- Πόντοι
- 2,878
Πάντως το θέμα πάει και στη Βουλή- κατέθεσε σήμερα σχετική ερώτηση ο Αυγενάκης, με τίτλο "οσμή σκανδάλου η υπόθεση της ΑΕΠΙ".
Αυτό πλέον «εύκολα» αντιμετωπίζεται.fusiongtr είπε:Επίσης το να εμφανίζονται ζημιές στον ισολογισμό, είναι μια πολύ συνηθισμένη τακτική εταιρειών για την αποφυγή φορολογικών επιβαρύνσεων.
Και με υπέρογκα έξοδα, είναι εύκολο να εμφανίσεις ζημιές.
Θα διαφωνήσω, επειδή δεν μιλάω εδώ για ανειλικρινή ισολογισμό.LK είπε:Αυτό πλέον «εύκολα» αντιμετωπίζεται.
Θα συμφωνήσω εδώ σε όλα και θα επαυξήσω μάλιστα.To πόσο αμείβονται τα στελέχγη μιας ΑΕ, ποσώς θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει (στο μέτρο που αποδίδουν τον φόρο που τους αναλογεί).
Το αν μια ΑΕ παρουσιάζει κέρδη ή ζημίες , είναι επίσης θέμα φορολογικό, ας επιληφθούν τα σχετικά όργανα.
Το αν μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρία δεν αποδίδει , όσα έπρεπε να αποδώσει , σε αυτούς που έπρεπε να αποδώσει , είναι ενδεχομένως ποινικό αδίκημα (υπεξαίρεση) και γεννά και αστικές αξιώσεις (των μελών-δικαιούχων) κατά αυτής.
Τι δουλειά έχει να φτάσει στη Βουλή αυτό το θέμα ΔΕΝ κατάλαβα;;;;;
Το ότι το Υπουργείο Πολιτισμού , έχει όντως εποπτικό έλεγχο στους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης , ΔΕΝ μου αρκεί.
Και το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει εποπτικό έλεγχο επάνω μου (και μάλιστα ΔΕΝ είμαι ιδιωτική εταιρία- αλλά ΑΜΙΣΘΟΣ δημόσιος Υπάλληλος), αλλά αν π.χ. διαπράξω κάποια υπεξαίρεση κατά εντολέα μου, ΔΕΝ θα πάει το θέμα μου (με ερώτηση) στη Βουλή.
ΔΕΝ κατάλαβα, γιατί , οι ΕΣΤΩ (για την οικονομία τις συζήτησης) (τυχόν) ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ μουσικοί (συνθέτες-στιχουργοί για την ακρίβεια) – μέλη, θα πρέπει να τύχουν ΕΞΤΡΑ προστασίας, από τους υπόλοιπους .
Δουλειά της βουλής είναι να αλλάξει τον νόμο, αν πιστεύει (εγω το πιστεύω) ότι έχει θέματα.
Όχι να κάνει τον εισαγγελέα.
τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει.... ;DΤα λειτουργικά έξοδα είναι υψηλότερα οε σχέση με τα έσοδα
Ένα μεγάλο μπράβο στο Υπουργείο Πολιτισμό και στη Λυδία Κονιόρδου.
Λολ, να δούμε την Κονιόρδου ποιος θα την πιάσει να την πάει μέσα σηκωτή που παίρνει τα λεφτά του κοσμάκη να τους κάνει μασάζ στο πράνα. ;DTamtam είπε:...
Ένα μεγάλο μπράβο στο Υπουργείο Πολιτισμό και στη Λυδία Κονιόρδου.
...
Χαοτικές πολιτικές θέσεις καφενειακού επιπέδου. Συνήθως αυτή η τακτική ακολουθείται όταν γίνεται συζήτηση για ένα θέμα και για διάφορους λόγους κάποιος πετάει κάτι εντελώς άσχετο και άκυρο σε σχέση με τη συζήτηση.Superfunk είπε:τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει.... ;D
Αφου λοιπον ειναι τοσο ΙΚΑΝΟΙ στο να ξεσκεπαζουν ΑΔΙΚΙΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ... αναμενουμε ΑΜΕΣΑ απο την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και την ΑΠΟΛΥΣΗ τουλαχιστον 300.000 ΔΥ καθως και την ΑΝΑΣΤΟΛΗ τουλαχιστων 1.200.000 ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ατομων κατω απο τα 60 αλλα και ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΑΝΑΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ......ωστε τα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ να ειναι λιγοτερα απο τα ΕΣΟΔΑ του χωρις να δημευεται το προϊον της εργασιας ΟΛΩΝ των υπολοιπων για να την περνανε αυτοι ζαχαρη ξυνομενοι.
Κατι πολυ ευκολο μια και μιλαμε για νυν /πρωην ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και οχι για μια ΑΕ.
Μολις γινει αυτο θα αποδωσω και εγω ΕΥΣΗΜΑ σε οποιοδηποτε υπουργειο και μελος της κυβερνησης το κανει μια και δεν μιλαμε για....52.000/μηνα αλλα για 5.200.000.000/μηνα (τοσο κοστιζει η μισθοδοσια στο δημοσιο και η επιδοτηση των ασφαλιστικων ταμειων )
Επίσης είναι off topic και καραμπινάτο πολιτικό σχόλιο,stavros911 είπε:Χαοτικές πολιτικές θέσεις καφενειακού επιπέδου. Συνήθως αυτή η τακτική ακολουθείται όταν γίνεται συζήτηση για ένα θέμα και για διάφορους λόγους κάποιος πετάει κάτι εντελώς άσχετο και άκυρο σε σχέση με τη συζήτηση.
Hardcore παραλλαγή είναι η διαχρονική "νε αλα για τυ μαρφην δε λεται τηποτα"
ΜΠΑ....Χαοτικές πολιτικές θέσεις καφενειακού επιπέδου.
Και φυσικά εννοείς μια σειρά από... σχετικά πράγματα με το Υπουργείο Πολιτισμού, όπως τη νησιωτική και αγροτική πολιτική, το προσφυγικό και το επίδομα αλληλεγγύης ή τις προσλήψεις στην υγεία.Superfunk είπε:ΜΠΑ....
Εγω απλως εγραψα οτι αναμενω απο την κυβερνηση,την οποια επαινεσε ο ταμταμης,να επιδειξει το ΙΔΙΟ due diligence που επεδειξε σε μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεια η οποια λειτουργει υπο την απλη της ΕΠΟΠΤΕΙΑ και στο ΔΗΜΟΣΙΟ το οποιο ειναι ΑΜΕΣΑ υφισταμενος της.
Γιατι αν ΔΕΝ το κανει τοτε κατι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.
φυσικα και ΕΙΝΑΙ κυβερνηση τα υπουργεια εφαρμοζουν το ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ προγραμμα: Η έρευνα στην ΑΕΠΙ έγινε με εντολή του ΥπΠο. Το ΥπΠο ΔΕΝ είναι η κυβέρνηση.
ποιες ειναι αυτες?για να εξυπηρετήσεις δικές σου επιδιώξεις,
οσο και η κυβερνητικη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ που κανεις και εσυ?είναι αισχρό.
εισαι λιγο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ε? ;DTamtam είπε:Το αίσχος της ΑΕΠΙ και το αίσχος του σούπερφανκ...
Βρες μου που έγραψα "μπράβο στην κυβέρνηση" ρε σούργελο
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CF%85%CE%B4%CE%AF%CE%B1_%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%85Ένα μεγάλο μπράβο στο Υπουργείο Πολιτισμό και στη Λυδία Κονιόρδου.
Στις 5 Νοεμβρίου 2016 ορίστηκε να αντικαταστήσει τον Αριστείδη Μπαλτά ως Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα Σεπτεμβρίου 2015.[2]