τι παίρνουν εκεί στην adam?

sultan of string

Εξαιρετικό μέλος
Πόντοι
2,148
μου ήρθε ειδοποίηση για τον καινούργιο και καλά διαγωνισμό.

ΟΚ δεν ξέρω τι την έχουν την κοπέλα και φτιάχνουν και δεύτερο διαγωνισμό με κομμάτι της (και ας μη λέω και πολλά γιατί έχω και κόρη στο ίδιο άθλημα...?)

αλλά δεν μας φτάνουν όλα, πρέπει να το κάνεις με εργαλεία του instagram ή του tiktok. Εμ που θα γίνουμε ρεζίλι, τουλάχιστον να δουλέψουμε σαν άνθρωποι με το κιουμπεις μας και με τα όλα μας....

όσο για το θέμα.....

Συγγνώμη που ρωτάω.

Είναι ξυπόλυτο το κορίτσι ή μου φαίνεται?

Καλά ρε, εκεί στην Άνταμ, δεν έχουνε να της δώσουνε να πάρει παπούτσια και την έχουνε με την κάλτσα την άσπρη (που θα έχει γίνει μάβρη από την ξυπολυσιά), και περιμένετε εσείς να δώσουνε δώρα στον διαγωνισμό?

....... την έχουνε με την κάλτσα την άσπρη (που θα έχει γίνει μάβρη από την ξυπολυσιά), και περιμένετε εσείς.........
Είναι τάση.

Εμάς μας ήρθε στην δουλειά τυπάς καλλιτέχνης με δίχαλο και κάτι ανάμεσα σε σώβρακο - μαγιώ - σόρτς .  Μας εξήγησε πως σπάνε τα δεσμά του καθωσπρεπισμού και η άνεση του εσωτερικού ενός σπιτιού έχει εξωστρέφεια στον χώρο εργασίας.

Κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Υποψιάζομαι οι μοντέρνοι γνωρίζουν περισσότερα. Εγώ ο μπάρμπας έχω μείνει στα μπουφάν με βάτες.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Συγγνώμη που ρωτάω.

Είναι ξυπόλυτο το κορίτσι ή μου φαίνεται?

Καλά ρε, εκεί στην Άνταμ, δεν έχουνε να της δώσουνε να πάρει παπούτσια και την έχουνε με την κάλτσα την άσπρη (που θα έχει γίνει μάβρη από την ξυπολυσιά), και περιμένετε εσείς να δώσουνε δώρα στον διαγωνισμό?
καλτσούλες φοράει.

και δε με λες, κι ο Λεο Γκίμπσον καλτσούλες φοράει.

Εκεί γιατί δεν ρώτησες?

διακρίσεις ε?

καλτσούλες φοράει.

και δε με λες, κι ο Λεο Γκίμπσον καλτσούλες φοράει.

Εκεί γιατί δεν ρώτησες?

διακρίσεις ε?

Αυτός ποιος είναι?

Αφτός που έχει την Gibson?

Που να τον δω?

Άμα τον βάλετε, να τον δω, και μοιράζει δώρα, και είναι με την άσπρη την κάλτσα ξυπόλυτος, ε, θα τον περιλάβω και αυτόν ασούμε.

EDIT: Και ο διαγωνιζόμενος ο σωστός, ο τίμιος, ο ωραίος, θα ζητήσει, αντί να πάρει το δώρο, να της πάρουν παπούτσια να μην κρυώνει το κορίτσι με την κάλτσα στα πατώματα.

Και κάνει και κρύο εκεί πάνω στις Γερμανίες.

Και άμα πάει το βράδυ στο σπίτι της, και δει η μάνα της τις κάλτσες μάβρες, ίσα που θα πάθει κανένα εγκεφαλικό ασούμε.

Που να τις πλύνει, με τόση μπίχλα?

Να μην πω τώρα ότι πρέπει να καταγγείλει τον εργοδότη της ότι την ανάγκαζε να κυκλοφοράει ξυπόλυτη στην δουλειά, και τονε πάνε μέσα σούμπιτο.

Εκεί είναι αφστηρά τα πράγματα, δεν είναι όπως εδώ μπάτε σκύλοι αλέστε.

Αυτός ποιος είναι?

Αφτός που έχει την Gibson?

Που να τον δω?

Άμα τον βάλετε, να τον δω, και μοιράζει δώρα, και είναι με την άσπρη την κάλτσα ξυπόλυτος, ε, θα τον περιλάβω και αυτόν ασούμε.
αυτός βρε

αλλά σας ξέρω εσάς. Βλέπετε τους μάρσαλ και τους σολτάνους και τις Ε175 και το κοριτζάκι με τα μούερ το γράφετε....

αυτός βρε

αλλά σας ξέρω εσάς. Βλέπετε τους μάρσαλ και τους σολτάνους και τις Ε175 και το κοριτζάκι με τα μούερ το γράφετε....

Δίνει δώρα αφτός?

Ή μήπως για να τα πάρει όλα αφτά τα μηχανήσματα, δεν του έμειναν λ7 για παπούτσια?

τα δώρα τα δίνει η (ο) Αδαμ.

αν ξέρεις να παίξεις σόλο αντάξιο της μικράς....

τα δώρα τα δίνει η (ο) Αδαμ.

αν ξέρεις να παίξεις σόλο αντάξιο της μικράς....

Ε, αυτό λέω κι εγώ.

Ας της πάρει πρώτα παπούτσια, και μετά να σκεφτεί να δώνει δώρα ασούμε.

EDIT: Ώπα ρε, αυτό είναι για μ@λ@κες, τώρα είδα ότι δίνει και τα ακκόρντα στο βίντεο.

Am, G, Dm, πςςςς τι κλίμακα να παίκσω δάσκαλε?

Παίξε παιδί μου μια Βυζαντινή σουπερλόκρια οβερτόουν συμμέτρικαλ νεοναπολιτέν ασούμε.

4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Παρακαλώ δείτε από το 1:20 μέχρι το 1:32

και γω νόμισα θα δω Αμτζιντιμ

ρε σεις τώρα που το βλέπω, μήπως είναι ...σημάδι?

να γράψω σόλο?

Οταν ειχε πεθανει ο Ξανθοπουλος, εξηγουσα στην ετσι οτι πιτσιρικαδες βαζαμε ταινιες του Ξανθοπουλου στην τηλεοραση, πιναμε και καμια μαλακια και λυνομασταν στο γελιο. Πραγματικα το γελιο που μας χαρισε ο μακαριτης δεν μας το ειχε χαρισει καμια κωμωδια, και να ειναι καλα εκει που ειναι ο Νικολας.

Αυτη βεβαια δεν μπορουσε να καταλαβει τι της ελεγα, και εγω εψαχνα στο youtube να βρω καμμια σκηνη να της εξηγησω, αλλα που να θυμαμαι και εγω τι βλεπαμε τοτε.

Και ρε φιλε επεσα και εγω σε αυτο το αποσπασμα, και το εβαλα να το δουμε μαζι, και οταν ειπε την φοβερη ατακα ριξαμε κατι γελια, μα κατι γελια, εξηγηθηκαν ολα μονομιας.

Να εισαι καλα Νικολα, να εισαι καλα.

να γράψω σόλο?

Με την ευκή μου dim.

Στο βίντεο θα φοράς παπούτσια ή θα είσαι με την κάλτσα, να μην αισθάνεται άσχημα η μικρή?

Να εισαι καλα Νικολα, να εισαι καλα.

Τις έχω δει σχεδόν όλες, αρκετές φορές την κάθε μια.

Θυμάμαι σκηνές και ατάκες απ' έξω.

Με την ευκή μου dim.

Στο βίντεο θα φοράς παπούτσια ή θα είσαι με την κάλτσα, να μην αισθάνεται άσχημα η μικρή?

μπααα...

για να παίξω εκεί θέλει όχι αφαίρεση....

total reset θέλει.

Ασε ρε...που να τα βάλω τώρα εγώ με 10 μουερ....

Trending...

Νέα θέματα

Back