Καλησπέρα σε όλους!
-Λέγομαι Κολτσίδας Γιώργος και είμαι ο ιδιοκτήτης των Digisound Studios.
Πρώτα απ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας και για τα καλά σας λόγια, ακόμα και αν αυτά έχουν καμιά φορά γλαφυρό χαρακτήρα, είναι για μένα καλόβουλα.
-Θα ήθελα λοιπόν να απαντήσω σε μερικές απορίες σας όπως διάβασα παραπάνω προκειμένου να κατατοπιστείτε καλύτερα σχετικά με τα Digisound Studios.
-H παραπάνω προσφορά έγινε κατά την περσινή περίοδο του φθινοπώρου με αφορμή τα τρία χρόνια λειτουργίας των Studios και ίσχυε για ένα μήνα μόνο. Σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει η εταιρία στα έξοδά της εάν αυτή ήταν η σταθερή τιμή της. Όμως οι τιμές μας δεν παύουν να είναι ανταγωνιστικές.
Επίσης αυτό που μας κάνει αρκετά ανταγωνιστικούς είναι ότι οποιοσδήποτε καλλιτέχνης ή μπάντα από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού και αν βρίσκεται, μπορεί να έρθει σε εμάς για να κάνει την παραγωγή του και να μείνει στα δωμάτια που παρέχουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!
-Επίσης προκειμένου να λυθούν τυχόν απορίες σας σχετικά με τον τομέα της παραγωγής των οποίων γίνονται στα Studios μας παρακαλούμε επισκεφτείτε αυτή την σελίδα,
http://www.digisoundstudios.com/player.html . είναι μια σελίδα που περιέχει mp3 samples από δουλειές που έχουμε κάνει. Έτσι θα έχετε μια πιό εμπεριστατωμένη άποψη σχετικά με εμάς.
-Όσον αφορά τώρα το θέμα του ηχολήπτη, θα απαντήσω λέγοντας ότι σαφώς εάν κάποιος διαθέτει δικό του ηχολήπτη μπορεί να τον φέρει μαζί του προκειμένου να του κάνει εκείνος την παραγωγή.
-Αυτά προς το παρόν...
Ευχαριστώ και πάλι όλους σας για το ενδιαφέρον! Είμαι στην διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή για τυχόν απορίες σας.