- Πόντοι
- 38
Superfunk είπε:Μη με προκαλεις,θα παιξω μπλουζ!... ;D
![surrender.gif](http://www.greggunner.com/wp-content/uploads/2010/10/surrender.gif)
Μόνο μη μας παίξεις και μη μας πας για ντους
Superfunk είπε:Μη με προκαλεις,θα παιξω μπλουζ!... ;D
...μμμ...δύσκολες μέρες έρχονται...τουλάχιστον να μη πεινάσω ;D...ακούω κι άλλες προτάσεις! Κανα Βολιώτη με σπετζοφάι, Κρητικό για ντάκους, i'm available ;D!!bassbill είπε:Μπαίνω και εγώ στην λίστα σου, με σπιτικό φαγητό, γλυκάκι απο την Ρίτα και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ κανάτα καφέ. Κάθε μέρα άν θελεις.![]()
Λίγο τις πεντατονικές μου στην κιθάρα θέλω να στρώσω, για τα jam nights ;D ;D ;D
Μη με προκαλεις,θα παιξω μπλουζ!... ;D
...ε, καλά τώρα...ΑΥΤΟ είναι που βασικά κάνει ένα σχήμα γ@μ@τοΟι TRB ήταν μπαντάρα καθότι είχαν τον αρχηγό τους μπασίστα και τραγουδιστή. Τέλος.
Οι υπόλοιπες επιλογές του ΔΕΝ μας αφορούν.
Μπραβο!Επιασες ολη την ουσια.Σπουδαγμενο περι τα μουσικα σε βλεπω. ;D ;DJazzjoker είπε:Επόμενο βήμα μετά τις πεντατονικές στη διδασκαλία του μπλουζ, θα έπρεπε να είναι η κατανόηση της γυναικείας συμπεριφοράς και πώς αυτή μας επηρεάζει.
Άσε Γιώργο. Κόλλησα στην πτυχιακή και έμεινα αιώνιος φοιτητής. Ούτε μπλουζ, ούτε γυναίκα ;D.gvour είπε:Μπραβο!Επιασες ολη την ουσια.Σπουδαγμενο περι τα μουσικα σε βλεπω. ;D ;D
H πια; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχJazzjoker είπε:Επόμενο βήμα μετά τις πεντατονικές στη διδασκαλία του μπλουζ, θα έπρεπε να είναι η κατανόηση της γυναικείας συμπεριφοράς και πώς αυτή μας επηρεάζει.
ΒΑΛΣΑΜΟ! Άντε, έχεις αργήσει Λιάκο! Ξεκινάω σουτζουκάκια και αρνάκι στο φούρνο με δεντρολίβανο.ez είπε:Πες στο καμάρι σου πως αν συνεχίσει να προσπαθεί μέσα κι έξω απο τα ωδεία, "ο κύριος Ηλίας" κάθε που επισκέπτεται την Αθήνα θα περνάει για καμμιά ωρίτσα απο το σπίτι να τα λένε οι δυό τους...έναντι πινακίου σπιτικού φαγητού... ;D
Εσύ μ'αρέσεις! Θα σε βάλω ψηλά στη λίστα που ήδη ετοιμάζω για τις δύσκολες μέρες! ;DJazzjoker είπε:Κύριε Ηλία, να εκδηλώσω κι εγώ την επιθυμία μου να γίνω προορισμός διδακτικών επισκέψεων. Είμαι πολύ μικρός ακόμη, έχω δωμάτιο με 2 ενισχυτές και κιθάρες κι ένα ντουλάπι στην κουζίνα με καύσιμα για μήνες.
...κι εγώ που τα είχα και τα δύο, τι κατάφερα;... :-\...ψάχνω για φαί... ;DΆσε Γιώργο. Κόλλησα στην πτυχιακή και έμεινα αιώνιος φοιτητής. Ούτε μπλουζ, ούτε γυναίκα ;D.
Ρε συ Μήτσο αυτά με πμ...έτσι που τα δημοσιοποιείς θα γεμίσει η Αθήνα μπλουζίστες!! ;DΒΑΛΣΑΜΟ! Άντε, έχεις αργήσει Λιάκο! Ξεκινάω σουτζουκάκια και αρνάκι στο φούρνο με δεντρολίβανο.
Απ' το στόμα μου το πήρες (το αρνάκι εννοώ).ez είπε:Ρε συ Μήτσο αυτά με πμ...έτσι που τα δημοσιοποιείς θα γεμίσει η Αθήνα μπλουζίστες!! ;D
μήπως θέλεις να μάθει ο γιός σου και ένα όργανο του μέλλοντος? Σαχλόφωνο ας πούμε ;Depikouris είπε:ΒΑΛΣΑΜΟ! Άντε, έχεις αργήσει Λιάκο! Ξεκινάω σουτζουκάκια και αρνάκι στο φούρνο με δεντρολίβανο.
Γιατι? δεν εχεις δει την διαφήμιση αυτοκινητου που αμφισβητει διαφορα πραγματα και μεταξυ αυτων "only old people play the blues" και δειχνει το κοριτσακι να παιζει κιθαρα (χωρις μπλουζ μουσική υποκρουση αλλα anyway)audiokostas είπε:Ρε σεις είναι δυνατόν στα κάτω των 12 παιδί να θέλει μπλουζ ;
Ας οργανώσει ο Yameth μία μάζωξη και αναλαμβάνω τα μαγειρέματα (ρίχνω πρόταση).pkole είπε:Απ' το στόμα μου το πήρες (το αρνάκι εννοώ).
;D ;D ;D
Aρα απ αυτο βγηκε το"μουσικος ειναι βαλε στο παιδι να φαει"(πραγματικη ατακα).ez είπε:...κι εγώ που τα είχα και τα δύο, τι κατάφερα;... :-\...ψάχνω για φαί... ;D
Έχεις ιδέα που πας να μπλέξεις;epikouris είπε:Ας οργανώσει ο Yameth μία μάζωξη και αναλαμβάνω τα μαγειρέματα (ρίχνω πρόταση).
Όλο ξεροσφύρι μπυροποσίες;
Έχω την τιμή να μου την έχουν πει πολλάκις στην "καριέρα" μου.Aρα απ αυτο βγηκε το"μουσικος ειναι βαλε στο παιδι να φαει"(πραγματικη ατακα).
Aυτό πάλι...πότε το είδες? Στην τελευταία επίσημη...πλάνταξαν τα κεμπάπ και γονάτισαν οι γύροι γιατί δίψαγε ο Dkall.... ;Depikouris είπε:Όλο ξεροσφύρι μπυροποσίες;
Παναγιώτη, είμαι από τους λίγους που πιστεύουν πως το μαγείρεμα είναι αντρική υπόθεση και μάλιστα σε σημείο να έχω δημιουργήσει κόμπλεξ κατωτερότητας στο έταιρό μου ενάμιση.pkole είπε:Έχεις ιδέα που πας να μπλέξεις;
Με αφορμη αυτο που εγραψε ο EZ καιez είπε:σ'αρέσει δε σ'αρέσει, η ζωή του γιού σου είναι δική του.
Λόγια Σοφά. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε.December είπε:Με αφορμη αυτο που εγραψε ο EZ και
περα απο την ομορφη κουβεντα και την πλακατζιδικη τροπη της-γελασα αρκετα- να παραθεσω μερικες κουβεντες του Χαλίλ Γκιμπράν, έτσι για να θυμομαστε γιατι γίναμε αυτοι που είμαστε..
(ειτε επηρεαστηκαμε , ειτε δεν, ειτε επαναστατησαμε εναντι αυτων που μας επεβαλλαν οι δικοι μας γονεις, ειτε δεν )
"Τα παιδιά σου δεν είναι παιδιά σου
Είναι οι γιοι και οι κόρες της λαχτάρας της Ζωής για τη Ζωή.
Δημιουργούνται διαμέσου εσένα, αλλά όχι από σένα
Κι αν και βρίσκονται μαζί σου, δε σου ανήκουν.
Μπορείς να τους δώσεις την αγάπη σου, αλλά όχι τις σκέψεις σου
Αφού ιδέες έχουν δικές τους.
Μπορείς να δίνεις μια στέγη στο σώμα τους, αλλά όχι και στις ψυχές τους
Αφού οι ψυχές τους κατοικούν στο σπίτι του αύριο
που εσύ δεν πρόκειται να επισκεφτείς ούτε καν στα όνειρά σου.
Μπορείς να προσπαθήσεις να τους μοιάσεις
αλλά μη γυρέψεις να τα κάνεις σαν εσένα
Αφού η ζωή δεν πάει προς τα πίσω ούτε ακολουθεί στο δρόμο του το χτες....."
υγ.δεν αναφερεται στην Ζωη (Ζωϊτσα) Κουρουκλη!! ;D
χαχαχαχ το καλύτερο, δάκρυσα από τα γέλια ρε φίλεSPYROID είπε:Καθομαι και ασχολουμαι με τα παλιοροκ τοσα χρονια
Τελικα στο μπλουζ ειναι η μασα