Κοίτα, στην ηλικία μας δύο πράγματα μπορείς να κάνεις.
- Να αφήσεις "legacy" με την τσέπη σου
- Να συνεχίσεις να ζεις μέχρι να πάψεις
Φιλοσοφικά ακολουθώ το δεύτερο και στην πράξη δεν ήμουν ποτέ υπερ της υλικής απόκτησης. Συνήθως αποχωρίζομαι αναίμακτα τα πράγματα που δεν μου είναι χρήσιμα. Το ίδιο και με τα CD - βινύλια που απο τη μια δεν τα χρησιμοποιω αλλά απο την άλλη έχω εμπιστοσύνη στην ανθρωπότητα να επανέλθουμε σε κανα μεσαίωνα, οπότε αν ζω τότε, μπορεί να μου φανούν χρήσιμα μιας και δεν νομίζω να κοστολογούνται άξια και ίσως φανούν χρήσιμα στον γιό μου. Για την ώρα ακούω πσηφιακά.
Δεν περιμένω να βγάλω λεφτά απο τη συγκεκριμένη δουλειά που κυκλοφόρησα, απλά με ενδιαφέρει η αίσθηση της ικανοποίησης αν κάποιος άλλος την εκτιμήσει ή την απολαύσει όσο εγώ. Κι όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα (λαμβάνοντας υπ' όψη πως δεν είναι το πιο λαοφιλές είδος) και γι αυτό διανέμω παγκοσμίως και όχι 100 βινύλια στη γειτονιά και τους φίλους.
Όσο το αν αξίζει τον κόπο, να σου πω... ούτε πέρασε απο το μυαλό μου όταν τα έγραφα πως ήταν κόπος. Διασκέδαση ήταν, που σίγουρα θα συμμερίζεσαι κι εσύ. Η όποια τιμή υπάρχει στο Bandcamp έχει μπει τύποις και δεν έχει να κάνει με κάποια απόσβεση.