Τι μουσική ακούτε τώρα;

Waterfall-K είπε:
Κι αυτο γιατι ερχεται το Hammond μου απο Γερμανια. ;D
Σε βλέπω να σε κλείνουν μέσα για αρχαιοκαπηλία. Αυτό έχει δυο καλά. Θα έχεις δωρεάν τροφή και στέγη, ενόσω εμείς θα έχουμε την ησυχία μας για όσο θα βρίσκεσαι μακριά από κομπιούτερ  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Σε βλέπω να σε κλείνουν μέσα για αρχαιοκαπηλία.
Μικρο κι αφελη ορεσιβιο Punkιο,
Baby_2.gif
δεν αγορασα Hammond απ'τα 50s. Υπαρχουν ωραιοτατα συγχρονα μοντελα και απο τα 00s, you know?
eeee.png

image.png
image.gif

Waterfall-K είπε:
Μικρο κι αφελη ορεσιβιο Punkιο,
Baby_2.gif
δεν αγορασα Hammond απ'τα 50s. Υπαρχουν ωραιοτατα συγχρονα μοντελα και απο τα 00s, you know?
eeee.png

image.png
image.gif

Καλορίζικο και καλόπαιχτο...

Να σου τη πω την αμαρτία μου: Τις προάλλες που έλεγες ότι αγόρασες ένα Suzuki- μέχρι να αποσαφηνίσεις ότι ήταν πλήκτρο- νόμιζα ότι πήρες αμάξι...  ;D

Άθλιε νερουλά του Ευρίπου, παρότι σε απεχθάνομαι ;D ;D ;D εύχομαι τουλάχιστον να σου έχουν δώσει μαζί με τη παλιατσαρία που αγόρασες βεβαίωση πως πρόκειται για αντίγραφο αρχαιότητος. Τα καλά μουσεία, έτσι κάνουν, όταν αγοράζεις αντίγραφα απ τα καταστήματά τους με σουβενίρ  ;D ;D ;D

https://www.youtube.com/watch?v=S6V3q-djJD8&list=FLWV0yepHwHCbu54j74D2PhA&index=1

Έχω κι εγώ κάτι κυκλαδικά εδώλια σπίτι, όπως και μερικές Αττικανές μελανόμορφες,μη με πάνε για αρχαιοκάπηλο

samy paraga είπε:
Άθλιε νερουλά του Ευρίπου, παρότι σε απεχθάνομαι ;D ;D ;D εύχομαι τουλάχιστον να σου έχουν δώσει μαζί με τη παλιατσαρία που αγόρασες βεβαίωση πως πρόκειται για αντίγραφο αρχαιότητος. Τα καλά μουσεία, έτσι κάνουν, όταν αγοράζεις αντίγραφα απ τα καταστήματά τους με σουβενίρ  ;D ;D ;D

https://www.youtube.com/watch?v=S6V3q-djJD8&list=FLWV0yepHwHCbu54j74D2PhA&index=1
Ρε θείο, αυτός ο Τουρέ, είναι που έπαιζε στον... γαύρο;  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Να σου τη πω την αμαρτία μου: Τις προάλλες που έλεγες ότι αγόρασες ένα Suzuki- μέχρι να αποσαφηνίσεις ότι ήταν πλήκτρο- νόμιζα ότι πήρες αμάξι...  ;D
Ηταν μια "δημιουργικη ασαφεια" απο μερους μου. ;D Το παραπανω οργανο ειναι το μονο Suzuki που μπορω να αγορασω, αμαξι ή μηχανη δεν οδηγω. 8) Btw, η συγκεκριμενη εταιρεια Suzuki δεν εχει καμια σχεση με την γνωστη αυτοκινητοβιομηχανια Suzuki, οπως εχει για παραδειγμα η Yamaha Motor με την Yamaha Music. Το Suzuki ειναι ενα πολυ κοινο ονομα στην Ιαπωνια.
sumo.gif

@Sam:
tomato.gif
tomato.gif
tomato.gif
tomato.gif

Waterfall-K είπε:
Ηταν μια "δημιουργικη ασαφεια" απο μερους μου.
Από εδώ και πέρα, θα είσαι γνωστός ως Waterfal-K.

Όσο κι άν σου φαίνεται περίεργο Mr Paraga, κάποτε κι εμείς υπήρξαμε νέοι (κι άμουσοι....) 

cigaret13 είπε:
Ό Ντίνος που είναι, στο Σύνταγμα;  ::)
Μην εκθέτετε τον συμφορουμίτη. Πείτε απλά ότι πήγε να ακούσει καλή ελληνική μουσική, και ειδικώς το τραγούδι με το οποίο τελείωσε η συναυλία.

cigaret13 είπε:
       Ό Ντίνος που είναι, στο Σύνταγμα;  ::)
Ζυρίχη νομίζω ήτανε πριν που μιλήσαμε, είχε πάει να δει κάτι ραβδους χρυσού που κατέχει αν διαβιούν καλά  ;D

και σοκολάτα ομοίως... ;D

Η ώρα πέρασε, ήπιαμε το τέιον, φάγαμε την φρυγανιά μας και τώρα νάνι. Καληνύχτα παλαιοροκάδες, παλαιοπανκάδες και λοιποί άμουσοι συμφορουμίτες.....  

Dinosp είπε:
Καλησπέρα απο Ζυριχη, κορίτσια

Και χρυσόν διαθέτομεν...
Έλα μπρε, ήρθες;

Εχεις κανένα δίσκο του Μπέηλ Ην;

Dinosp είπε:
Καλησπέρα απο Ζυριχη, κορίτσια

Και χρυσόν διαθέτομεν...

Ποιόν μου θυμήζει, ποιόν μου θυμήζει........ ::)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back