Σαφώς και ασυζητητί. Εύγε νέε μου. Θα πας μπροστά. ;Dplayloud είπε:Μηπως εχει επιθετο ιδιο με εναν απο τους doors και μικρο ονομα που θυμιζει φορτηγακι?
;D ;D ;D ;D ;D
playloud είπε:... για την ντροπη edge ...
Χρειαζεσαι ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ μαθηματα μουσικολογιας.... ;D ;D,το ροκ ειναι 100% Αmerican invention.....+1 στους Βρετανούς,επειδή κάποτε ανακάλυψαν το ροκ..
Είσαι ανιστόρητος και κακοπροαίρετος. Τη μεγαλύτερη άνθηση το ροκ τη γνώρισε στην Α. Γερμανία και το Αιγάλεω (City and the brains am Fenster) και για αυτό μετά την πτώση του τείχους όλα παν κατά διαόλου. Δεν είναι άνευ σημειολογικής σημασίας το σφύριγμα αδιαφορίας στο γνωστό τραγούδι των Γερμανών Scorpions για την πτώση του τείχους. Μου ήταν πάντα αδιανόητο πως ο κόσμος πάντα σκοπίμως αγνοούσε την προσφορά των Γερμανων στη ροκ (City, Nena, Falco, Dschinghis Khan, Totten Hosen, Amon Duuuuul etc etc). Δεν μαθαίνουμε από τα ιστορικά μας λάθη (έναρξη 1ου & 2ου παγκοσμίου πολέμου) και βάσει της ατόπου κάπως έτσι θα ξεκινήσει ο 3ος παγκόσμιος. Γρηγορείτε.....kwstas79 είπε:Ψηφίζω Ελλαδάρα επειδή είμαστε οι καλύτεροι, οι πιό γρήγοροι και οι πιό θερμοί εραστές, Dimitris Katis and the brains at the bars.
To αρθράκι είναι λίγο αχταρμάς αλλά κι εγώ έχω διαβάσει (όχι στη Wiki αλλά σε βιβλία) πως η αρχή ήταν σίγουρα Αμερικάνικη, και οι πιο πολλοί μουσικολόγοι λένε πως το πρώτο rock 'n'roll τραγούδι (η αρχή της ροκ, και από μια άποψη επίσης και της pop - από το popular) ήταν το "Rock Around The Clock" των Bill Haley and his Comets. Οι Βρετανοί το χώνεψαν μετά από μια δεκαετία περίπου... ;DSuperfunk είπε:
Δηλαδή πάλι στους νέγρους με τα ναρκωτικά την πας την δουλειά. Δεν βαρέθηκες πιά; Αίσχος, που είναι το κράτος;audiokostas είπε:Α ναι. Το ροκ ξεκίνησε από την Αφρική.