις, δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Στο sonar όμως για εμένα όλα γίνονται πιο εύκολα, πιο στοχευμένα και πιο αξιόπιστα και ανασάνει και ο επεξεργαστής. Στο θέμα κονσόλας και για midi editing και την πρακτικότητα του UI για όλα αυτά δεν θα πήγαινα ποτέ ΠΙΣΩ? στο cubase.

Χώρια τα plugin που μπήκαν από την έκδοση X2 και μετά στο sonar.

Για την χρήση που θέλουμε συνήθως και ιδίως για την "rock ηχογράφηση",  πηγαίνετε ΣΗΜΕΡΑ στο SONAR, προλαβαίνετε ακόμα να σωθείτε?

Ούτε dongles, ούτε ντιγκλς ούτε τίποτα.

ΔΩΡΕΑΝ!!!

FREE!!!!!!!

Xωρίς ΑΜΟΙΒΗ!!!!!?

Πολυ απλα αυτο που κανεις σε 2 δευτερολεπτα στο SONAR το κανεις σε 20 στα αλλα...

Και ο χρονος ειναι χρημα.... 
δεν ξέρω για ποιά έκδοση μιλάς.

Και μια και το θίγεις.

Πες μου μια ενέργεια που θέλει 2 στο sonar και 20 στον κουβά

Και μια και το θίγεις.

ΒαρΓιεμαι..

Μεινε στο Cubase...καλο ειναι...αλλωστε τι θα γΕνουν οι κιουμπεσεΟΙ?

ΚλεΦτες θα γενουν?

??  

Σε όλα τα κάνεις, δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Στο sonar όμως για εμένα όλα γίνονται πιο εύκολα, πιο στοχευμένα και πιο αξιόπιστα και ανασάνει και ο επεξεργαστής. Στο θέμα κονσόλας και για midi editing και την πρακτικότητα του UI για όλα αυτά δεν θα πήγαινα ποτέ ΠΙΣΩ? στο cubase.

Χώρια τα plugin που μπήκαν από την έκδοση X2 και μετά στο sonar.

Για την χρήση που θέλουμε συνήθως και ιδίως για την "rock ηχογράφηση",  πηγαίνετε ΣΗΜΕΡΑ στο SONAR, προλαβαίνετε ακόμα να σωθείτε?

Ούτε dongles, ούτε ντιγκλς ούτε τίποτα.

ΔΩΡΕΑΝ!!!

FREE!!!!!!!

Xωρίς ΑΜΟΙΒΗ!!!!!?

Εντάξει ρε σεις θα τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε, αλλά μήπως ο καθένας μιλάει για ό,τι συνήθισε.

Αντε πες μου και συ τι κάνεις πιό καλά στο sonar που λες ότι δεν γίνεται έτσι στο cubase

ΒαρΓιεμαι..

Μεινε στο Cubase...καλο ειναι...αλλωστε τι θα γΕνουν οι κιουμπεσεΟΙ?

ΚλεΦτες θα γενουν?

??  

Τότε ΟΚ.

κουβας δε μπεστ. Στα χαρτιά. Ο αντίπαλος δεν πρσήλθε.

Ο αντίπαλος δεν πρσήλθε.

δεν παλεΒω ποτεΣ με πΓιο ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ?

ΔΩΡΕΑΝ!!!

FREE!!!!!!!

Xωρίς ΑΜΟΙΒΗ!!!!!?

Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ κΣεχασες: ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ και για τον ΛΑΟ!

Το Sonar ειναι το ΠΑΣΟΚ των daw και αΦτο ΑΡΚΕΙ.

Εμαθα οτι αν χρησιμοποιεις SONAR σε βγΑνουνε οι ΣιγκαπουρΓιανοι στη ΣΥΝΤΑΚΣΗ στα 31.

Και μια και το θίγεις.

είναι προβοκατόρικη η ερώτηση?

Σε αυτά που είπα το θεωρώ καλύτερο.

Από εκεί και πέρα είναι πως τον βολεύει τον καθένα, είναι προσωπική επιλογή.

Εγώ που έχω δουλέψει και τα δύο προτιμώ το sonar, αυτό τα λέει όλα ?

δεν παλεΒω ποτεΣ με πΓιο ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ?

Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ κΣεχασες: ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ και για τον ΛΑΟ!

Το Sonar ειναι το ΠΑΣΟΚ των daw και αΦτο ΑΡΚΕΙ.
Έτσι είναι, έτσι.

Επιδοτήσεις μέχρι και στο 130% του κόστους και μετά δεν μας ελέγχουν αν βγάλαμε μουσική ή τα κάναμε mercedes.

ΟΚ. Και γω που έχω δουλέψει και τα δυο προτιμώ το cubase.

Τα βρήκαμε. Ευτυχώς.

Νομιζεις....

Εσυ ΔΕΝ εισαι ο ανθρωΠας με την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΑΜΨΗ...αρα ΕΧΑΣΕΣ αγαπητε...?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back