Τι πιατινια ειχατε συναντησει στα καταστήματα των 80'ς;

PANOS82

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπερα

καποιοι απο τουσ φιλους του noiz θα ειχανε επισκεφθει διαφορα μουσικα καταστηματα κατα την διαρκεια 1980-1990....απο εσας λοιπον φιλοι περιμενω να μου πειτε τι πιατινια ειχατε συναντησει οταν πηγαινατε σε αυτα τα μαγαζια......τι βλεπατε οτι ητανε στημενο...με ενδιαφερουνε κυριως τα πιατινια paiste και οχι μονο....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Στα 90'ς που ξεκινησα να ασχολουμε εγω...Απο φθηνα Paiste 302 και Paiste Brasstones (τα οποια μου αρεσαν αρκετα μπορω να πω μιας και ηταν πολυ μαλακα πιατα)..απο ακριβα Paiste 2002..

Υπάρχει κάποιος δεδομένος λόγος ενδιαφέροντος σχετικά με τα πιατίνια στα καταστήματα των 80's και 90's;

Το ρωτάω γιατί ενδέχεται οι πληροφορίες που αναζητώνται να μπορούν να βρεθούν και σε άλλες πηγές οπότε κακώς το περιορίζουμε το θέμα.

Μιας και ο πατέρας μου είναι εξίσου και αυτός drummer,εχώ να αναφέρω οτι τότε "πάταγο"

έκαναν τα Paiste και μοντέλα 2002 & 602...Επίσης έβγαιναν τότε και με την ονομασία Formula!Αθάνατα πιατίνια(γιατί τώρα ήρθαν στα δικά μου χέρια) και απίστευτος ήχος,κυρίως για rock & ίσως και Blues.

απλα θα ητανε πολλη ωραιο να ξεραμε τι εβλεπε καποιος οταν πηγαινε σε μουσικα καταστηματα την δεκαετια 80-90...

επισης φιλε Alchemist πως θα μπορουσαμε να μαθουμε περισσοτερα για το τι κυκλοφορουσε τοτε απο πιατινια....εχεις κατι κατα νου...

PANOS82 είπε:
απλα θα ητανε πολλη ωραιο να ξεραμε τι εβλεπε καποιος οταν πηγαινε σε μουσικα καταστηματα την δεκαετια 80-90...

επισης φιλε Alchemist πως θα μπορουσαμε να μαθουμε περισσοτερα για το τι κυκλοφορουσε τοτε απο πιατινια....εχεις κατι κατα νου...
Σίγουρα κατά την γνώμη μου έχουν αλλάξει πολλά πράγματα!

Υ.Γ:Panos82 Στο μήνυμα που μου έστειλες σου απάντησα με email.Check it

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back