Τι μουσική ακούτε τώρα;

New Trolls - Dance With The Rain (2007) image.gif

Μετά την Ella το χάος... image.gif

Ella Fitzgerald - Cherry Red (1964)

Ella Fitzgerald - vocals
Herb Ellis - guitar
Wild Bill Davis - Hammond
Roy Eldridge - trumpet
Ray Brown - bass
Gus Johnson - drums

Έλα ρε συ, έχεις δει Deep Purple live? Δεν το περίμενα ρε μπαγάσα, μπράβο.?
Ήπια γκρουπάρα, δεν ήπια καφενείο Γ. τοπικού  πρωταθλήματος. Το μόνο που έχω δει να πλησιάζει σε Μωβέ ζωντανά, είναι ο Παρτέρης κι αυτόν τον βάζω και απολυμαίνεται πριν με ακουμπήσει, μη με κολλήσει γκιλανίτιδα

Υπερκομματάρα από τον μεγάλο Ρούσσο ??

Demis Roussos - Midnight Is The Time I Need You (1975)

Beggars Opera - Silver Peacock (1971)

Martin Griffiths - vocals

Ricky Gardiner - guitars & back vocals

Alan Park - Hammond

Virginia Scott - Mellotron & back vocals

Gordon Sellar - bass & back vocals

Raymond Wilson - drums

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν θα έπρεπε αναγκαστικά να κρατήσω ένα και μόνο άλμπουμ των Procol Harum, αυτό θα ήταν το "Something Magic" του 1977. Παρακάτω ακούμε το κορυφαίο 18λεπτο έπος "The Worm And The Tree" που πιάνει τα τρία τελευταία tracks του CD.

Procol Harum - The Worm And The Tree (parts 1-3) ?

Gary Brooker - vocals & piano
Mick Grabham - guitar
Pete Solley - Hammond & synths
Chris Copping - bass
Barrie James Wilson - drums

+ orchestra

Αν θα έπρεπε αναγκαστικά να κρατήσω ένα και μόνο άλμπουμ των Procol Harum, αυτό θα ήταν το "Something Magic" του 1977. Παρακάτω ακούμε το κορυφαίο 18λεπτο έπος "The Worm And The Tree" που πιάνει τα τρία τελευταία tracks του CD.
Αν θα έπρεπε αναγκαστικά ?

Δλδ σε αναγκάζουν ν ακούεις μαλακίες.

Εχω τη λύση?

Θα έρθει βράδυ ο MG θα σε φορέσει τα τσιμεντενια βατραχοπέδιλα ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΣ και θα σε ρίξει στο πάτο

Θα έρθει βράδυ ο MG θα σε φορέσει τα τσιμεντενια βατραχοπέδιλα ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΣ και θα σε ρίξει στο πάτο
Θείο,εγώ έχω να αλλάξω χορδές σήμερα,να πάω τα σκυλιά στην θάλασσα,αν διαβάσεις κάτω κάτω την σύμβαση μου λέει ξεκάθαρα οτι κυριακές δέν δουλεύω.

Να τον παίξω διαδικτυακά ένα Assassin's Creed?

Θείο,εγώ έχω να αλλάξω χορδές σήμερα,να πάω τα σκυλιά στην θάλασσα,αν διαβάσεις κάτω κάτω την σύμβαση μου λέει ξεκάθαρα οτι κυριακές δέν δουλεύω.

Να τον παίξω διαδικτυακά ένα Assassin's Creed?
Τις Κυριακές δεν αλλάζουμε χορδές, είναι αμαρτία, θα πάεις στη κόλαση

Όλοι (λέμε τώρα?) ξέρουν τα live άλμπουμς Herbie Hancock & Chick Corea - An Evening With Herbie Hancock & Chick Corea του 1978 και Chick Corea & Herbie Hancock - An Evening With Chick Corea & Herbie Hancock του 1979, lives με μόνο δύο πιάνα back to back.

Πόσοι ξέρουν όμως το live Chick Corea & Nicolas Economou - On Two Pianos που κυκλοφόρησε το 1983 από την Deutsche Grammophon?? Λίγοι (και καλοί). Ο Νικόλας Οικονόμου ήταν ένας διεθνούς φήμης Κύπριος πιανίστας, που δυστυχώς "έφυγε" νωρίς στα 40 του σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 29 Δεκεμβρίου 1993. Το live ηχογραφήθηκε στο Munich Summer Piano Festival στις 24 Ιουνίου 1982.

Στο παρακάτω βίντεο τούς ακούμε στο "Homecoming", μια σύνθεση του Corea. Στο δεύτερο λινκ είναι σε βίντεο ολόκληρη η συναυλία για όποιον θέλει να τη δει. Το "Homecoming" είναι το πρώτο κομμάτι του βίντεο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back