τι παιζει με το musicstore ?

volosr είπε:
......

Όσο για το Φ.Π.Α μέχρι στιγμής είναι 21% γι'αυτό κινήθηκα γρηγορότερα,θα γίνει 23%...

Δεν υπάρχει site που δεν έχει ξεχωριστά το Φ.Π.Α της Ελλάδας...πληρώνοντας το δικό μας Φ.Π.Α συμαίνει πως η απόδειξη μετράει,έτσι πιστεύω τουλάχιστον...
Για να μετράει η απόδειξη θα πρέπει να αποδίδεται ο ΦΠΑ στο Ελληνικό κράτος.... χλωμό το βλέπω.

ρεπαιδια μηπως ξερει κανεις πως μπορεω να καλεσω στην γερμανια... το τηλεφωνο το σταθερο μου δεν εχει το +

οποτε ξεκιναω να παρω τον ανθρωπο στο musicstore απο το 49 και μετα και ολο δειχνει οτι μιλαει... κανω κατι λαθος ?

Λοιπόν παιδια η παραγγελία μου απο το Musicstore ολοκληρώθηκε!!!!!!

Σήμερα το πρωί η κιθάρα έφτασε στα χέρια μου...Δευτέρα έφυγε η παραγγελία,Σάββατο πρωί έξω απο την πόρτα μου!!!άψογο πακετάρισμα.ξεπακετάρισμα με μάρτυρα το παληκάρι που την έφερε,ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ και ΤΕΛΟΣ....

Τελικά το Musicstore φιλαράκια...κορυφή....

Καλόπαιχτη!

Τί κιθαρόνι τσίμπησες, αν επιτρέπεται;

παιδια μια ερωτηση

ποιες μερες μπορω να παρω τον κ. Σπυρο για να παραγγειλω ενα μπασσο????

και κατι αλλο μπορω να παραγγειλω το μπασσο κ εναν ενισχιτη????μαζι χωρις να εχω λογαριασμο στο musicstore;;;;

Να πω κι εγώ την εμπειρία μου για το συγκεκριμένο κατάστημα...έχω ψωνίσει καμμιά δεκαριά φορές με άψογα αποτελέσματα...

Τελευταία όμως παράγγειλα αυτή....στις 10 Σεπ. 2010

http://www.musicstore.com/en_EN/GRD/Charvel-So-Cal-Style-1-HH-SW-Snow-White/art-GIT0020001-000

Από τότε έχει αλλάξει ο χρόνος παράδοσης 4 φορές..τώρα λέει 15 Νοε 2010..κι έχει ο θεός..Αναμένουμε  :-\

8anos1402 είπε:
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ
Πάρε ένα τηλέφωνο ή στείλε ένα mail να σου απαντήσουν υπεύθυνα και έγκυρα.

Επίσης, όχι παντού κεφαλαία.  ;)

imagessuddenly-caps-lock.png

ok και συγνωμη για τα κεφαλεα...πηρα τηλεφονο και μου απαντησε μια γερμανιδα και μου ειπε την Τριτη να παρω για τον κυριο Σπυρο.....Ελπιζω να απαντησσει και να γινει η παραγγελια μου επιτυχης  ;)

ρε παιδια συγνωμη αλλα παιρνω συνχεια τηλεφωνο και εχει ολη την ωρα μια μοθσικη κανεις δεν απανταει... :-[ τι να κανω??

8anos1402 είπε:
ρε παιδια συγνωμη αλλα παιρνω συνχεια τηλεφωνο και εχει ολη την ωρα μια μοθσικη κανεις δεν απανταει... :-[ τι να κανω??
Την πανάρχαια και αποτελεσματικότατη τέχνη της υπομονής... ;)

μην αγχωνεσαι.....

μιλα με τον Σπύρο.......ειναι οκ ατομακι ;)

παρε απευθειας τον Σπυρο (υπαρχει τηλ για εξυπηρετηση Ελλήνων)

μου λεει μια κοπελα πως λυπει και μονο την Τριτη γινεται και να φανταστεις παιρνω το τηλεφωνο για τον ελλαδικο χωρο  :-\

Γνωρίζει κάποιος αν το MusicStore δέχεται PaySafe κάρτες?

Μη μου πείτε για την προπληρωμένη της τράπεζας, θέλω να γλιτώσω το χρόνο που θα φάω εκεί.

WilliamSats είπε:
Γνωρίζει κάποιος αν το MusicStore δέχεται PaySafe κάρτες?

Μη μου πείτε για την προπληρωμένη της τράπεζας, θέλω να γλιτώσω το χρόνο που θα φάω εκεί.
Στελνει με αντικαταβολη.Σε χαλαει η αντικαταβολη?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back