φιλε aleksis,πραγματικά πολύ γλυκό τραγούδι! το αν είναι λίγο κοινοτυπο δεν έχει σημασία,αν το σκεφτείς λιγάκι τα περισσότερα τραγούδια του είδους κοινότυπα είναι. το θέμα είναι οτι υπάρχουν κοινότυπα που περνάνε ντούκου,γιατί ο συνθέτης τους δεν είχε στ'αλήθεια κάτι να πει μέσα απ΄το κομμάτι. Και υπάρχουν τραγούδια κοινότυπα μεν, αλλά που έχουν αυτό το κάτι,σου κάνουν τσικ. το δικό σου μου έκανε.... είναι σαν να σου βγήκε αβίαστα.
γιατί πιασαν τόσο οι ΠΥΞ ΛΑΞ? τα τραγούδια τους ναι μεν κοινότυπα, αλλά λέγαν ΜΟΥΣΙΚΑ αυτό που είχαν να πουν με πολύ απλό τρόπο και άμεσο. Δεν προσπάθησαν να δείξουν κάτι διαφορετικό απ'αυτό που ήταν. Τραγούδια απλά,νεανικά για την παραλία και για τον καφέ. ΟΧΙ όμως ξεφτιλισμένα!
τώρα στα θέματα ηχογράφησης,ενορχήστρωσης κλπ σίγουρα θέλει πολυ δουλειά.... αλλά μην σε πτοεί αυτό γιατί αυτα με δουλειά γίνονται. Το να ΕΧΕΙΣ όμως αυτό το τσικ ΔΕΝ έρχεται,όση δουλειά και να ρίξεις. Δεν συμφωνώ οτι οι στίχοι "παλευουν" να δέσουν με τα ακόρντα.... εμένα μου έκανε οτι δέσαν κι αυτοί αβίαστα,και ρυθμικά και μελωδικά,και όσον αφορά το.....(πως το λένε? αυτό που λένε για τα ποιήματα.... οτι δένει το μέτρημα των συλλαβών ή κατι τέτοιο....).Στιχουργικά καθαρά,δεν μου λένε τίποτα καινούργιο βέβαια.όχι ότι δεν το ξέρεις και μόνος σου

.
επίσης μου άρεσαν πολύ οι νότες που έπαιζε μη ρυθμική κιθάρα. τώρα όσον αφορά τη φωνή σου,είναι ωραία φωνή(χωρις μαλακίες) αλλά είναι φανερό οτι ψάχνεται να βρει την ταυτότητα της. κι επειδή δεν την έχει βρει ακόμα,υποσυνείδητα - ή και συνειδητά? ελπίζω όχι! - πάει να μιμηθεί άλλους. σαν στάδιο φυσιολογικό,αρκεί να μην κολλήσεις εκεί.Σαφώς θέλει δουλειά καθαρά απο τεχνικής απόψεως.
Παρόλο που όπως προαναφέρθηκε το κομμάτι θέλει πολυ δουλειά απο άποψη ενορχήστρωσης,ηχογράφησης κλπ κλπ.... θα σου λέγα προς το παρόν να το αφήσεις όπως είναι και να ρίξεις δουλειά στο να γίνεις καλύτερος μουσικός συνολικά.Ετσι θα κάνεις καλύτερη δουλειά και στα υπόλοιπα σου κομμάτια

.... μετά απο δυό χρονάκια θα το κρίνεις αλλιώς! ενώ αν προσπαθείς με ένα άπειρο (μη έμπειρο) υποβάθρο να παιδεύεσαι ξανά και ξανά με το ίδιο κομμάτι,και θα κουραστείς και το αποτέλεσμα θα παραμείνει φτωχό !!