σωστοςςςςςςςςς μια απο τα ιδιαΓεννήθηκα,μεγάλωσα και εργάζομαι Αθήνα, αλλά πιστεύω ότι είμαι άτυχος που δεν ζώ στην επαρχεία.
σωστοςςςςςςςςς μια απο τα ιδιαΓεννήθηκα,μεγάλωσα και εργάζομαι Αθήνα, αλλά πιστεύω ότι είμαι άτυχος που δεν ζώ στην επαρχεία.
Εννοεί ότι "έρως είναι ο ασπασμός των αγγέλων προς τα άστρα".GeoK είπε:Τι Ενοείς με το σήμα?
Μην αγχώνεσαι! Άλλωστε δε νομίζω ότι υπήρξε κάποιος που να είδε αυτό το θέμα και να μην είπε "γμτ, πόσο θα μέτραγε να πάω εκεί!!" And you reply is appreciatedGeoK είπε:Ακούστε να δείτε.....
Βγήκα στο forum και απάντησα στις απορίες σας για να μπορέσω με αυτό τον τρόπο να κατατοπίσω τους όπιους ενδιαφερόμενους σχετικά με την επιχείρησή μου. Το έκανα επώνυμα. Δεν μπορεί λοιπόν ο οπιοσδήποτε ανώνυμος να κάθεται με την ασφάλεια της ανωνυμίας πίσω από τον υπολογιστή του και να με κρίνει έτσι αυθαίρετα. Όπιος έχει το σθένος να το κάνει ας το κάνει επώνυμα και αφού μας πεί και ο ίδιος τι έχει προσφέρει στον χώρο της μουσικής και του ήχου...
Όποιος μπορεί κάνει και όποιος δεν μπορεί κρίνει!
ωπς ωπς, Ηλεία θέλεις να πεις... 8)όχι Λακωνία...Εκεί μάλιστα και έχουν το λλι και ννι... 8)longshadow είπε:(θα προτιμούσα κάτι με λλι και νιι λόγω Λακωνίας... ;D)..
Ακριβώς αυτό.GeoK είπε:....
Πρώτα απ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας και για τα καλά σας λόγια, ακόμα και αν αυτά έχουν καμιά φορά γλαφυρό χαρακτήρα, είναι για μένα καλόβουλα.
...