- Πόντοι
- 48
Συγνωμη τώρα το προσεξα, το signature του Κολλια..Nordic είπε:Μεγείες ρε beero...Καλοφόρετο στο σετάκι σου...
Τι στεφανια φοράει?τιμη?ειδική παραγγελία?
Ευχαριστώ! Τα στεφάνια ειναι Die-CastNordic είπε:Μεγείες ρε beero...Καλοφόρετο στο σετάκι σου...
Τι στεφανια φοράει?τιμη?
Ηχοκλιπ από βδομάδα να πάω στο γείτονα που έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό!Haris είπε:Με γεια και καλόπαιχτο, αλλά θέλουμε και ηχοclip!
Κοιτα...μαραθώνιο καλύτερου ταμπούρο δεν πρόκειται να τρέξω...γούστα είναι αυτάPRE-POST 11 είπε:καλοπαιχτο!!αν και θα σε στεναχωρησω το απολυτο ταμπουρο ειναι δικο μου(yamaha recording custom birch 14x8 του 1985) ,αντε,εστω μεχρι να ανεβασεις clip ;D ;D
Λεγεται Black Chameleon, βοηθάει στο να φαίνεται το μαυρο χρωμα στο σκοτάδι με τον φωτισμό του χώρουNordic είπε:Το sparkle χρωματάκι πολύ ωραίο παντως...
;D ;D ;D ;D
ξερεις που ειναι το μαγαζι...πηγαινε συζήτα μαζί του...μπορει να σου φτιαξει κατι για εσενα!hampis είπε:Εμενα μια φορα προθυμοποιηθηκε να μου φτιαξει ταμπουρο αλλης μαρκας που ειχα προβλημα χωρις καν να με εχει δει αυτοπροσωπως αλλα απο τηλεφωνικη γνωριμια.Εξαιρετικος κυριος.
Ολο λεω να παω επιτελους και στο μαγαζι και ολο αμελω.Απαραδεκτος !
Σπυρο συγχαρητηρια για το ταμπουρο !
Ζηλευω![]()
http://www.thomann.de/gr/ludwig_lm402_14x65_supra_phonic.htmlucky luke είπε:Εμένα ο αδερφός μοy πήρε ενα Ludwig supraphonic του '68-14" x 5"! Έδωσε 330 ευρώ κ 50 ευρώ μεταφορικά κ 120 ευρώ τελωνείο από Αμερική!
καλή αγορά είναι ή τον πιάσαν κορόιδο?
Καλορίζικο το δικό σου φίλε!
Χρησιμοποιησαμε:beeros05 είπε:Ηχοκλιπ από βδομάδα να πάω στο γείτονα που έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό!