- Πόντοι
- 1,788
Δεν θέλω τέτοια, έσπα , μουπες , σουπα, και πως τα λένε......?Να φτιάξουμε και καμιά ΜΚΟ τότε, να τα τσιμπάμε και από την Ευρώπη, γιατί να δουλεύουμε δηλαδής, τίποτα κορόιδα είμεθα;
Μα για τα μωρά βάζουν το γλυκάνισο βρε χαζέ.?Το ούζο φίλος είναι για τις γυναίκες και τους τουρίστες. Στο σπίτι μας μόνο τσίπουρο σπιτικό χωρίς γλυκάνισο.
Έχουν λεφτά για πέταμα....ι guess ?@LK
Αμάν πχια φίλος...
Πώς είναι δυνατόν κάθε τρεις και λίγο να πέφτεις πάνω σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό που ξεφορτώνονται;
Τι συμβαίνει στην πόλη σου; ?
Βάλ'του καλύτερα παλιότερα Windows γιατί δεν το κόβω να ανοίγει καν με τα 11ρια.Θα παίξω το Πάσχα μαζί του,
Θα του βάλω σύνολο8GB4Gb Ram (έχει την gigabyte 945pl-s3 ).
Θα μπει ssd σκληρός,
και windows 11.
Μιλάμε studiαρα θα τον κάνω. ?
Το χω ξανακάνει με ίδιο και χειρότερο επεξεργαστή.Βάλ'του καλύτερα παλιότερα Windows γιατί δεν το κόβω να ανοίγει καν με τα 11ρια.
8ρια?? Ούτε η Microsoft δεν έχει κάποιο pc με 8ρια πάνω.?Εκτός αν βάλω 8αρια, δεν έχω στημένο μηχάνημα με 8?
Πρώτα θα παίξω. (,δεν τον θεωρώ ακόμα vintage για να τον σεβαστώ ?)Είχα την εντύπωση πως κρατάς τους υπολογιστές σε προδιαγραφές εποχής.
Μόνο Xp ή κάποιο Linux και θα πετάει. Τα άλλα λειτουργικά είναι πολύ βαριά.
Χαλαρά η αγαπημένη μου κάρτα εποχής, ήμουν πτωχός το '99 μα την πήρα και δεν το μετάνοιωσα ποτές. Το συνοδευτικό software που έδινε η creative σε cd ήτο για αρχόντους.Έχω στο storage μια sound blaster live 1024
Ωραία ήταν, ναι.Χαλαρά η αγαπημένη μου κάρτα εποχής, ήμουν πτωχός το '99 μα την πήρα και δεν το μετάνοιωσα ποτές. Το συνοδευτικό software που έδινε η creative σε cd ήτο για αρχόντους.