Τί Θα Θέλατε Να Ξέρετε Να Κάνετε;

Earendil

Καζαντζιδικός
Πόντοι
48
Λοιπόν, έχω ξυπνήσει με κεφάκια όπως αντιλαμβάνεστε :D

Η ερώτησις είναι σαφής.

Τί είναι αυτό που πραγματικά νομίζετε ότι θα σας άρεσε να ξέρετε-ενώ πιθανώς θα ήσασταν σκέτη καταστροφή αν το επιχειρούσατε;

Δεν μιλάω κατ'ανάγκη για την μουσική...

Κάθε απάντηση περνάει. Π.χ. "Θα ήθελα να ξέρω να φτιάχνω μελομακάρονα", "καημό το έχω που δεν ξέρω να χορέψω", "μου τη σπάει που δεν μπορώ να φτιάξω μια μπρίζα", "αχ και να ήξερα βελονάκι" και πάει λέγοντας...

Α, μην το πάρετε πολύ στα σοβαρά, έτσι γενναίοι μου; :lol: :lol:

Θα ήθελα να ξέρω να πιλοτάρω ιπτάμενο δίσκο.. από μικρός μου έχει καρφωθεί αυτή η ιδέα αλλά δεν έτυχε να μάθω ακόμα :(

Θα ήθελα να κοιμάμαι όλη τη μέρα και να με πληρώνουνε οι γκόμενες...

Θα ήθελα να ήξερα τα μαθήματα που έχω να δώσω τις προσεχείς 8 (!!!!!!!!!!!) εβδομάδες :'(

θΑ ηθελα να ξερω να απαντω στα καιρια ερωτηματα του Superfunkκαι των υπολοιπων γκουρου-ξερετε ποιοι ειστε-...περι κιθαριστικου hardware.... 8O 8O 8O

Aλλα ο θεος με επλασε για να μεινω αμαθης......... :D :D

:D Συγχωρηστε με..... :D

Α, πέραν της πλάκας, θα ήθελα επίσης να είχα γνώσεις για μουσικό hardware, γιατί είμαι παντελώς άσχετος.... :(

Θα ηθελα να ξερω τι (σκατα)εχουν στο μυαλο τους οι γυναικες... 8)

Επισης θα ηθελα να ηξερα να παιζω μπασσο. :D

Ε τώρα θα είμαι λίγο off topic, αλλά δε μπορώ:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!

edit: με τρίποντο στη λήξη ;)

BTW:

Λοιπόν' date=' έχω ξυπνήσει με κεφάκια όπως αντιλαμβάνεστε :D[/quote']
Γιατί;;;; ;)

Θα ήθελα να ξέρω γαμάτα πλήκτρα με τη σειρά μου (ά ρε pastelius, ο καθένας με τον πόνο του) αλλά να είμαι και ψιλοσχετικός στα υπόλοιπα instruments.

Επίσης, θα ήθελα αντί για εξεταστική να έχω ένα τσούρμο γυναίκες (και μάλιστα γκομενάρες) να με κυνηγάνε...

edit: Όχι Μενέλαε, με τους Αμερικανούς θα ήθελα να δω τσόντα αλλά να γ@μ@με εμείς!

Ε καλά, δε θα τα χαλάσουμε εκεί τώρα :) Ας νικήσουμε, κι ας νικήσουμε όπως να'ναι :)

.......αν περάσουν βέβαια, γιατί οι γερμανοί τους παίζουν αρκετά καλά ε;

Θα ήθελα να μην με απασχολήσουν ξανά τεχνικά θέματα περί ηχοληψίας-ηχογράφησης-mastering κλπ (εφόσον θα είμαι γάτος σε όλα αυτά)...

Κι έτσι, θα αφοσιωνόμουν αποκλειστικά στη Μουσική.

Θα ήθελα :

-να ξέρω να παίζω κιθάρα

-να ξέρω να φτιάχνω δικά μου, ΚΑΤΑΔΙΚΑ ΜΟΥ χειροποίητα μακαρόνια

-να ξέρω απο PR

-να καταλαβαίνω τις γυναίκες

-να ήξερα πως είναι να μην πίνεις
40s.gif
:lol:

θα ηθελα (με σειρα "εφικτοτητας"...) :

- να παρω πτυχιο φετος

- να μαθω να παιζω σοβαρα κιθαρα

- να ξανακοψω το καπνισμα

- να μεινω 2 χρονια στην Νεα Υορκη και αλλα 2 στην Ρωμη

- να μεταμορφωθει ο laney vc-15 μου σε fender twin reverb

Θα ήθελα να ξέρω να γυρνάω το χρόνο πίσω...

Θα επέλεγα 5 αγαπημένες στιγμές της ζωής μου και θα τις ξαναζούσα σαν να ήταν η πρώτη φορά...

8)

Θα ηθελα να ξέρω kick box σαν τον Μιχάλη τον Ζαμπίδη (δεν είμαι σίγουρος για το αν είπα σωστά το επίθετο , ας με συγχωρέσει), μεγάλος αθλητής που δεν προβάλλεται δυστυχώς, και να μπορώ να σπάσω στο ξύλο όποιονδήποτε μου κολλάει.

Θα ήθελα να κόψω το κάπνισμα

Θα ήθελα να κάνω την ίδια δουλειά αλλά να παίρνω 5000 ευρω το μήνα,

Θα ήθελα να μην πεθάνω ποτέ , ούτε να γεράσω.

Θα ήθελα να ήμουν έστω οδηγός στο wrc , ο mac rae αλλα να είχα την μορφή μου

ΘΑ ήθελα να μην χρειαζόμουν αν αγχώνομαι για να περάσω σε μια κωλοσχολή.....

Θα ήθελα να γίνω αυτο που θέλω αντι για αυτό που θα αναγκαστώ...(by the way θέλω να γίνω μάγειρας)

A και να ξέρω πάρα πολλές γλώσσες για να ταξιδέψω πολύ....

Τι ζητάω και εγώ το δόλιο...

Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι για μια κωλοσχολη ετσι κι αλλοιως και να μπεις το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να προστεθεις στις ορδες των "επιστημονων" ανεργων η το πολυ πολυ να βρεις μια δουλεια με 800 ευρω το μηνα...

ΓΙΝΕ ΜΑΓΕΙΡΑΣ (εγω ειμαι ερασιτεχνης αλλα τη λατρευω τη μαγειρικη & 2-3 φορες στη ζωη μου την εβγαλα καθαρη λογω του οτι ηξερα να μαγειρευω) ειναι ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ & παρόλο που ειναι σκληρο επάγγελμα οι ΑΜΟΙΒΕΣ ειναι υπερδιπλασιες απο αυτες των "επιστημόνων"

ΔΕΝ χρειαζεται να ξερεις παρα πολλες γλωσσες για να ταξιδεψεις,προσωπικα ξερω μονο αγγλικα-γερμανικα & εχω γυρισει τον κοσμο 2 φορες ,ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ομως δεν υπάρχει τιποτα το χειροτερο απο τον "αταξιδευτο" ανθρωπο που ζει "κλεισμενος" στη χωρουλα του..

συγγνωμη πατησα αντι για quote επεξεργασια και εσβησα ενα μικρο μερος του μυνηματις σου.. :oops:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back