- Πόντοι
- 36
Terry RoscoeBeck5 είπε:... Με μια αίολη έκκληση σε ένα θυμικό... στο συναίσθημα, στην οργή και στο τίποτα...
fusiongtr είπε:Είμαι σε κάποια επενδυτικά ιντερνετικά site, και κάποιοι από το εξωτερικό (εκτός Ευρώπης) μιλάνε ακόμα και για ...
Άνθρωπος από την Βενεζουέλα μου έγραψε επί λέξη "νόμιζα ότι η χώρα μας ήταν σε χειρότερη κατάσταση" που φυσικά και είναι!Terry RoscoeBeck5 είπε:Τελικά νομίζω ότι μας χρειάζεται μια δραχμή για να σφίξουν λίγο οι... και να δουν το βερίκοκο αυτά τα ανερμάτιστα μειράκια που νομίζουν ότι ο Τσε είναι απλά ουάοοο...
Αμοιβαία η αγάπη και το ξέρεις Τέρρυ μου. :-*Terry RoscoeBeck5 είπε:Για αυτό σε αγαπώ βρε Στράτο- και εγώ για την πρώην σύζυγο μου εκφράζομαι με τα καλύτερα λόγια 8)
Να είναι καλά οι άνθρωποι, απ' όπου και αν είναι.fusiongtr είπε:Άνθρωπος από την Βενεζουέλα μου έγραψε επί λέξη "νόμιζα ότι η χώρα μας ήταν σε χειρότερη κατάσταση" που φυσικά και είναι!
Guess what.... αυτοί που μας συμπαραστέκονται (μιλάω για απλό κόσμο) είναι οι ... Αλβανοί (που ζουν στην Αλβανία).
Άτιμο αγόρι, έβαλες τις μεγάλες αγάπες ;Dfusiongtr είπε:Σας καληνυχτίζω όλους.
Μην τονε παραξηγατε μωρε ειναι παιδι καλο… ολοι απο το πολυτεχνειο και δωθε καλα παιδια ητανε, και οι προηγουμενοι… κομματια της κοινωνιας απο οπου προερχονται, οταν τους κοιτας ειναι σαν να βλεπεις τη μαπα σου στον καθρεπτη…………….. λοιπον ομολογω οτι οσο πιο πολυ πατωνει τοσο πιο πολυ γουσταρω … και για προδοτη να μη με μετρατε, ποτε δεν ημουν με τη μπαντα αυτης της χωρας, σκατα προς ολες τις κατευθυνσεις πεταγα και τοτε που δεν ηξερα ποσο δικιο ειχα, γουσταρω ομως τωρα αλλα δεν εχω ικανοποιηθει ακομαfusiongtr είπε:Συγγνώμη σε όλους, αλλά ... ακούω την αλήθεια!
Αυτό που έγραψες, μου αρέσει. Πραγματικά. Μέχρι που το σκέφτομαι και κομμάτι. Απλά, και φιλικά, θα σου υπενθυμίσω ότι την Δευτέρα, εσύ, εγώ και υπόλοιποι, εδώ θα ζούμε.blue monk είπε:Μην τονε παραξηγατε μωρε ειναι παιδι καλο… ολοι απο το πολυτεχνειο και δωθε καλα παιδια ητανε, και οι προηγουμενοι… κομματια της κοινωνιας απο οπου προερχονται, οταν τους κοιτας ειναι σαν να βλεπεις τη μαπα σου στον καθρεπτη…………….. λοιπον ομολογω οτι οσο πιο πολυ πατωνει τοσο πιο πολυ γουσταρω … και για προδοτη να μη με μετρατε, ποτε δεν ημουν με τη μπαντα αυτης της χωρας, σκατα προς ολες τις κατευθυνσεις πεταγα και τοτε που δεν ηξερα ποσο δικιο ειχα, γουσταρω ομως τωρα αλλα δεν εχω ικανοποιηθει ακομα