• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Τι μουσική ακούτε τώρα;

Lord / Dickinson / Bonamassa

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Αν εξαιρέσουμε σε βαθμό αναγνωρισιμότητας πως έχω παίξει στην γίδια σκηνή με το Νταλάρα για 10 βράδυα όντας μποθαρίστας στους αδελφούς Κατς, έχω να θυμάμαι πως ένα βράδυ έπαιξα με τις τηλεοπτικές περσόνες 2 τραγουδάκια στο Cat's meow  μέσα 80

Γρουπάρα

ενας εξωφρενικά καλος δισκος για instrumental guitar απο τον αδικοχαμενο και ΤΕΡΑΣΤΙΟ Jaξmes Wilsey 

James Wilsey (εχω το cd που μου το ειχε στειλει ο ιδιος οταν συχναζε στο tdpri και ειχαμε γινει φιλοι :) )

6 ώρες πριν, Superfunk είπε

ενας εξωφρενικά καλος δισκος για instrumental guitar απο τον αδικοχαμενο και ΤΕΡΑΣΤΙΟ Jaξmes Wilsey 

James Wilsey (εχω το cd που μου το ειχε στειλει ο ιδιος οταν συχναζε στο tdpri και ειχαμε γινει φιλοι :) )

Και μονο οι φρασεις του και ο ήχος στο Blue Hotel και το Wicked Game θα αρκουσαν.... Σεμινάριο.

Μιας και πιάσαμε τους κιθαριστες που εχουν παιξει ιστορικες ηχογραφήσεις εχοντας αφησει το στιγμα τους, ο μέγας Pino Rucher απο την Απουλία ήταν μια πολυ ενδιαφέρουσα περίπτωση κιθαριστα.

Ιταλός και συνεπως γαλουχημένος στην Ευρωπαικη μουσική (και ειδικα την Ιταλικη) αλλά και στην αμερικανική καθως οι αμερικανοι ειχαν βαση στην περιοχή του και απο μικρος επαιζε με ορχηστρες διαφορα τζαζοειδη οπως οι Λαβράνοι εδώ.

Πιο γνωστος στην Ιταλια για τη συνεργασία του με την Mina και δυστυχώς άγνωστος για τις κιθάρες που έγραψε στον Ennio Morricone για τα western του, μεταξυ των οποιων τις κιθάρες του στο Fistful of dollars

image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg

Νομιζα οτι εκει επαιζε ο Alessandroni
Εχουν περασει και χρονια και ξεχασα. Σωστα. Ο Rucher επαιξε στο Fistfull of dollars όλες τις κιθάρες.

Αλλαξα και το post σχετικα.

O Marc Storace είναι ο τραγουδιστής των Krokus τους οποίους έμαθα παλιά μέσα από την καταπληκτική διασκευή τους στο Ballroom Blitz των Sweet.

To 1980 μετά τον θάνατο του Bon Scott του ζητήθηκε να περάσει οντισιόν για τους AC/DC αλλά αρνήθηκε γιατί λέει πήγαιναν καλά τα πράγματα με τους Krokus (υπέρτατη μ@λ@κία από μέρους του imho).

Το 2016 ξαναεμφανίστηκε το όνομά του σε λίστα υποψηφίων πάλι για τους AC/DC αλλά για αντικαταστάτης του Brian Johnson αυτή τη φορά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back