φαγώθηκες άνθρωπέ μου...Dreampanos είπε:... Ειναι σιγουρο οτι θα χτυπιθουμε απο αστεροιδη... απλα το πιο πιθανο ειναι να ειναι αυτος...
φαγώθηκες άνθρωπέ μου...Dreampanos είπε:... Ειναι σιγουρο οτι θα χτυπιθουμε απο αστεροιδη... απλα το πιο πιθανο ειναι να ειναι αυτος...
Νομίζω ότι θα πέσει προς Αμπελοκήπους μεριά...Wow! είπε:Αφού αρνείσαι να λογικευτείς, ορίστε λοιπόν: πόσο πιθανό είναι ο αστεροειδής που σε ανησυχεί, να κτυπηθεί από τους άλλους που είναι στη γειτονιά μας;
Με παρεξήγησες.. δεν τα λέω για να κοροϊδέψω αυτό που αναφέρεις, απλά για να υποτιμήσω βάσιμα το πόσο "σίγουρα" είναι αυτά που αναφέρουν σαν "σίγουρα" οι επιστήμονες.Dreampanos είπε:Ρε eyemodulator, εχει συμβει στο παρελθον και θα ξανασυμβει και στο μελλον... το συμπαν ειναι απειρο γι'αυτο το λογο ειναι σιγουρο οτι θα παθουμε τα παντα... ειναι δεδομενο οτι θα μας χτυπισει αστεροειδης, και σε αυτο που λες εχεις δικιο... γι'αυτο και η πιθανοτητα ειναι 1/43000.. αλλα ειναι σιγουρο οτι καποια στιγμη καποιος θα μας χτυπισει..
Και ναι, ασχολειται η NASA με αυτο...
Σε ενα ντοκυμαντερ του bbc ελεγαν καποιοι επιστιμονες οτι το οτι θα χτυπισει την γη αστεροειδης ειναι σιγουρο, το προβλημα ειναι το ποτε θα συμβει...
Δεν θα υπάρχει ήχος, man.OurDarkness είπε:Εγω δεν ανησυχώ καθόλου. Μέχρι τότε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι (που ΠΑΝΤΑ σώζουν τον πλανήτη σε ταινίες όπως το Αρμαγεδών) θα μας σώσουν και πραγματικά αφού θα έχουν φτιάξει ένα super-duper διαστημόπλοιο στο οποίο θα επιβαίνει ο Bruce Willis ο οποίος θα βάλει πυρηνικά στο κέντρο του αστεροειδή. Μόνο να μας πει πότε θα τα βάλει για να βγω έξω στην βεράντα να δω τα πυροτεχνήματα, να βγάλω καμμία φωτογραφία και να πάρω και κανένα ηχητικό sample γιατί πότε να εμφανιστεί τέτοιο κελεπούρι ξανά...
Σωστά.Wow! είπε:Δεν θα υπάρχει ήχος, man.
Δεν τα κρατάς λίγο παραπάνω να έρθω να παίξουμε ρακέτες; 8)Καλά ας έρθει ο αστεροειδής και θα του ρίξω μια κεφαλιά, που ΟΧΙ μόνο θα τον ξαποστείλω αλλά θα τον μετατρέψω σε τόσο μικρά πετραδάκια που ο χρόνος ύπαρξής τους θα είναι κάτι μεταξύ 1/43000 δέκατο του δευτερολέπτου ;D...Μετά από αυτό θα εξαχνωστούν!!! 8)
1. Δεν λέγανε για καταστροφή, αλλά για "μεγάλη αλλαγή".Dreampanos είπε:Οι ινκας (η και οι Μαγιας, δεν θυμαμαι) λεγαν οτι το τελος καθε τετοιου ημερολογιακου κυκλο ακολουθουνταν και απο μια μεγαλη καταστροφη. Επισεις το ντοκιμαντερ ελεγε οτι οι πλανιτες του ηλιακου μας συστηματος θα ευθυγραμιστουν με το κεντρο του ηλιακου μας συστηματος και τελος η γη κανει μια ταλαντωση η οποια ολοκληρονεται καθε 20-25 χιλιαδες χρονια (δεν θυμαμαι νουμερα) και αυτη η ταλαντωση ολοκληρονεται αυτη την ημερομηνια...
;D ;D ;D Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοστ. ;D ;D ;Devris είπε:Αυριο κιολας παω να παρω δανειο αποπληρωμης σε 35ετια. Τετοιες ευκαιριες σπανια παρουσιαζονται.