Τι μουσική ακούτε τώρα;

Ναι, μα το "Heaven and Hell" συνολικά είναι ένα αψεγάδιαστο άλμπουμ με τέλεια ισορροπία και απίθανη παραγωγή. Τα πρώτα χρόνια που το άκουγα έφηβος ακόμα είχα στο repeat τα σουξέ (το ομότιτλο, το "Die Young" και το "Children Of The Sea" δηλ), αλλά μεγαλώνοντας και επανεκτιμώντας παλιές μουσικές στην πορεία, τη βρίσκω πλέον με τα πιο κρυφά διαμάντια σαν αυτό.

Επίσης μου αρέσει πολύ που το άλμπουμ αρχίζει φουλ γκαζωμένο με τον Dio λες και είναι έτοιμος να εισβάλει με το δράκο του στο βασίλειο στο "Neon Knights", και τελειώνει slow, heavy και μελαγχολικά με το "Lonely Is The Word".

Ωραίο κομμάτι το Lonely Is The Word, κρυφή μου αδυναμία απ' όταν πρωτογνωριστήκαμε παλιά.

Θεωρώ ότι είναι μόνο του σε ενδιάμεση κατηγορία, κάτω απ' τις χιτάρες του δίσκου αλλά σίγουρα πάνω από τις φιλεράντζες του κερατά. Σαμπαθοηπειρώτικο μοιρολόϊ. Kαι συρτός στα τρία. ?

Αγορίνα και λατρεία φιούζε αυτό δι εσέ και για τον κουμπάρο σου για τις υπέροχες νύχτες που γράφαμε μουσικές και πίναμε μπύρες μέχρι να λαλήσουν τα κοκόρια ?

Κομματάρα!

Τι ωραία που ήτανε ρε γμτ.

Και όταν γυρνούσα στο σπίτι, άνοιγα και μια τελευταία μπύρα, έτσι για το "καληνύχτα".

Εκτός του ότι είσαι θεούλης, είσαι ο απόλυτος για την ακόλουθη ατάκα: Παιδιά, αν τελειώσουν οι μπύρες, μην ανησυχείτε έχω ένα καφάσι στο πορτπαγκάζ  ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back