- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
οτι αρχιζει απο γ...
Γαϊτάνος γιες γιελοου τζακετς γιεγιε τραγουδια
Εμενα να ρωτησεις, που λενε τη γυναικα μου Γαϊτανη...
οτι αρχιζει απο γ...
Γαϊτάνος γιες γιελοου τζακετς γιεγιε τραγουδια
Κάνω που και πουΣτο φαΐ και στο μαμησι ο Θεός δεν κάνει κρίση.
Καλα που δεν την λενε ΓιαταγανηΕμενα να ρωτησεις, που λενε τη γυναικα μου Γαϊτανη...
οτι αρχιζει απο γ...
στο μαμησι
Τώρα εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι το μαμήσι αρχίζει από γ .. :classic_wacko:
δεν το απέκλεισα....
απο το πρωι, σφαξιμο-γδαρσιμο το κατσικακι (σπανια ψηναμε αρνια, προτιμουσαμε κατσικια), περασμα στην σουβλα (μιλαμε για βιντατζ ? καταστασεις, κοψιμο ενος καταλληλου κλαριου, πελεκισμα και διαμορφωση), ατελειωτες ωρες γυρισματος στα καρβουνα -που με τη σειρα τους ηθελαν ωρες να προκυψουν απο τη φωτια που αναβε αξημερωτα, το κεφαλι νταουλι απο τα τσιπουρα και ο πονος στα χερια να ειναι αβασταχτος...δεν ειχαμε τοτε λαβες, οποτε γυριζαμε με τα δυο χερια το κλαδι με το σφαχτο...αφηναμε βεβαια την ακρη παχια για σιγουρο πιασιμο (κατι σαν τα 50ς τελε μπρατσα :classic_smile: ), αλλα και παλι δεν μπορουσες να αντεξεις πανω απο 10-15 λεπτα...γι αυτο και η "ομαδα" που γυριζε τη σουβλα, ειχε καποια προνομια σε ποτα και μεζεδες, με κυριαρχο τις πετσες που λιωνανε και κρεμοσαντε κατα διαστηματα :classic_happy: ...αλλες εποχες, μου φερνουν συγκινηση και μελαγχολια, ανακατα με βαθεια και ουσιαστικη χαρα για τη ζωη που μου προσφερθηκε με γενναιοδωρια...
για μενα οποτε σουβλιζω {γιατι το κανω μερικες φορες} αυτα τα μοτερακια απαγορευονται.ω ναι ω ναι, το έχω ζήσει κι εγώ αυτό όσο ζούσε ο παππούς. Είχαμε σούβλα μεν, αλλά γυρίζαμε παραδοσιακά με το χέρι και τσιμπάγαμε πετσούλες
Καλές γιορτές σε όλους
Εγω ειχα εναν γνωστο που παντα απαντουσε:'Φημες,φημες'ΠιστόςΌταν συναντούσε κάποιος το Φαίδρο Μπαρλά και του έλεγε "Χριστός Ανέστη"απαντούσε:"Πιθανόν,πολύ πιθανόν"!
Καλά να περάσετε όλοι.