- Πόντοι
- 2,368
Ε οχι και να πληρωνουμε φορους φιλΩς,τι εισαι?Γερμανοτσολιας?Εκτός αν τη βρίσκετε με το να πληρώνετε φόρους
Ε οχι και να πληρωνουμε φορους φιλΩς,τι εισαι?Γερμανοτσολιας?Εκτός αν τη βρίσκετε με το να πληρώνετε φόρους
Φίλος, χωρίς απόδειξη, λαιμαι - και ο μίσος ΦΠΑ για πάρτυ σουSuperfunk είπε:Ε οχι και να πληρωνουμε φορους φιλΩς,τι εισαι?Γερμανοτσολιας?
Ελληνικά μαγαζιά ποιά εννοείς φίλε μου??Dinosp είπε:Στα ίδια λεφτά, Νάκας (η αλλο Ελληνικό μαγαζί) ασυζητητί
Εκτός αν τη βρίσκετε με το να πληρώνετε φόρους στη Μερκελ
Φιλε, δεν ξερω τι κάνατε πριν 40χρ - εγω ειμαι νιατο, λαιμαιSatanas είπε:Αυτά που μας πούλαγαν τόξα επί 40χρ
Εμείς που ξέρουμε...τιμωρούμεDinosp είπε:Φιλε, δεν ξερω τι κάνατε πριν 40χρ - εγω ειμαι νιατο, λαιμαι
Ε, έχουμε τις διάφορες μας.Satanas είπε:Εμείς που ξέρουμε...τιμωρούμε
Εσυ που σαι νιάτο κοιτα απλα το συμφέρον σου...
Καταρράκτη - βάλε στη σάλτσα δυο κουταλιες του γλυκού μαγιονέζα, αν εχεις, και θα με θυμηθείςΝα εισαι καλα, με εκανες και πεινασα. ;D
Παω να φτιαξω μια σπαγγετι με κοκκινη σαλτσα...![]()
Ποιός ΥΓΙΗΣ σκεπτόμενος άνθρωπος δεν θέλει αυτά που περιγράφεις???Dinosp είπε:Ε, έχουμε τις διάφορες μας.
Εγω γουστάρω ελληνικά μαγαζιά, υγιή, με stock, για να δοκιμάζω (έτσι δε λέτε ολοι οταν ρωτάμε για εξοπλισμο... "Φιλε, πρεπει να δοκιμάσεις"). Εγω δεν γουστάρω να δίνω τον ΦΠΑ στην Μερκελ
Εσυ γουστάρεις να τιμωρείς, και προφανώς δεν θα σου πω εγω τι να γουστάρεις.
Έτσι κι αλλιώς αυτα που συμβαίνουν δεν εξαρτώνται απο το το τι γουστάρουμε οι δυο μας, φιλως satanas
+0.95Satanas είπε:Ποιός ΥΓΙΗΣ σκεπτόμενος άνθρωπος δεν θέλει αυτά που περιγράφεις???
Σε κάποιους απλά επισήμανα ότι λυμαίνονται το χώρο για δεκαετίες....
Δεν δινεις κανεναν ΦΠΑ στην Μερκελ. Ο 23% ΦΠΑ που πληρωνεις στο Thomann, για παραδειγμα, αποδιδεται στο Ελληνικο κρατος.Dinosp είπε:Εγω δεν γουστάρω να δίνω τον ΦΠΑ στην Μερκελ
βάλε στη σάλτσα δυο κουταλιες του γλυκού μαγιονέζα, αν εχεις, και θα με θυμηθείς
Dinosp είπε:Τελικά, ο Νάκας μετα τις fender φέρνει και τις Gibson... Ξέρετε αυτές τις κιθάρες που φτιάχνονται απο τίμιο ξύλο... Όσοι πιστοι πάτε ανάψτε και ενα κεράκι για μένα
Αποκλείεται αυτό, και στο λέω από εμπειρία!panorios είπε:χαμηλότεροι μισθοί, και κόστη logistics
Αλαού αλ ακ κλαμπ και θάνατος στ'αφεντικά δεξιά κι αριστερά λαίμαιDinosp είπε:Ξέρετε αυτές τις κιθάρες που φτιάχνονται απο τίμιο ξύλο...
σε γραψαν στα Αρ.....δια τουςAuditoryDriving είπε:Τεσπα το κλείνω εδω το θεμα απο μερους μου γιατί η κουβέντα θα παει σε οικονομικα κτλ και ίσως να γίνομαι άδικος και να μην εχει αλλα περιθωρια προς τα κατω 8)
σε γραψαν στα Αρ.....δια τουςΠαρακαλω απο τον Admin να μεταφερει το θεμα με οποιον τιτλο θελει σε αλλο thread αλλιως αν θελει να κρατησει το thread να επαναφερει τον αρχικο τιτλο.