Τις γνωμες σας για strat

κατα τα δικα μου γουστα,οσο πολυ παει σε μια τελε το natural finish αλλο τοσο ΔΕΝ παει σε μια strat.

βεβαια αυτο ειναι προσωπικη αισθητικη του καθενος μας

Tελικά έπεσε οξεία Customίτιδα????

Εγώ φτιάχνω μια tele για να σπάσει η Stratocasterίτιδα σπίτι (έχω ήδη τέσσερις πλέον).

Φυσικά θα χρειαστώ τις γνώσεις των έμπειρων Telecαστεράδων.....

Έχω επιλέξει και περιμένω:

5ef1_1.JPG

2137_1_sbl.JPG

T134R2.jpg

107773.jpg

Ελπίζω με την βοήθεια του Θεού να τα καταφέρω.....

Για το σώμα έχω μερικές επιφυλάξεις αλλά θα δούμε....

Η δική σας άποψη?

Τα μισά από Ebay τα υπόλοιπα από Thomann.

Για το σώμα έγραφε:

This auction is for a clean Ash/ Spanish Cedar "thinline" style telecaster-style body blank.

Spanish cedar is used by many classical and flamenco guitar builders in crafting premium instruments with excellent tonal results. It is also is one of our favorite woods.

The specific gravity of Spanish Cedar ranges in the .45 - .48 which puts it in the same range as Poplar, African Mahoganies (Khaya, Guinea, and Okoume), Meranti, and Alder.  The wood is almost indistinguishable from Mahogany in appearance (it looks and feels like Mahogany), although the slight aroma of the wood makes it easy to tell the difference.

Οι μαγνήτες είναι επιλογή εμπειρότερων (φυσικά μονοί)....

Το Bigsby  (το είχα απωθημένο)

Ο μάνικας από MIM Tele.

Tuners έχει ο μάνικας πάνω..... bridge, ας έρθει πρώτα το Bigsby να δω τι πάει και πού και βλέπουμε.......

studio54GR είπε:
Tuners έχει ο μάνικας πάνω..... bridge, ας έρθει πρώτα το Bigsby να δω τι πάει και πού και βλέπουμε.......
Τι εννοείς? Δεν πήρες τη γέφυρα που έρχεται μαζί με το bigsby?

Ωραίο φαίνεται το έπιπλο.  :)

studio54GR είπε:
Τα πήρα φυσικά.....  ;)
Ε... άρα γέφυρα έχεις αυτήν που φαίνεται κολλητα στο bigsby. Ε?  :)

(Μπερδεύτηκα επειδή είπες : "...bridge, ας έρθει πρώτα το Bigsby να δω τι πάει και πού και βλέπουμε.......")

Λογικά η γέφυρα πάει πακέτο με το τρέμολο....

Αυτό που με προβληματίζει είναι που θα κουμπώνουν οι χορδές (λογικά στο Bigsby??? ή θα πρέπει να ανοίξω τρύπες στο σώμα για Ferrules???)

Πάνω στο Bigsby πιάνουν... ;)

Ουφ... μου έφυγε ένα βάρος....

Thanks buddy.  ;)

Όχι... δεν θα χρειαστείς τρύπες για ferrules. Στο bigsby πιάνουν οι χορδές. Σ' εκείνα τα κερατάκια.

Τελευταία πινελιά......

tele2creme.jpg

η τοποθετηση αυτου του συστηματος θα σε δυσκολεψει ΠΟΛΥ αν δεν την εχεις ξανακανει..ακολουθησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις οδηγιες του κατασκευαστη και δουλευε ΑΡΓΑ χωρις ΒΙΑΣΥΝΕΣ... ;)

Απλά είχα λύσει ένα παλαιότερα από μια SG Epiphone να το περάσω σε SG Ebony.

Μπαίνω σε βαθιά νερά..... το ξέρω....  :-\

Αυτό που δεν ξέρω αλλά θα μάθω είναι αν όλα είναι ίδια ή αν έχουν διαφορές....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άλλη μιά ερώτηση είναι σε πόσα KΩ να βάλω τα ποτενσιόμετρα 500Κ η 1Μ?

Κλασικούς μονούς θα βάλω...

Δεν είναι καλύτερα να βάλω 500άρια με παράλληλη αντίσταση 500?

Γιατι να το κανεις αυτο και να μην παρεις κατευθειαν 250αρια ποτς?Αν εχεις ηδη 500αρια και θες 250αρι καντο,αλλοιως παρε κατευθειαν 250. 

Trending...

Νέα θέματα

Back