Τι μουσική ακούτε τώρα;

Τα έφερε έτσι η τύχη που είδα λάιβ Manowar πρόσφατα και έκτοτε ακούω μόνο αυτούς 😅 (το παρακάτω είναι από Αθήνα προπερσι, δεν ήμουν εκεί)

(κοροϊδέψτε όσο θέλετε, αλλά ο τραγουδιστής τους Eric Adams ήταν ο καλύτερος heavy metal τραγουδιστής που έχω δει λάιβ στην ζωή μου ειδικά σε σχέση με την ηλικία του μιας και είναι στην όγδοη δεκαετία της ζωής του -72 χρονών. Και φέτος είδα επίσης Halford και Dickinson. Εξαιρετικοί για την ηλικία τους, ΑΛΛΑ στα μάτια και τα αυτιά μου ο Adams τους έσβησε....)

Ούτε ο Μότσαρτ είναι ο αγαπημένος μου, ούτε ο Μαγικός Αυλός, αλλά... πρέπει να δείτε αυτό το βίντεο, αν όχι για τίποτε άλλο, σίγουρα για τις φάτσες των παιδιών, στα βλέματα των οποίων συναντά κανείς εκείνο το κράμα θαυμασμού, περιέργειας, απορίας, δέους, που γεννά εννίοτε ένα μουσικόφιλο. Το απόσπασμα από το έργο είναι εξαιρετικό και οι δύο τραγουδιστές/ηθοποιοί μοναδικοί.

Εμένα ο μαγικός αυλός μου αρέσει πολύ γενικά ως μέρος του παραδοσιακού ρεπερτορίου του λυρικού τραγουδιού.

Αλλά αυτός ο ξεκούρδιστος αυλός του πουλοπιάστη papageno με ξέκανε 😜

Είναι εκπληκτικό έργο, αλλά επ ουδενί παιδικό παρά την φαινομενική παιδικοτητα του. Και κακώς ως τέτοιο το παρουσιάζουν συχνά.

Trending...

Νέα θέματα

Back