- Πόντοι
- 398
Best version ever.
(βρέχει εδώ και τρεις μέρες εδώ πέρα)
(βρέχει εδώ και τρεις μέρες εδώ πέρα)
φιλος...λιγα με τους Winger...Για τους Snarky Puppy έλεγα όχι για τους φλωρομεταλάδες !
σου αρέσουν?Για τους Snarky Puppy έλεγα όχι για τους φλωρομεταλάδες !
Αν αναφερεσαι στους Snarky Puppy, oχι με τρέλα, αλλά το συγκεκριμένο που έβαλε ο Βαγγέλης, μου αρέσε πολύ περισσότερο από άλλα τους που έχω ακούσει.σου αρέσουν?
Ενταξει...οτι και να πω για τους Snarky...ειναι λιγο. Οι τυποι ειναι οτι πιο hot στο ειδος τους αυτη τη στιγμη -Αν αναφερεσαι στους Snarky Puppy, oχι με τρέλα, αλλά το συγκεκριμένο που έβαλε ο Βαγγέλης, μου αρέσε πολύ περισσότερο από άλλα τους που έχω ακούσει.
Είναι όμως ΝΥ jazz και μπροστά στη λαίλαπα του χιπ-χοπ (η ΝΥ ήταν άλλοτε η πρωτεύουσα της τζαζ και τώρα έχει γίνει η πρωτευουσα του hh), είναι όχι απλώς καλό που υπάρχουν, αλλά έργο θεού.
Για τους Winger ας μη μαλώσουμε τώρα. Έχω ενστάσεις στα πάντα - από τον ήχο των πλήκτρων μέχρι το τι παίζουν και πώς. Αυτό που με δικαιώνει πάντως εσωτερικά, είναι ότι και στην εποχή τους αν τύχαινε να τους άκουγα (λέμε τώρα), πάλι τις ίδιες ενστάσεις θα είχα. Εμείς τότε ήμασταν ροκάδες, ακούγαμε Don Airey και Jon Lord όχι τέτχοια.