Το πιάνο τα 'τσουξε (Χικ!) και (δεν) τα 'παιξε(-ζε)...

Νίκος Παπαρρόδου

npap

Recording Guru
Staff member
Πόντοι
1,643
έπεσε κρασί (για την ποικιλία θα σας γελάσω) στις ψηλές οκτάβες στο ηλεκτρικό πιάνο (Technics) ενός φίλου... το καθάρισε άμεσα όσο μπορούσε και το στέγνωσε με πιστολάκι... αρχικά έπαιζε αλλά με παράλληλες ξεκάρφωτες διπλές νότες σε όλο το κλαβιέ, όμως την επόμενη μέρα χειροτέρεψε μέχρι που σιώπησε εντελώς...

επειδή νομίζω δεν υφίσταται πια αντιπρόσωπος για επίσημο σέρβις, γνωρίζετε κάποιον καλό "μάστορα" και σχετικά φθηνό (από την άποψη να είναι λογικός στις χρεώσεις και όχι να ζητάει όσα του λείπουν);... τώρα με το να είναι και σχετικά κοντά στο Περιστέρι θα ζητάω πολλά το ξέρω, αλλά το αναφέρω...:cool:

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Ο Effectum Electron ξέρω ότι επισκεύαζε vintage keys. Αλλά μια ερώτηση για το αν το αναλαμβάνει θα ήταν πιο σωστό.

Το κακό ειναι ότι ειναι Ν.Σμύρνη και πρωινές ώρες

έπεσε κρασί (για την ποικιλία θα σας γελάσω) στις ψηλές οκτάβες στο ηλεκτρικό πιάνο (Technics) ενός φίλου... το καθάρισε άμεσα όσο μπορούσε και το στέγνωσε με πιστολάκι... αρχικά έπαιζε αλλά με παράλληλες ξεκάρφωτες διπλές νότες σε όλο το κλαβιέ, όμως την επόμενη μέρα χειροτέρεψε μέχρι που σιώπησε εντελώς...

επειδή νομίζω δεν υφίσταται πια αντιπρόσωπος για επίσημο σέρβις, γνωρίζετε κάποιον καλό "μάστορα" και σχετικά φθηνό (από την άποψη να είναι λογικός στις χρεώσεις και όχι να ζητάει όσα του λείπουν);... τώρα με το να είναι και σχετικά κοντά στο Περιστέρι θα ζητάω πολλά το ξέρω, αλλά το αναφέρω...:cool:

ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Πιθανότατα με ένα μαλακό μολύβι θα επισκευαστεί, είναι απλό αν έχει κάποιος υπομονή αλλά και να μην έχει δεν είναι τόσο ακριβή επισκευή:

Oι Analog Touch πιθανότατα αναλαμβάνουν, έχουν και υπηρεσία delivery :)

ευχαριστώ φίλοι... θα του πω να επικοινωνήσει και με τους δύο και ας επιλέξει αυτός ανάλογα με το feedback... η δυνατότητα delivery πάντως φαντάζομαι θα μετρήσει γιατί όντως θα τον γλυτώσει από κόπο... δεν είναι και συνθάκι να το πάρει παραμάσχαλα...

ΥΓ. επ ευκαιρία ακούσαμε και το μεθυσμένο πιάνο του μεγάλου...:)

ενημέρωσις εκ του πεδίου...
ω του θαύματος!!!... σήμερα και λίγο πριν μπει στην διαδικασία να επικοινωνήσει με τα service που προτείνατε, το δοκίμασε άλλη μια φορά έτσι για το ονόρε... ε παίζει πλέον κανονικότατα σαν να μην έγινε τίποτα... τι να πω...🙏

ΥΓ. ντάξει καλού κακού του πα να κρατήσει τα στοιχεία γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

ενημέρωσις εκ του πεδίου...
ω του θαύματος!!!... σήμερα και λίγο πριν μπει στην διαδικασία να επικοινωνήσει με τα service που προτείνατε, το δοκίμασε άλλη μια φορά έτσι για το ονόρε... ε παίζει πλέον κανονικότατα σαν να μην έγινε τίποτα... τι να πω...🙏

ΥΓ. ντάξει καλού κακού του πα να κρατήσει τα στοιχεία γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
Θα στέγνωσε καλύτερα μέσα και έτσι οι επαφές επανήλθαν. Βέβαια, καλός θα ήταν και ένας εσωτερικός καθαρισμός. Ευτυχώς, που δε ρίξατε χυμό ή ζαχαρούχο γάλα ή κοκακόλα. :ROFLMAO:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back