Τι μουσική ακούτε τώρα;

Λες να το αλλάξω για Βερολίνο με τους κρυόκωλους Γερμανούς, που βλέπουν ήλιο και θάλασσα μόνο 15 μέρες το καλοκαίρι στις διακοπές τους νότια... Να μου λείπει...!

Είναι πολύ ωραίο το Βερολίνο.

Αλλά και η Κούβα είναι φανταστική.

Όπου και να ταξιδεύει κανείς είναι ωραία.

Έρχεται σε επαφή με άλλες κουλτούρες, ζει για λίγο σε έναν άλλο κόσμο.

Είναι πολύ ωραίο το Βερολίνο.

Αλλά και η Κούβα είναι φανταστική.

Όπου και να ταξιδεύει κανείς είναι ωραία.

Έρχεται σε επαφή με άλλες κουλτούρες, ζει για λίγο σε έναν άλλο κόσμο.
Και το Πόρτο Χέλι καλό είναι....

Αχ ψυχή μου Αχ ψυχούλα μου που σου'μελλε να πας

που μου'μελλε να με οδηγήσεις.

Το παρήγορο είναι ότι ενώ δεν το γνωρίζω πιστεύω ότι έχω μέλλον ακόμα.

Αχ ψυχή μου Αχ ψυχούλα μου που σου'μελλε να πας

που μου'μελλε να με οδηγήσεις.

Το παρήγορο είναι ότι ενώ δεν το γνωρίζω πιστεύω ότι έχω μέλλον ακόμα.

Τι εννοείς βρε παλικάρι μου?

Το έχει τώρα στο star (On Her Majesty's Secret Service) και μου άνοιξε την όρεξη για την σούπερ ουάοοο διασκευάρα του...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το ποσταρα και στα βιντεα αλλα ειναι πολυ καλο για να παει χαμενο - sampler/documentary απο το '69 Memphis Country Blues Festival με Bukka White, John Fahey, Johnny Winter και αλλα τερατα.

Βλέπω από τα ποσταρίσματα ότι έχουμε πέσει με τα μούτρα στην πχιότητα. ?

Εγώ πάλι λέω να θυμηθούμε τα νιάτα μας (ή κάτι που θα τζαμάραμε- μεταξύ άλλων- μετά από ένα session με Gvour και Στράτο, συνοδεία ενός ποταμού μπύρας ?)

Σαν σήμερα γεννήθηκε... Δεν μπορώ να τον ακούσω μετά τον θάνατο του πατέρα μου εδώ και πολλά χρόνια, δεν αντέχω...Οι αναμνήσεις, τα πρωινά κάθε Κυριακής να ξυπνάω με την φωνή του απ'τα μεγάφωνα του κασετόφωνου με τον πατέρα μου να σιγοτραγουδάει τα στιχάκια του..

Σαν σήμερα γεννήθηκε... Δεν μπορώ να τον ακούσω μετά τον θάνατο του πατέρα μου εδώ και πολλά χρόνια, δεν αντέχω...Οι αναμνήσεις, τα πρωινά κάθε Κυριακής να ξυπνάω με την φωνή του απ'τα μεγάφωνα του κασετόφωνου με τον πατέρα μου να σιγοτραγουδάει τα στιχάκια του..

Με γ@μησες τώρα.

Χωρίς σάλιο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back