- Πόντοι
- 118
Ασφαλώς....Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Bono vox my ass.
Πως μπορείς να κάνεις λάθος εξάλλου...
Ασφαλώς....Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Bono vox my ass.
Aυτου του ανθρωπου πρεπει να του αποσυγχρονισεις το μυαλο/χερια για να τον σαμποταρεις. Τρομακτικος ρυθμικος κιθαριστας.matawan είπε:Εγώ νομίζω ότι ήταν δολιοφθορά. Στο επόμενο λάιβ κάποιος θα αποσυγχρονίσει τα ντιλέι του Edge.
+12012123813Silot είπε:Ρε guys τί λέτε ?? που το ακούτε το autotune ? αυτό που κάνει ο Νταλάρ... συγνώμη, ο Bono στο συγκεκριμένο σημείο είναι απλό, παραδοσιακό "κοκοράκι".
Χρόνια λιώνω τα αυτιά μου σε editing, πιστέψτε με αυτό δεν είναι "γλίστρημα" του autotune (που ούτως η άλλως δεν υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιούσε ποτέ ο λεγάμενος - δεν είναι η Χρυσπα, μην μπερδεύεστε...)
Please, για να μην παραπληροφορούμε και τους νεότερους, μην γράφουμε ανακρίβειες...
Εντάξει μην τα παραλέμε όμως εάν είσαι ατάλαντος (και δεν μιλάω για τον Bono) ούτε autotune σε σώζει ούτε τίποτα.blue είπε:Το autotune ειναι ενα εργαλειο που διορθωνει παραφωνιες. Χαρη στη βοηθεια του, εχει ανοιξει τις πορτες της δισκογραφιας διάπλατα σε κάθε Καλομοίρα. Aπό τη στιγμή της δημιουργίας του, τα τσακάλια των δισκογραφικών σταματησαν να ψαχνουν για καλες φωνες ή καλα τραγουδια και ξεκίνησε αυτή η κατηφόρα των reality shows που αναζητούν το "πακετο".
sofison είπε:Εντάξει μην τα παραλέμε όμως εάν είσαι ατάλαντος (και δεν μιλάω για τον Bono) ούτε autotune σε σώζει ούτε τίποτα.
Πάντως πολύ τραγουδιστές σήμερα το χρησιμοποιούν σαν μέσο βελτίωσης
έλα μου ντε.Και εγώ ακριβώς αυτό σκεφτόμουν.'Αντε και στο studio το καταλαβαίνω,στο live πόσο έυκολο είναι να κάνεις auto-tuning σε πραγματικό χρόνο;Superfunk είπε:Το autotune (το οποιο βεβαια χρησιμοποιειται κυριως στο στουντιο,live σπανιοτατα και σιγουρα οχι απο φωναρες οπως ο ΒΟΝΟ)
οι...σκυλες θες να πεις (οι περισσοτεροι ανδρες λαϊκοι τραγουδιστες,ειδικα οσοι δεν εχουν τα αντιστοιχα...προσοντα ;D των μοντερνων female Greek pop stars ,σε διαβεβαιωνω οτι ΔΕΝ χρειαζονται auto tuneότι κυρίως οι σκύλοι το παρακάνουν λίγο και η φωνή ακούγεται σαν να έχει υπερβολικό chorus