Τιμή πώλησης - το αιώνιο ζήτημα

TamTam Radio

Γνωστός άγνωστος
Πόντοι
398
Πουλάω κάτι (α) σε άριστη κατάσταση, που καινούριο κοστίζει 98 ευρώ. Το δίνω 45. Mου γράφει κάποιος λέγοντας ότι δίνει 40. Το πουλάω;

Πουλάω κάτι άλλο (β), που κοστίζει 189 δολλάρια + μεταφορικά + δασμούς-διότι δεν κυκλοφορεί στην ΕΕ. Το δίνω 110 ευρώ, στο κουτί του. Μου γράφει κάποιος ότι το παίρνει, αν θέλω λέει, μεθαύριο, για 100. Το δίνω;

Για την ιστορία, και οι δυο πήραν τα αρχίδια μου.
Τον πρώτο, τον ρώτησα τι αντιπροσωπεύουν για εκείνον τα 5 ευρώ. Δυο τυρόπιτες; Τρια πακέτα ρύζι; Με είπε απαράδεκτο και του ζήτησα να μη με ξαναενοχλήσει ποτέ. Τελικά το πούλησα όμως για 40 ευρώ επειδή έτσι γούσταρα σε ένα παιδάκι που δεν είχε πρόβλημα να περιμένει να το στείλω Ελλάδα.
Στον δεύτερο, απάντησα απλά ότι μου τη σπάει το στυλ του και ότι δεν είναι αυτή η ζητούμενη τιμή πώλησης, καθώς και ότι λέω να το κρατήσω και να το χρησιμοποιώ, μέχρι να φτάσει τα 200 στο ebay.

Η ασφαλής απόσταση και η ανωνυμία δημιουργούν το υπόβαθρο για να λεει ή να προτείνει ο καθένας ότι θέλει. Κάτι που θα του ήταν πολύ δύσκολο να το πει αυτοπροσώπως μιας και φτάνει τα όρια της αγένειας κάποιες φορές.

Οπότε δεν... φακιέται. Πες του μια τιμή χώμα κι αν τσιμπήσει, τσίμπησε. Τι εχω να χάσω, σου λέει;

Το θέμα είναι τι απαντας ή αν πρεπει να μπεις στη διαδικασία να απαντήσεις αν η αντιπρόταση είναι όντως εξευτελιστική;

Προσωπικά δεν δίνω σημασία και τελειώνει εκεί. Αν είναι στα χαμηλότερα όρια μου όμως την κρατάω στα υπ' όψη αν δεν πουλήσω σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ΠΟΛΥ καλα εκανες.

γιΟΥφτοι.
Τι να λέμε. Προχτές πούλησα τον κομπρέσορα της Joyo σε έναν Βέλγο (πήρα καινουριοοοο κομπρέσορα yeaaah).
Το έδινα 15 ευρώ. Μου ζήτησε να ρίξω λίγο την τιμή. Τον πούλησα 12. Το 'χουμε?

Το θέμα είναι τι απαντας ή αν πρεπει να μπεις στη διαδικασία να απαντήσεις αν η αντιπρόταση είναι όντως εξευτελιστική;
Δεν είναι ζήτημα τιμής , αλλά προσέγγισης του αγοραστή. Και η τιμές είναι συζητίσιμες -ειδικά αν σε ενδιαφέρει μια γρήγορη πώληση- και ανταλλαγές κάνουμε και δοκιμές και τζιτζίκια πεταλώνουμε και ό,τι θέτε κάνουμε.
Το ζήτημα είναι να ξέρει και ο υποψήφιος αγοραστής όμως να υποστηρίξει το γιατί θέλει καλύτερη τιμή, όχι έτσι αέρα, να χαμε να λέγαμε.

Η ασφαλής απόσταση και η ανωνυμία δημιουργούν το υπόβαθρο για να λεει ή να προτείνει ο καθένας ότι θέλει. Κάτι που θα του ήταν πολύ δύσκολο να το πει αυτοπροσώπως μιας και φτάνει τα όρια της αγένειας κάποιες φορές.
Και δεν υπάρχει και καμιά απόσταση - ο χώρος είναι μικρός και γνωριζόμαστε πάνω κάτω όλοι ύστερα από τόσες συναλλαγές και χρόνια στο νοιζ. Υπάρχουν παιδιά, που δεν χρειάζεται καν να αλλάξουμε τηλέφωνα, θα δω ην αγγελία τους και θα πάρω ή θα στείλω λέγοντας γεια είμαι ο Μ. που είχαμε ανταλλάξει το πεταλι του Τσακαλιs κλπ. Κατάλαβες. Απλά ορισμένοι θέλουν (ψυχολογικά; ) να δώσουν ξέρω γω 100 ευρώ και όχι 110, αδιαφορώντας αν αυτό που -υποτίθεται ότι θέλουν πολύ- κοστίζει 200  ή 210 αν καταφέρουν να το βρουν επειδή είναι σπάνιο. 
Θα μου πεις, δίκιο έχουν κι αυτοί να θέλουν να δώσουν μόνο τόσα, δίκιο όμως κι εγώ να μη θέλω να το δώσω για ένα ευρώ σε κάποιον ποου δεν ξε΄ρει καν να μου πει τι αντιπροσωπεύουν για κεινον αυτα τα 10 ευρώ σε σχέση με ένα discontinued πετάλι της Catalinbread, που δεν το βρίσκεις πλέον ούτε στο ebay και ούτε για 200 + δολάρια... 

Προφανώς ήθελαν να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους να κάνουν παζάρι και να έχουν την ψευδαίσθηση ότι "γλίτωσαν" κάτι.

Εύκολο το θέμα σου.

Αν θες να πουλήσεις κάτι 100,00 €, ζήτα 110,00 €, και με το παζάρι θα το δώσεις τελικά 100,00 € και θα 'στε και οι δύο φχαριστημένοι. ?

Δράττομαι της ευκαιρίας, με την ανοχή σου , να πω και το παράπονο της αντίθετης πλευράς, του αγοραστή,.....που σκάβει να βρει vintage electronics.....και ο τελευταίος που χει στο πατάρι π.χ. μια amiga 500, θέλει να βγάλει 500-600 € από αυτή.

[SIZE=12pt]Χαλάρωσε μάστορα, δόστη 100-150....άντε 200 € σε κάποιον σαν και εμένα, που θα την εκτιμήσει (γιατί στην ουσία για σκράπ είναι), θα την προσέξει και θα την δουλέψει (γιατί είναι ανώμαλος).....και μην συμπεριφέρεσαι σαν να έχεις θησαυρό....ανόητε. [/SIZE]

Πουλάω κάτι (α) σε άριστη κατάσταση, που καινούριο κοστίζει 98 ευρώ. Το δίνω 45. Mου γράφει κάποιος λέγοντας ότι δίνει 40. Το πουλάω;

Πουλάω κάτι άλλο (β), που κοστίζει 189 δολλάρια + μεταφορικά + δασμούς-διότι δεν κυκλοφορεί στην ΕΕ. Το δίνω 110 ευρώ, στο κουτί του. Μου γράφει κάποιος ότι το παίρνει, αν θέλω λέει, μεθαύριο, για 100. Το δίνω;

Τον πρώτο, τον ρώτησα τι αντιπροσωπεύουν για εκείνον τα 5 ευρώ. Δυο τυρόπιτες; Τρια πακέτα ρύζι; Με είπε απαράδεκτο και του ζήτησα να μη με ξαναενοχλήσει ποτέ. Τελικά το πούλησα όμως για 40 ευρώ επειδή έτσι γούσταρα σε ένα παιδάκι που δεν είχε πρόβλημα να περιμένει να το στείλω Ελλάδα.
Στον δεύτερο, απάντησα απλά ότι μου τη σπάει το στυλ του και ότι δεν είναι αυτή η ζητούμενη τιμή πώλησης, καθώς και ότι λέω να το κρατήσω και να το χρησιμοποιώ, μέχρι να φτάσει τα 200 στο ebay.

φίλε συγνώμη αλλά είσαι φάουλ εδώ: Δεν έχει σημασία ποια είναι η τιμή του καινούριου. Εφόσον το δίνεις σε μια Χ τιμή ο άλλος μπορεί να το παζαρευτεί σε εκείνη την τιμή και το τι αντιπροσωπεύουν τα 5 ευρώ αφορά καθαρά εκείνον. Μπορεί να είναι σημαντικό ποσό, μπορεί απλά να θέλει να κάνει παζάρι. Αν θέλεις το αποδέχεσαι αλλιώς το αφήνεις. Εκφράσεις "πήραν τα αρχίδια μου" νομίζω ότι είναι απρεπείς.

Μπορώ να καταλάβω κάποιον που αγανακτεί για μια εξωφρενική προσφορά (πχ αν δίνεις κάτι 100 ευρώ και ο άλλος σου προσφέρει 60) αλλά για πέντε, δέκα ευρώ νομίζω ότι είναι εύλογο το παζάρι.

φίλε συγνώμη αλλά είσαι φάουλ εδώ: Δεν έχει σημασία ποια είναι η τιμή του καινούριου. Εφόσον το δίνεις σε μια Χ τιμή ο άλλος μπορεί να το παζαρευτεί σε εκείνη την τιμή και το τι αντιπροσωπεύουν τα 5 ευρώ αφορά καθαρά εκείνον. Μπορεί να είναι σημαντικό ποσό, μπορεί απλά να θέλει να κάνει παζάρι. Αν θέλεις το αποδέχεσαι αλλιώς το αφήνεις. Εκφράσεις "πήραν τα αρχίδια μου" νομίζω ότι είναι απρεπείς.
Αγαπητέ έχω κόψει πολλά περισσότερα από 5 και δέκα ευρώ σε πωλησεις που έχω κάνει.
Η έκφραση δε, που χρησιμοποίησα είναι για να περιγράψω - δεν μιλάω έτσι στον κόσμο!

Πήραν τα μπαλόνια μου λοιπόν αμφότεροι, αν το προτιμάς έτσι, διότι
α) το ένα τελικά το έδωσα στην τιμή που μου ζητούσε ο πρώτος (40 ευρώ) όχι όμως σε εκείνον, αλλά σε κάποιον που εγω γουσταρα να το δώσω όταν είδα ότι ο άνθρωπος μέτραγε διευρα για να το πάρει.
β) O άλλος με το catalinbread , όταν του απάντησα όπως του απάντησα, και συνειδητοποιώντας τη μαλακία που έκανε, μετά έστελνε και έλεγε, εντάξει φίλε θα το πάρω για 110. Too late...

Και κάτι ακόμη: Δεν κατάλαβα γιατί αυτός μπορεί να παζαρέψει αν θέλει και εγώ δεν μπορώ να τον ρωτήσω τι αντιπροσωπεύει για εκείνον αυτό το ποσό. Τον προσβάλλει αυτό;
Πιο προσβλητικό βρίσκω το να ποντάρει στην (ενδεχόμενη) ανάγκη σου κάποιος, λέγοντάς σου, "αν μου το αφήσεις 100 το παίρνω σήμερα".
Του απάντησα, ότι δεν πειράζει, φίλε, μπορώ αν είναι να περιμένω να μαζέψεις αυτά τα 10 ευρώ, δεν τρέχει τίποτα, θα το φυλάξω το πετάλι αφού το θέλεις τόσο πολύ να το πάρεις.

Μου έχει τύχει πολλές φορές. Προσωπικά με ενοχλεί πολύ η αγένεια και η τσιπιά που υπάρχει. Ή το κλασικό παζάρι με τα μεταφορικά...ή που απαντάς και δεν στέλνει ποτέ ξανά για να σου αν συμφωνεί ή όχι. Χάσιμο χρόνου

Αγαπητέ έχω κόψει πολλά περισσότερα από 5 και δέκα ευρώ σε πωλησεις που έχω κάνει.
Η έκφραση δε, που χρησιμοποίησα είναι για να περιγράψω - δεν μιλάω έτσι στον κόσμο!

Πήραν τα μπαλόνια μου λοιπόν αμφότεροι, αν το προτιμάς έτσι, διότι
α) το ένα τελικά το έδωσα στην τιμή που μου ζητούσε ο πρώτος (40 ευρώ) όχι όμως σε εκείνον, αλλά σε κάποιον που εγω γουσταρα να το δώσω όταν είδα ότι ο άνθρωπος μέτραγε διευρα για να το πάρει.
β) O άλλος με το catalinbread , όταν του απάντησα όπως του απάντησα, και συνειδητοποιώντας τη μαλακία που έκανε, μετά έστελνε και έλεγε, εντάξει φίλε θα το πάρω για 110. Too late...

Και κάτι ακόμη: Δεν κατάλαβα γιατί αυτός μπορεί να παζαρέψει αν θέλει και εγώ δεν μπορώ να τον ρωτήσω τι αντιπροσωπεύει για εκείνον αυτό το ποσό. Τον προσβάλλει αυτό;
Μπορώ αν είναι να περιμένω να μαζέψει αυτά τα 10 ευρώ, δεν τρέχει τίποτα, θα το φυλάξω το πετάλι αφού το θέλει τόσο πολύ να το πάρει.

Φίλε, σαφέστατα πουλάς όπου θέλεις και σε ότι τιμή θέλεις. Προφανώς αν δεν σου αρέσει ο τρόπος του υποψήφιου αγοραστή δεν είσαι υποχρεωμένος να του πουλήσεις κάτι. Απλά αναφέρω ότι δεν είναι επίτευγμα το ότι κάποιος που σου έκανε παζάρι πή

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, γιατί προφανώς δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να δικαιολογεί ένα παζάρι και για τον ίδιο λόγο που (φαντάζομαι) ένα θα σε ενοχλούσε μια αντίστοιχη ερώτηση από τον υποψήφιο αγοραστή.

Για μενα όταν πουλάω κάτι έχει εκτός απο μια Χ τιμή και μια συναισθηματική αξία, άλλοτε μικρότερη άλλοτε μεγαλύτερη.

Το να μου στείλει κάποιος ένα σχετικά αγενές μήνυμα (είναι καθαρά υποκειμενικό, για την άλλη πλευρά μπορεί να είναι νορμάλ), με ξενερώνει απίστευτα και προτιμώ να το δώσω σε κάποιον για λιγότερα.

Εκεί νομίζω ότι είναι η ουσία αυτού του ζητήματος. Ωστόσο πολλοί θα συνεχίσουν να είναι αγενής για εμάς (υποκειμενικό είπαμε!) και γενικά οι ευγενείς άνθρωποι πετυχαίνουν πάντα καποια καλύτερη τιμή.

ΠΟΛΥ καλα εκανες.

γιΟΥφτοι.

Συμφωνώ απόλυτα. Προσωπικά ότι δίνω είναι mint plus μιας και δε παίζω σε μπάντα εδώ και χρόνια και όλα χρησιμοποιούνται μόνο στο σπίτι από εμένα. Έχω βαρεθεί να ζητάω περισσότερα για να πάρω αυτά που θέλω, όταν η τιμή είναι λογική το παζάρι είναι περιττό, όταν δεν είναι απλά δεν ασχολούμαι. Στη σημερινή εποχή δεν υπάρχει αποκλειστικότητα, τα πάντα θα βρεθούν και κάπου αλλού.

Η διαπραγμάτευση είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι, τώρα βέβαια για 5 και 10 ευρώ όντως μιλάμε για γυφτιές.

Από την άλλη, όταν βλέπω κάτι Gibson LP Standard ή Traditional (ψάχνω μία αυτό τον καιρό) να πωλούνται σε τιμή καινούργιου - πραγματικά κάποιοι τύποi δεν παίζονται, πουλάνε δύο ή και δυόμιση χιλιάρικα κιθάρες που καινούργιες έχουν 2300 - εννοείται πως θα στείλω μια προσφορά με μία πραγματική τιμή την οποία μπορεί ο άλλος να θεωρήσει εξευτελιστική (ας πούμε 1500) , πλην όμως δε φταίω εγώ αλλά ο παραλογισμός του πωλητή.

Last edited:
Το να μου στείλει κάποιος ένα σχετικά αγενές μήνυμα (είναι καθαρά υποκειμενικό, για την άλλη πλευρά μπορεί να είναι νορμάλ), με ξενερώνει απίστευτα και προτιμώ να το δώσω σε κάποιον για λιγότερα.
Αυτό ακριβώς.

Να πω πάντως εδώ, γιατί συμφωνώ και με αυτό που λέει ο Jimmy pap και ο KostasP, ότι δεν μιλάμε για παζάρι που θα κόψω 20 ευρώ ούτε ότι δέχτηκα μια πρόταση ότι αντί για 2300 που έχιε καινουρια, μπορώ να δώσω 1700-1900 αν είναι σε κατάσταση βιτρίνας.
Στα παραδείγματά μου μιλάω για 5 ευρώ στη μια περίπτωση και για 10 στην άλλη. Κια για... 3 ευρώ που έκοψα στον Βέλγο.

Καποιοι τα 10 ευρω τα υπολογιζουν παραπανω απο καποιους αλλους.

Καποιοι αλλοι κανουν παζαρια απο συνηθεια, για αυτοικανοποιηση.

Μεγαλη σημασια, σε ολες τις περιπτωσεις, παιζει ο τροπος που ζηταει καποιος την εξτρα εκπτωση. 

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, γιατί προφανώς δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να δικαιολογεί ένα παζάρι και για τον ίδιο λόγο που (φαντάζομαι) ένα θα σε ενοχλούσε μια αντίστοιχη ερώτηση από τον υποψήφιο αγοραστή.
Δεν το σκέφτεσαι σωστά. Διότι εγώ στην προκειμένη ήμουν απόλυτα έτοιμος να δικαιολογήσω και το έκανα, την τιμή -χώμα που το έδινα -με βάση τη σπανιότητά του και την κατάστασή του και την τρέχουσα τιμή του κλπ-.
Γιατί να θιχτώ; Μου έχει τύχει -όχι μια και δυο φορές, να έρθει κάποιος να αγοράσει πετάλι μου και τον πείσω να μην το πάρει στο τέλος! Γιατί; Επειδή με βάση αυτά που μου έλεγε ότι έψαχνε δεν θα του έκανε γι' αυτό που ήθελε!
Προτιμώ να με εκτιμά κάποιος για έντιμο, παρά να βγάλω 40 και 50 ευρώ και να με σιχτιρίζει με το που θα το κουμπώσει στα μηχανήματά του.

Επιπλέον, υπάρχουν αντικείμενα στα οποία θέλεις ή μπορείς να κάνεις καλύτερη τιμή. Σε ένα πετάλι που κάνει κοντά 200 ευρώ χωρίς μεταφορικά και δασμούς, όταν το δίνω 110, θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ τσίπης για να μου ζητήσει να κόψουμε 10 ευρώ 'ετσι για να έχουμε να λέμε, αντί να αρπάξει την ευκαιρία.
Είμαι σίγουρος ότι έτσι και το έπαιρνε και ήθελε να το πουλήσει τηνάλλη μέρα, δεν θα το έβαζε κάτω από 150.
Το τελευταίο το λέω, επειδή έχει τύχει να δω εδω στο Noiz, αγγελία που δεν την πρόλαβα ας πούμε, από πολύ καλό άτομο με το οποίο έχουμε ξανακάνει συναλλαγές, να δίνει ένα πετάλι των 250-280 ευρώ... για 120. Δεν πρόλαβα να του το αγοράσω όμως. ¨Ενα μήνα μετά, ο αγοραστής που το είχε πάρει, το έβγαλε στο σφυρί στο Νόιζ για 180...
Κι όταν δοκίμασα να του το πάω στα 150-160, δεν το έδινε... ?
Ε, προτίμησα να το αγοράσω από το εξωτερικό, κι ας το βρήκα τελικά στην ίδια πάνω κάτω τιμή, γύρω στα 190...

Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου το παζάρι όταν γίνεται με καλό τρόπο "υπάρχει δυνατότητα για μια καλύτερη τιμή;", "μπορώ να διαθέσω το χ ποσό".

Υπάρχουν πολλοί πωλητές που περιλαμβάνουν στην τιμή πώλησης την έκπτωση όπως είπε παραπάνω ο LK .Δεν βρίσκω τον λόγο να χαλιόμαστε, εάν δεν συμφωνούμε δεν πουλάμε.

Το να ζητάς να σου κόψει ο πωλητής κάτι, είναι παράδοση - στοιχείο κουλτούρας. Και ανατολικότερα από εμάς, ακόμα περισσότερο. Εδώ πολύς κόσμος ζητάει έκπτωση με το έτσι θέλω σε καταστήματα. Δηλαδή λέει π.χ. "οκ θα το πάρω, πόσο θα μου κόψεις;"

Οι περισσότεροι πωλητές μεταχειρισμένων, το έχουν ήδη υπολογίσει στην τιμή οπότε ζητούν λίγο παραπάνω.

Προσωπικώς το παραπάνω σύστημα ποτέ δεν το συμπάθησα πλην περιπτώσεων πραγματικού παζαριού σε πανηγύρια/υπαίθριες αγορές/λαϊκές κλπ.

Το να ζητάς να σου κόψει ο πωλητής κάτι, είναι παράδοση - στοιχείο κουλτούρας. Και ανατολικότερα από εμάς, ακόμα περισσότερο. Εδώ πολύς κόσμος ζητάει έκπτωση με το έτσι θέλω σε καταστήματα. Δηλαδή λέει π.χ. "οκ θα το πάρω, πόσο θα μου κόψεις;"

Οι περισσότεροι πωλητές μεταχειρισμένων, το έχουν ήδη υπολογίσει στην τιμή οπότε ζητούν λίγο παραπάνω.

Προσωπικώς το παραπάνω σύστημα ποτέ δεν το συμπάθησα πλην περιπτώσεων πραγματικού παζαριού σε πανηγύρια/υπαίθριες αγορές/λαϊκές κλπ.
Εγω πάντως όταν θεωρώ μια τιμή δικαιολογημένη - και οι περισσότερες αγγελίες που με ενδιαφέρουν δεν εχουν εξωφρενικές τιμές συνήθως, δεν θα κάνω παζάρι.
Δηλαδή, ένα Korg Pichblack κουρδιστηρι ας πούμε, που το πουλούσε κάποιος 40 ευρώ, αλλά είχε ίχνη φθοράς, είχα ντραπεί να του ζητήσω να κόψει... τι; 5 ευρώ? Ούτε εκείνος θα σωθεί ούτε εγώ με 5 ευρώ. Ακόμη αυτό έχω, 5 χρόνια τωρα, και σήμερα βλέπω να δίνουν 40 ευρώ κάτι τσίλικα Pitchblack, του κουτιού. Tι να ζητήσεις να σου κόψει ο άλλος από τα 40 ευρώ; Γιατί αν μου πεις ότι θες να το πάρεις 35, θα σου πω πολύ σοβαρά, ε εντάξει, μη βιάζεσαι, στο κρατάω μέχρι να μαζέψεις τα άλλα 5. Πώς το βλέπεις, μπορείς να τα έχεις βρει ένα μήνα; Σε δυο;

Εγω πάντως όταν θεωρώ μια τιμή δικαιολογημένη - και οι περισσότερες αγγελίες που με ενδιαφέρουν δεν εχουν εξωφρενικές τιμές συνήθως, δεν θα κάνω παζάρι.
Δηλαδή, ένα Korg Pichblack κουρδιστηρι ας πούμε, που το πουλούσε κάποιος 40 ευρώ, αλλά είχε ίχνη φθοράς, είχα ντραπεί να του ζητήσω να κόψει... τι; 5 ευρώ? Ούτε εκείνος θα σωθεί ούτε εγώ με 5 ευρώ. Ακόμη αυτό έχω, 5 χρόνια τωρα, και σήμερα βλέπω να δίνουν 40 ευρώ κάτι τσίλικα Pitchblack, του κουτιού. Tι να ζητήσεις να σου κόψει ο άλλος από τα 40 ευρώ; Γιατί αν μου πεις ότι θες να το πάρεις 35, θα σου πω πολύ σοβαρά, ε εντάξει, μη βιάζεσαι, στο κρατάω μέχρι να μαζέψεις τα άλλα 5. Πώς το βλέπεις, μπορείς να τα έχεις βρει ένα μήνα; Σε δυο;

Συμφωνούμε, εγώ απλά σου λέω ότι είναι cultural element, δεν πρόκειται για τα λεφτά δηλαδή. 

Δεν το σκέφτεσαι σωστά. Διότι εγώ στην προκειμένη ήμουν απόλυτα έτοιμος να δικαιολογήσω και το έκανα, την τιμή -χώμα που το έδινα -με βάση τη σπανιότητά του και την κατάστασή του και την τρέχουσα τιμή του κλπ-.
Γιατί να θιχτώ;

Δεν το κατάλαβες.

Η αντίστοιχη ερώτηση με το "τι σημαίνουν τα 5 ευρώ για σένα" που του έκανες, είναι το να σε ρωτήσει εκείνος το "τι σημαίνουν τα 5 ευρώ για σένα και δεν μου τα κόβεις? θα πάρεις ρύζι για γεμιστά ή εισητήρια για το λεωφορείο?".

Δεν θα σε έθιγε αυτό?

Απαντήσεις

Trending...

Back