Τι θα γινει ρε παιδια με το Βίντεο 12/5/2020 facebook?

Σπύρος Δέλτα

Spyros Delta

Κοντομάνικος
Πόντοι
1,688
Καθε φορα που ανοιγω facebook εδω και 3 μερες μου πεταει αυτο απο Noiz, το οποιο εχει γινει φυσικα ... τζιφος και παραμενει τζιφος.
Δεν γινεται να σταματησει να εμφανιζεται εφοσον παραμενει τζιφος?
Μου εχει σπασει ελαφρως τα νευρα, γιατι δυο τρεις φορες το ξαναπατησα νομιζοντας οτι επανεμφανιστηκε τελικα το θεμα.

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ποιος ειναι ο τιβις?

Ένας χάκερς που τον τελεφταίο καιρό μας έχει πρήξει τα συκώτια.

Σπαμάρει συνέχεια βίντεο από το facebook με τον Μητσοτάκη, και γεμίζει τον τόπο.

Ποιον απο ολους τους ακατανομαστους?
Τον υποψήφιο προς αποχώρηση ? 2% είναι ξ διαφορά εκτός από τον ΣΚΑΙ που την βλέπει 20%??

Τον υποψήφιο προς αποχώρηση ? 2% είναι ξ διαφορά εκτός από τον ΣΚΑΙ που την βλέπει 20%??
Σύντροφε πουρουπουπού, τελικά αυτό το σύνδρομο με τις αυταπάτες είναι ανήκεστο...

Ναι αλλα σχολιάζει τον ακατανομαστο. Εγω το βρίσκω ενδιαφέρον ???
Άσε δε που αυτό είναι... ύποπτο (και επιβαρυντικό) αναφορικά με την ταυτότητα του σατανικού τιβί ?

Σύντροφε πουρουπουπού, τελικά αυτό το σύνδρομο με τις αυταπάτες είναι ανήκεστο...
2% κράτα το.? Το ξέρει. Και τρέμει. Τρέμει τον ατιμωτικο πολιτικό θάνατο και κάποιοι στο κόμμα του τρίβουν τα χέρια τους γιστι θα παρουσισσουν την εκλογική του καταβαραθρωση ως κάθαρση. ??Χαχαχαχαχα 

Κωστάκης, δεν θα αρχίσουμε το πολιτικό πουρουπουπού κατά παράβαση των κανονισμών. 

Δεν θα παίξουμε τον... πα(π)πά εδώ ?

Πολιτική είναι να τσακώνεσαι και να επιχειρηματολογείς για το αν φταίει το 4 4 2 ή το 3 5 2, όταν η ομάδα θέλει 30 κούτες καρέλια πλακέ για να βγάλει το 90λεπτο.

Κωστάκης, δεν θα αρχίσουμε το πολιτικό πουρουπουπού κατά παράβαση των κανονισμών. 

Δεν θα παίξουμε τον... πα(π)πά εδώ ?
Ούτε τον κλωνη που πήρε εκατομμύρια από τσ υπουργεία να ξεπλύνει σε διορισμούς και φωνάζει. Στον φίλο του τον φουρθ θα πάει να κανουν παρέα. 

Δες τον καλά τον εθνάρχη μέχρι τις 9 γιστι θα πέσει και λέγεται πως θα αφήσει μεγάλη τρύπα ????

Ούτε τον κλωνη που πήρε εκατομμύρια από τσ υπουργεία να ξεπλύνει σε διορισμούς και φωνάζει.
Βρε Κωστάκης, πάλι με basement tactics (τακτικές υπόγας); Για παρουσίασε κάτι, οτιδήποτε, που να επαληθεύει την κατηγορία που εκτοξεύεις. Γιατί αυτό που αναφέρεις διαψεύστηκε χθες από το ΥΠΑΝ.   

Βρε Κωστάκης, πάλι με basement tactics (τακτικές υπόγας); Για παρουσίασε κάτι, οτιδήποτε, που να επαληθεύει την κατηγορία που εκτοξεύεις. Γιατί αυτό που αναφέρεις διαψεύστηκε χθες από το ΥΠΑΝ.   
Ε τι θα έλεγαν, ναι είναι αλήθεια. Και εγω διαψεύδω το υπαν. Ας πάει στους ανακριτές να τους απειλήσει. Στη φυλακή αν πας και τους πεις πως είστε ενοχοι θα σε διαψεύσουν. Όλοι θα σου πουν είμαστε αθώοι. ?

Στη φυλακή αν πας και τους πεις πως είστε ενοχοι θα σε διαψεύσουν. Όλοι θα σου πουν είμαστε αθώοι. ?
Χαίρομαι λοιπόν που συμφωνούμε και δεν παίζουμε τον....παπ(π)ά ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back