Τι νεο θα φερει ο Νακας;

trlschrns

Νέο μέλος
Πόντοι
18
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ GIBSON ?

NAAAKASSS.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάντως ο Νάκας έχει θέμα τιμών όσο παρακολουθώ και παρότι πελάτης...

RayDTutto είπε:
:)

Φυσικά δεν περίμενες να κάνει τέτοιο μπαμ και να σκασει με τιμή +200Ε πχ από το thomann- αυτό θα ηταν αυτοκαταστροφή, οπότε καμία έκπληξη εδω, Ray :)

[offtopic]

μιλουσα κυριως για το τι γίνεται με τις τιμές στα φτηνά πράγματα που κινούνται πιο πολύ (δεν μιλαω για κιθάρες, αλλά για πετάλια πχ που κοιτάω) οπου καμιά φορά δικαιολογεί και τα μεταφορικά από Γερμανία.

Μην παρεξηγηθώ, πελάτης είμαι και ιδιαίτερα ευχαριστημένος μαλιστα γενικότερα, απλώς πιστευω οτι καποιες τιμες ειναι λιγο τσιμπημένες, τώρα δεν έχω κάτσει να συγκινει όλον τον κατάλογο, αλλά μου φαίνεται λογική η πολιτική τους να εχουν καποια προϊόντα σαν κράχτες σε ίσες ή καλύτερες τιμές απο μεγαλα καταστήματα και να τσιμπάνε σε ποιο φτηνα με το σκεπτικο πως τα μεταφορικά από εξωτερικό ειναι 20e περίπου

[/offtopic]

Τεσπα το κλείνω εδω το θεμα απο μερους μου γιατί η κουβέντα θα παει σε οικονομικα κτλ και ίσως να γίνομαι άδικος και να μην εχει αλλα περιθωρια προς τα κατω  8)

Μα και στις fender τιμές thomann είχε,τουλάχιστον σε κάποια μοντέλα που είχα κοιτάξει..

AuditoryDriving είπε:
:)

Φυσικά δεν περίμενες να κάνει τέτοιο μπαμ και να σκασει με τιμή +200Ε πχ από το thomann- αυτό θα ηταν αυτοκαταστροφή, οπότε καμία έκπληξη εδω, Ray :)

[offtopic]

μιλουσα κυριως για το τι γίνεται με τις τιμές στα φτηνά πράγματα που κινούνται πιο πολύ (δεν μιλαω για κιθάρες, αλλά για πετάλια πχ που κοιτάω) οπου καμιά φορά δικαιολογεί και τα μεταφορικά από Γερμανία.

Μην παρεξηγηθώ, πελάτης είμαι και ιδιαίτερα ευχαριστημένος μαλιστα γενικότερα, απλώς πιστευω οτι καποιες τιμες ειναι λιγο τσιμπημένες, τώρα δεν έχω κάτσει να συγκινει όλον τον κατάλογο, αλλά μου φαίνεται λογική η πολιτική τους να εχουν καποια προϊόντα σαν κράχτες σε ίσες ή καλύτερες τιμές απο μεγαλα καταστήματα και να τσιμπάνε σε ποιο φτηνα με το σκεπτικο πως τα μεταφορικά από εξωτερικό ειναι 20e περίπου

[/offtopic]
Μα δεν είπα κάτι διαφορετικό.

Απλώς είπα ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται σε τιμή Θωμά.

Θεωρώ έτσι κι αλλιώς χαζό για ο,τιδήποτε αγοράζεις να μην κάνεις έρευνα αγοράς και να αγοράζεις από εκεί που σε συμφέρει.

(στα πεταλια μιλουσα

πχ EHX memory boy, nakas 120e, thomann 95

joyo τα περισσότερα στα 43e, γερμανία 30

στις υπολοιπες μάρκες μου φαίνεται πιο νορμάλ οπότε ισως να ειναι απλώς η εξαίρεση - σ αυτή την περίπτωση μπραβο τους

@Ray : :)

Ο νακας το έχει πιάσει το νόημα

Θέλει να τους κλείσει όλους κ να γίνει ο τόμαν του έλληνα. Επιτέλους με αυτές τις κινήσεις που κάνει θα φυγει πολύ μπροστά απο τον ανταγωνισμό,και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έκανε τόσο καιρό. Όσο για τις τιμές του, οι διακυμάνσεις έχουν να κάνουν με το περιθώριο του λιανικού εμπορίου και το τι ποσοστο κέρδους του δίνει η κάθε εταιρία, όταν μιλάμε για εταιρίες που ΔΕΝ είναι εισαγωγέας, για να έχει τη καλυτερη δυνατή (βλέπε yamaha).

Για να γίνει ο Thomann του Έλληνα θέλει στοκ.

Και στοκ δεν έχει.

Και για να πούμε την αλήθεια, πρέπει να είσαι παλαβός για να κρατάς στην Ελλάδα στοκ.

Εγώ πάντως περιμένω να φέρει και τους mesa, που θα πάει, θα το κάνει κι αυτό...

RayDTutto είπε:
Για να γίνει ο Thomann του Έλληνα θέλει στοκ.

Και στοκ δεν έχει.

Και για να πούμε την αλήθεια, πρέπει να είσαι παλαβός για να κρατάς στην Ελλάδα στοκ.
Εκτος εαν καταλλαβεις οτι πρεπει να εισαι ο νεος Θωμας της Ευρωπης με εδρα την Ελλαδα.

digisilence είπε:
Εκτος εαν καταλλαβεις οτι πρεπει να εισαι ο νεος Θωμας της Ευρωπης με εδρα την Ελλαδα.

Για να πιστέψει κάποιος ότι μπορεί να γίνει τέτοιο πράγμα, πρέπει να είναι μπλεγμένος με σκληρά ναρκωτικά...

digisilence είπε:
Και πως ακριβως θα γινει αυτο? Η μονη ελπιδα που θα μπορουσε να γινει αυτο ειναι να υπηρχε jackpot στο joker τα τελευταια...30 χρονια και να το κερδιζε ο Νακας. ;D

Waterfall-K είπε:
Και πως ακριβως θα γινει αυτο? Η μονη ελπιδα που θα μπορουσε να γινει αυτο ειναι να υπηρχε jackpot στο joker των ΗΠΑ τα τελευταια...30 300 χρονια και να το κερδιζε ο Νακας. η ΕΛΛΑΔΑ;D
CORRECTED... ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back