Δεν θα πρεπε να το εκμεταλλευτείς αυτό; :?:Επισης θα ηθελα να ξερω που μενουν οι HIM για να τους καψω ζοντανους γιατι με εχουν πριξει οι κοπελιες (αυτες που εχουν και γκομενο) με το Vile Vallo(τωρα που εγραψα το οναμα του θα πρεπει να παω να πλινω το πληκτορογιο με αγιασμο)
4 8 15 16 23 42
Το δευτερο νικαει ανετα. Αντε και εμαθες να πετας το αεροπλανο (ιδιωτικο jet πιστευω να εννοεις), που θα πας και τι θα δεις? Κυριως το δευτερο, πιστευω πρεπει να υπαρχουν κανονες για το υψος πτησης, οποτε απλα θα βλεπεις αμυδρα τι υπαρχει κατω. Δηλαδη εκτος του εμφανους προτερηματος για την ταχυτητα μετακινησεως, δεν βλεπω γιατι θα ειναι τοσο συναρπαστικο, σχεδον σαν να εισαι επιβατης θα ειναι.Evilnye είπε:Να μπορώ να πετάξω αεροπλάνο. Να ξέρω ιππασία.
Μ αρέσουν τα κουμπάκια... ξέρω γω; Απλά έχει ενδιαφέρον.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Το δευτερο νικαει ανετα. Αντε και εμαθες να πετας το αεροπλανο (ιδιωτικο jet πιστευω να εννοεις), που θα πας και τι θα δεις? Κυριως το δευτερο, πιστευω πρεπει να υπαρχουν κανονες για το υψος πτησης, οποτε απλα θα βλεπεις αμυδρα τι υπαρχει κατω. Δηλαδη εκτος του εμφανους προτερηματος για την ταχυτητα μετακινησεως, δεν βλεπω γιατι θα ειναι τοσο συναρπαστικο, σχεδον σαν να εισαι επιβατης θα ειναι.
Practice Practice Practice... κ πάρε κ κανένα βίντεο να γελάμε με κάτιΑλλα πραγματα θα ηταν να ηξερα πως να παλευω στη λασπη χωρις να γλιστραω
Ξεχασες κατι.Τρία πράγματα θα κάνουν πάντοτε οι άνθρωποι θα πεινάνε, θα αρρωσταίνουν και θα πεθαίνουν. Απο το να γίνει κάποιος γιατρός ή νεκροθάφτης, προτιμότερο είναι να ασπαστεί την μαγειρική τέχνη.
αν ειναι φαγητο και τρωγετε, θα μας καλεσεις?Evilnye είπε:Τι είναι αυτο;;
???
μια ποντιακή σούπα είναι με ξυνισμένο γιαούρτι κτλ..Evilnye είπε:Τι είναι αυτο;;
???
αυτό είναι και το πιό εύκολο νομίζω..funky_bassman είπε:να ήξερα τι σκατά πήγε λάθος στη σοβιετική ένωση!!!!!!!
το ξέρω απλώς είπα να καφριλέψω λιγάκι έτσι για να περάσει η ώρα...allobarr είπε:αυτό είναι και το πιό εύκολο νομίζω..![]()
Πρώτον, δεν είναι ξυνισμένο γιαούρτι αλλά πασκιτάνallobarr είπε:μια ποντιακή σούπα είναι με ξυνισμένο γιαούρτι κτλ..
δεν μαθαίνεις καλύτερα "βαρένικα?"
Θα "πεθάνουν" όλοι σαν τον Locke και θα αναστηθούν σε μια higher state of consciousness. Παραχάλασε αυτη η σειρά να πάρει...funky_bassman είπε:Εγώ θα γούσταρα να ξέρω τι θα γίνει στον 6ο κύκλο του Lost,
Διαβάζουνπως περνάνε όλοι οι υπόλοιποι μαθήματα και εγώ είμαι στο πτυχίο και χρωστάω τα πάντα,
Ότι και οι άντρεςνα ξέρω τι θέλουν οι γυναίκες,
Ψήσου για τα δικαιώματα πώλησης των windowsνα ξέρω τον συνδιασμό του χρηματοκιβωτίου του bill gates αλλά και που είναι τα πάσο για να μπω μέσα,
Διάβασε καυμένε...να ξέρω τα θέματα για την εξεταστική του Σεπτέμβρη αλλά ΚΑΙ τις λύσεις τους
Ο κομμουνισμόςκαι να ήξερα τι σκατά πήγε λάθος στη σοβιετική ένωση!!!!!!!
Τέλοσπάντων παρά την μη δελεαστική περιγραφή θα το δοκίμαζαΠρώτον, δεν είναι ξυνισμένο γιαούρτι αλλά πασκιτάν
Δε λέω, καλά και τα βαρένικα, αλλά ένα δροσερό σορβάν τώρα που χτυπάει 40άρια είναι ό,τι πρέπει 8) 8) 8)
Μια δελεαστικότερη περιγραφή θα ήτο "γκασπάτσο με παλαιωμένη πρόβεια μυζήθρα, παρθένο ελαιόλαδο, χοντροαλεσμένο σιτάρι και σως γιαουρτιού με δυόσμο".Evilnye είπε:Τέλοσπάντων παρά την μη δελεαστική περιγραφή θα το δοκίμαζα![]()