Τί Θα Θέλατε Να Ξέρετε Να Κάνετε;

ΓΙΝΕ ΜΑΓΕΙΡΑΣ (εγω ειμαι ερασιτεχνης αλλα τη λατρευω τη μαγειρικη & 2-3 φορες στη ζωη μου την εβγαλα καθαρη λογω του οτι ηξερα να μαγειρευω) ειναι ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ & παρόλο που ειναι σκληρο επάγγελμα οι ΑΜΟΙΒΕΣ ειναι υπερδιπλασιες απο αυτες των "επιστημόνων"
Συμφωνώ & επαυξάνω!

Τρία πράγματα θα κάνουν πάντοτε οι άνθρωποι θα πεινάνε, θα αρρωσταίνουν και θα πεθαίνουν. Απο το να γίνει κάποιος γιατρός ή νεκροθάφτης, προτιμότερο είναι να ασπαστεί την μαγειρική τέχνη.

Ωραία... Το βρήκα!

Γίνε εσύ μάγειρας, γιατρούς έχουμε πολλούς ήδη, να γίνω εγώ νεκροθάφτης να βγάλουμε τρελά λεφτά!!! :twisted: :twisted:

Μη σου πω ότι άνετα οι 3 τομείς συνεργάζονται μεταξύ τους...

Μαγειρεύει ο ένας χαλασμένο φαί, τρέχει ο κακομοίρης ανθρωπάκος στο γιατρό, ο οποίος έχει τα κονέ με εμένα το κοράκι, του δίνει λάθος φάρμακα του πατάει κι ένα κλίσμα και την επομένη τον πάνε τέσσερις!!

Ορίστε λοιπόν! :D Μια τέτοια επιχείρηση θα μπορούσε να ονομαστεί και Κράτος.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΤΟΥ ΛΟΤΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΞΩ :evil:

ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΧΟΟΥΜ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΟΥΥΥ :(

Καλημέρες!! :!:

Ωραίος ο Seelenlos. Παρατηρούμε όλοι ότι η συνεργασία σας θα είναι ποινικώς κολάσιμη για το μάγειρα και το γιατρό, ενώ εσύ θα τη βγάλεις και καθαρή!! :lol: :lol: 8) :lol:

Ωραίος ο Seelenlos.
Αν θυμάμαι καλά φίλε Μενέλαε' date=' είναι [b']η[/b] Seelenlos! Ρε παιδιά, πήξαμε στις γυναίκες ξαφνικά... Δεν κάνουμε κανά ευχέλαιο μην τυχόν και αλλάξει το γούρι και μείνουμε μόνο μουστακαλήδες πάλι; :D :D :D :D

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΤΟΥ ΛΟΤΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΞΩ :evil:
4 8 15 16 23 42

Το έπιασε κανείς το υπονοούμενο ;;; :lol: :lol:

Μήπως το υπονοούμενο είναι πως εσύ είσαι ο τυχερός elvand? :)

Ωραίος ο Seelenlos.
Αν θυμάμαι καλά φίλε Μενέλαε' date=' είναι [b']η[/b] Seelenlos! Ρε παιδιά, πήξαμε στις γυναίκες ξαφνικά... Δεν κάνουμε κανά ευχέλαιο μην τυχόν και αλλάξει το γούρι και μείνουμε μόνο μουστακαλήδες πάλι; :D :D :D :D
Δίκιο έχεις άλκεμιστττ :P

Είμαι Η όχι Ο :oops:

Αλλωστε γι'αυτό μόνο εγώ την βγάζω καθαρή στο παραπάνω παράδειγμα με το μάγειρα, το γιατρό και το κοράκι! χαχαχα! :D

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! 8)

Μήπως το υπονοούμενο είναι πως εσύ είσαι ο τυχερός elvand? :)
ΠΩΠΩΠΩ το πήδηξες το nickname μου

sc0734ig.gif

:lol: :lol: :lol:

Μακάρι να ήμουνα ο τυχερός... :roll: :roll:

Κάτι άλλο σημαίνουν αυτά τα νούμερα...

Sorry elavd, αμα δεν το βλέπω σε ελεβαντ μου βγαίνει :) ..

Τι είναι αυτά τα νούμερα τότες :?:

Πιστεύω να μην έχουν κάποια επιστημονική εξήγηση.. κάποια περίεργη πρόοδος.. η κάτι τέτοιο;

Θα ήθελα να ξέρω τί σημαίνουν τα νούμερα που πόσταρε ο elavd!

(για να είμαι και on-topic :twisted: )

:)

4 8 15 16 23 42

Το έπιασε κανείς το υπονοούμενο ;;; :lol: :lol:
5 ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ.....Η πρωτη στα 8 και κινδυνευει με φυλακιση' date='η δευτερη στα 15 (πανω στην αναπτυξη), η τριτη στα 16(πιο ωριμη), η τεταρη φοιτητρια ετων 23 και τελευταια η θεια που του μαθαινει τον ερωτα με την 42αχρονη εμπειρια της!!!

Σωστα ελεβαντ;;; :D :D :D

Το 4...δεν μου κολλαγε........ :D 8O 8O

Aσχετο με το τοπικ..σχετικο με την στιγμη:12:30 1η Σεπτεμβρη:Μπραβο Ομαδα...

5 ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ.....Η πρωτη στα 8 και κινδυνευει με φυλακιση' date='η δευτερη στα 15 (πανω στην αναπτυξη), η τριτη στα 16(πιο ωριμη), η τεταρη φοιτητρια ετων 23 και τελευταια η θεια που του μαθαινει τον ερωτα με την 42αχρονη εμπειρια της!!![/quote']
Είσαι απίστευτος :lol:...αλλά όχι δεν είναι αυτό που φαντάστηκες...:D

Ε τώρα θα είμαι λίγο off topic' date=' αλλά δε μπορώ:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!

edit: με τρίποντο στη λήξη ;)[/quote']

ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υτο εγινε κιολας τιποτε αλλο οπως 30 ποντο :lol: υς στην ισπανια ? χε χε

Θα ηθελα να ξερω να μιλαω απταιστα ολες τις γλωσσες του πλανητη.

Ακομα και σουαχιλι.
Jamaica.gif
nicaragua4xk.gif

Κανείς δεν βλέπει lost. 8O :lol:
Τι λες ρε, from day one... Εδώ κάναμε και προβολές στη σχολή, κάθε πέμπτη, απο τη μέση της πρώτης σεζόν. Ήμουνα επίσης και στις δύο προβολές των τελευταίων επεισοδίων στο σινεμά, και πέρσι και φέτος, άμα είχες έρθει. Ντροπή να λες τέτοια πράγματα για τους συμφορουμίτες σου στο νοιζ.... :P

--

http://www.losttv-forum.com/forum/

Θα ήθελα να ξέρω να χειρίζομαι το fl6 αι να δημιουργώ εύκολα και απλά μουσική,το οποίο το έχω αλλά δυσκολεύομαι πολύ.Επίσης θα ήθελα να έχω γνώσεις αρμονίου,που έχω λίγες αλλά δε φτάνουν καθώς είναι ελάχιστες,κιθάρας και ντράμς!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back