Τι μουσική ακούτε τώρα;

Καλησπέρα Κωστή - πως παει; Πότε θα ξαναπαίξετε;

...

Αυτο το ακούω απο τότε που τοπαιξε ο Νασουλης

Για μενα (as a father) και τον Φαζιο (as a friend)

http://youtu.be/jPhmhZYjaqc

Dinosp είπε:
Καλησπέρα Κωστή - πως παει; Πότε θα ξαναπαίξετε;
Σπερα Ντινο. Ιδεα δεν εχω. Αυριο μαλλον εχουμε προβα με δυο νεα μελη (μπασο & κιθαρα). Πως τους αλλαζουμε ετσι τους κιθαριστες και τους μπασιστες? ;D Οι τελευταιοι επαιξαν μονο σε ενα live, μετα ηθελαν λεει μια/δυο προβες πριν το καθε live, της τελευταιας στιγμης. Καλα κρασια....

Ο κιθαριστας δε, δηλωσε οτι "εγω δεν χρειαζομαι προβες". ;D "Ναι ρε μεγαλε, εσυ και ο Satriani" ηταν η απαντηση μου.... ;D

Α ρε ψωναρες....

Waterfall-K είπε:
Σπερα Ντινο.

Ιδεα δεν εχω. Αυριο μαλλον εχουμε προβα με δυο νεα μελη (μπασο & κιθαρα). Πως τους αλλαζουμε ετσι τους κιθαριστες και τους μπασιστες? ;D Οι τελευταιοι επαιξαν μονο σε ενα live, μετα ηθελαν λεει μια/δυο προβες πριν το καθε live, της τελευταιας στιγμης. Καλα κρασια....

Ο κιθαριστας δε, δηλωσε οτι "εγω δεν χρειαζομαι προβες". ;D "Ναι ρε μεγαλε, εσυ και ο Satriani" ηταν η απαντηση μου.... ;D

Α ρε ψωναρες....
Παλι καλα  που (ακόμα) δεν έχετε γυναίκα τραγουδίστρα - εκει ειναι τα (πολυ) δύσκολα

Dinosp είπε:
Παλι καλα  που (ακόμα) δεν έχετε γυναίκα τραγουδίστρα
Δεν κολλαει στο ρεπερτοριο. Εχεις δει πολλες γυναικες να τραγουδανε Highway Star και Perfect Strangers? :P

Waterfall-K είπε:
Δεν κολλαει στο ρεπερτοριο. Εχεις δει πολλες γυναικες να τραγουδανε Highway Star και Perfect Strangers? :P

Αυτά - σας αφήνω γιατι δεν γουστάρω τον καφετζή τον yameth

Χάρηκα πολυ

Να το τραγουδαει λεμε ωρε Ντινο, οχι να παιζει το σολο της κιθαρας.
glasses2.png

Βρωμιά όλο το τεμάχιον λέμε.

Το soundtrack των ημερών. Το deja vu. Το we drunk it ένα πράμα... Το κοιτάζω γύρω μου και νομίζω ότι ζω (ξανά) την άνοιξη του '15. Το μαύρη και κατάρα... το να δεις που τον Ιούλιο θα ξανά ακουστούν οι ζουρνάδες και τα νταούλια... Φτου (να μη  τους ματιάσω).

ΥΓ: Μα τον... Axl; Φτου και ξανά μανά φτου...

Ακόμα ένα που μας πάει γάντι...

Τραίνο λαίμαι...  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
να δεις που τον Ιούλιο θα ξανά ακουστούν οι ζουρνάδες και τα νταούλια... Φτου (να μη  τους ματιάσω).
αυτή την φορά δεν έχει νταούλια και ζουρνάδες Τέριε...

πάμε κατευθείαν για μπουζουκάκι Πλέσσικο...

στο ρόλο του Κούρκουλου, έσύ, έγώ, ο, η...

npap είπε:
αυτή την φορά δεν έχει νταούλια και ζουρνάδες Τέριε...
I know... Αυτή τη φορά δεν έχει ούτε καν αυτό...  ;D 

We drunk it και θα είναι μέρα μεσημέρι που είχε πει και μια ψυχή...

Αφτό ίνε... το έχουμε ξανά δει το έργο λαίμαι...

Και ο Ρούλης ο κουκλεντές θέλει και έκτακτο Eurogroup. Σαλάγα τα πρόβατα αγόρι μου. Άντε... τσαπ... τσαπ... τσαπ... μπρρρρ...

Ξημέρωσε Τετάρτη. Ψοφάω λαίμαι να δω τι θα φέρει η ημέρα. Όχι ότι έχω τίποτα high hopes, αλλά αν φάει την πόρτα στα μούτρα, τότε η βάρκα έκατσε και επίσημα. Και μετά γαία πυρί μιχθήτω... Όλα τα αρνιά στη σούβλα.

Άσχετο... Από τις πιο παρεξηγημένες δισκάρες του είδους.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Άσχετο... Από τις πιο παρεξηγημένες δισκάρες του είδους.
όντως, μετά το Piece Of Mind και το Ram It Down

Νίκο έγραψες. 8)

Το κομμάτι αυτό είναι ένα από τα πιο παλιά αγαπημένα μου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back