- Πόντοι
- 898
Oooohhh....Superfunk είπε:...περασε στη σουβλα
Superfunk-san,
So,
σουβλα is origin Japan or Greek origin ?
Oooohhh....Superfunk είπε:...περασε στη σουβλα
yameth είπε:απαράδεκτη κίνηση στην Ακρόπολη
Αγαπητέ admin, αυτό που ζητάς είναι παράλογο.Παίδες, αρκετά με την πολιτική αναφορά. Παρακαλώ να σταματήσει εδώ.
Ευχαριστώ.
ξέχασες το θέμα της... σούβλας ;DSuperfunk είπε:για να γινει πιο... ευκολη η παρακολουθηση προτεινω να σπασουμε τα δυο υπαρχοντα Threads στα παρακατω:
1.Μια και το 90% των μελων του ΝΟΙΖ ειναι πυρηνικοι φυσικοι πειτε τις αποψεις σας για την Ιαπωνικη πυρηνικη κριση
2.Ιαπωνες:ΚΤΗΝΗ ή AΝΘΡΩΠΟΙ?
3.Ενας οδηγος για το κατουρημα και το φυσημα της μυτης στην Απω Ανατολη
4.25 μπολσεβικοι πανω στην Ακροπολη:πολιτικη ή κοινωνια?
5.TOYOTOMI: Air condition ή τηγανητοι παππαδες?
α,βαλτε και ενα εκτο ,λιγο ...ασχετο...
6.Το δραμα του Ιαπωνικου λαου μεσα απο τον προσφατο σεισμο....
Και μετά έπεσε στου γκρεμό, πάει τον χάσαμε, Θεός σχωρέσ' τον.Superfunk είπε:ειμαι τελικα ενα καπιταλιστικο γουρουνι που σπερνει διχονιες και εμποδιζει το κοινωνικο προτσες... ;D ;D
Την αντικατεστησα με το...τηγανι για να μη μπερδευτουν ολοι αυτοι που σουβλιζουν το Πασχα και ζητανε σουβλες Toyotomi...... ;Dξέχασες το θέμα της... σούβλας
Αν και κρατιέμαι εδώ και ώρα από το να σχολιάσω το καφενειακό της συζήτησης, από πού άντλησες αυτήν την πληροφορία?Superfunk είπε:(σε καποιες πολιτειες οντως ειναι αν και υπαρχει επισημο κομμουνιστικο κομμα στις ΗΠΑ)
Δεν θεωρώ πως εξέφρασε πολιτικά την ολομέλεια του forum ο yameth εν προκειμένω, οπότε βρίσκω ακατανόητη την κίνησή σου (και το λέω γιατι εκτιμώ τον λόγο σου αρκετά ώστε να το θεωρώ απώλεια για την κοινότητα το να σταματήσεις να γράφεις).Αναγκαστικά σιωπώντας(καθώς δεν συζητώ πλέον πολιτικά στο νόιζ) φαίνεται πως συναινώ κι εγώ στην αντίληψή σου περί απαράδεκτου. Καθώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δεν έχω παρά να ζητήσω την διαγραφή του λογαριασμού μου. Ευχαριστώ.
Ακριβώς. Πέρα από την πλάκα μεταξύ μας, έχουμε ξεφύγει αρκετά από το γενικό χαρακτήρα του φόρουμ που αφορά τη μουσική τεχνολογία, γενικότερα.ndnikola είπε:Αν και κρατιέμαι εδώ και ώρα από το να σχολιάσω το καφενειακό της συζήτησης
Επίσης συμφωνώ και ενοχλούμαι. Όλα τα θέματα (ναι, ακόμη και αυτά για τις κιθάρες) άπτονται της δημιουργικής μας διάθεσης, και - συνεπώς - άπτονται πολιτικών, οικονομικών, θρησκευτικών, κοινωνικών ζητημάτων. Είναι μοιραίο να θίγονται τέτοια ζητήματα και να συζητιούνται κατά καιρούς, αλλά ο εκμαυλισμός των thread δεν είναι δυνατό να θεωρείται αυτονόητη εξέλιξη.ndnikola είπε:Αν και κρατιέμαι εδώ και ώρα από το να σχολιάσω το καφενειακό της συζήτησης