Ο καψωνας παλευεται, ένα κουβά νερό.....μια παγωμένη μπύρα.Εγώ έχω θέμα με τον κάψωνα.
Με το κρύο τα πάω καλύτερα.
Ο καψωνας παλευεται, ένα κουβά νερό.....μια παγωμένη μπύρα.
Πόσα κονιάκ να πιεις;
?
Αν ειναι για τσιπουρα μεσα και εγω ?Ουίσκυ, τσίπουρα, μπλούζες, κάτι γίνεται, η πέτσα όμως δεν έχει φερμουάρ να την βγάλεις στην ζέστη.
εννοείταιΕγώ έχω θέμα με τον κάψωνα.
Με το κρύο τα πάω καλύτερα.
Έχουμε χάσει την ελπίδα...! Κι αυτό είναι ίσως το χειρότερο, δεν υπάρχει φως (μια και μιλάμε για ρεύμα..) μπροστά μας, σε όλα τα επίπεδα.Γενικά πάντως... από την πρώτη μέρα της κρίσης και μετά ότι και να μας φοράνε το καταπίνουμε αμάσητο και αυτό είναι το πιο λυπηρό απ' όλα. Στην αρχή πίστευα οτι η αδράνεια οφείλεται στο πρώτο σοκ, μετά κατάλαβα οτι απλά έχουμε παραιτηθεί ή λειτουργούμε σαν μονάδες... το σύνολο έχει χάσει την πίστη του και την συνοχή του.
Έχουμε χάσει την ελπίδα...!
Με Protergia είμαι και εγώ, θέρμανση - ψύξη αποκλειστικά με κλιματιστικά inverter και ο συνολικός λογαριασμός (μαζί με τέλη κλπ) δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ τον μήνα. Το ac δουλεύει 16 ώρες την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι αλλά σταθερά στους 24 βαθμούς και ουσιαστικά το χρησιμοποιώ για έναν χώρο 40-50 τ.μ. Στο μπάνιο έχω αερόθερμο και 60άρη θερμοσίφωνα και μαγειρεύω σπάνια.Έκανα την χαζομάρα (μην πω κάτι άλλο...) και τον Δεκέμβριο ζεστάθηκα στο σπίτι με A/C...
Μισό χιλιάρικο για έναν μήνα, από 60-70 Eu τον Νοέμβριο. Protergia.
Τσεκαρε και αυτό.Με Protergia είμαι και εγώ, θέρμανση - ψύξη αποκλειστικά με κλιματιστικά inverter και ο συνολικός λογαριασμός (μαζί με τέλη κλπ) δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ τον μήνα. Το ac δουλεύει 16 ώρες την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι αλλά σταθερά στους 24 βαθμούς και ουσιαστικά το χρησιμοποιώ για έναν χώρο 40-50 τ.μ. Στο μπάνιο έχω αερόθερμο και 60άρη θερμοσίφωνα και μαγειρεύω σπάνια.
Το ζήτημα είναι να παραμείνουν έτσι τα πράγματα και να μην αρχίσουν να γίνονται τα 100άρια -200άρια.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Αυτό τώρα βρε Τέρυ είναι καλό ή κακό; Εντάξει φαντάζομαι; για τις τσέπες μας θα είναι καλό, αλλά.....σκεπτόμενος με το χωριάτικο-φτωχό μυαλό μου..Όσο για την πράσινη μετάβαση (που επί της ουσίας είναι ένα άλμα στο κενό), το θέμα θα στρώσει μόλις δούμε να πέφτουν τα μπετά για το πρώτο "πράσινο" εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας και στη χώρα μας. Τα υπόλοιπα είναι για να έχουμε να λέμε.
Τόσο απλό (και σύνθετο) είναι το θέμα, όσο και αν αλλάζουμε... πάροχο.
Ας το πιάσουμε from the top. Πλέον είναι κεντρική γραμμή της ΕΕ- και προσωπικά με εντυπωσίασε που η είδηση πέρασε στα "ψιλά".Αυτό τώρα βρε Τέρυ είναι καλό ή κακό; Εντάξει φαντάζομαι; για τις τσέπες μας θα είναι καλό, αλλά.....σκεπτόμενος με το χωριάτικο-φτωχό μυαλό μου..
Μην ξεχνάμε ότι τις υποδομές τις έχουμε έτοιμες!Όμως πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα είναι ενεργειακός μονόδρομος η πυρηνική ενέργεια- ακόμα και για εμάς. Πάντως οι Βρυξέλλες τον έδειξαν το δρόμο ?
Ε ναι.Μην ξεχνάμε ότι τις υποδομές τις έχουμε έτοιμες!
Δυο εργοστάσια στην Κοζάνη-Πτολεμαΐδα περιμένουν τους αντιδραστήρες.....
Speak of the devil... Μόλις το έθιξες εμφανίστηκε άμεσα ?Χαρά στους δικηγόρους της περιοχής για τις μηνύσεις και τα διαδικαστικά!?
Εάν δεν έχεις πρόβλημα του ότι θα είσαι λίιιιγο μακρυά από θάλασσα, για Μογγολία σε "κόβω" εσένα!Θα πάω στην γη του πυρός να γλιτώσω.
Εννοείτε ότι δεν χωράει σοβαρότητα εδώ (κι όχι μόνο εδώ..) κι εσύ το ξέρεις καλλίτερα! Γι αυτό και γράφουμε μ@λ@κιούλες να περνά η ώρα....Έχω κάνει ενεργειακές κοινότητες (φωτοβολταϊκά) .....είναι έτοιμες από το 2019...με έτοιμα όλα, πανελς - τοποθετημένα σε χωράφια....επένδυση 650.000 € ....και ΔΕΝ έχουν πάρει ακόμα όρους σύνδεσης......μάλλον παράπεσε κάπου ο φάκελος τους.....και έχουμε 2022...ΑΠΕ εσύ ?.
Στα σοβαρά θέλετε να μιλήσουμε για το θέμα;
μέχρι να φτιαχτεί δεν θα υπάρχει ούτε λέπι μαςΤι λέτε βρε ...
Εδώ με μια βροχή πνιγόμαστε, με χιόνι κόβονται τα ρεύματα για μέρες.
Σκεφτείτε με τέτοιο διάολο στο κεφάλι μας ...
Θα πάω στην γη του πυρός να γλιτώσω.